Şimdi Ara

YGS Fizik Konu Anlatımlı Kitap Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yazın ygs ye hazırlanmak için kaynak araştırıyorum. Fen lisesi düzeyinde açık detaylı konu anlatımı yapan ve zor kaliteli çözümlü soruları olan konu anlatımlı kitap tavsiyeniz var mı?
    10. sınıf Palme Konu Anlatımlı almıştım gerçekten berbat. Palme düşünmüyorum o yüzden ama ygs kitabı iyiyse düşünebilirim.
    Esen konu anlatımlı ve Birey Konu anlatımlı soru bankası arasında kaldım. Daha bir sürü kaynak var siz ne önerirsiniz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• Hocam fizikte eğer konuyu unutmamak, kavramak istiyorsanız mantığını öğrenmelisiniz. Bunun için de kitap değil video çok daha yararlı olacaktır. Çünkü konu anlatımlıda bir yere kadar gidebiliyorsunuz, gerisini sizin kurmanız lazım. Ben video izlemenizi öneririm. Yazın zaman da var umut öncülden izleyebilirsiniz.

• soudexxx kullanıcısına yanıt
    Hocam umut öncülden elektriği not çıkartarak dinlemiştim sınavdan 98 aldım ciddi faydası oldu ama umut öncül biraz kolay değil mi ? Biraz daha üst düzey bir hoca var mı imternette? Video izlemek dediğiniz gibi bence de daha iyi ve maliyetsiz ama hoca bulamıyorum. Behzat hoca matematikte fazlasıyla işimi görüyor diğer derslerde de var mı aynı tarzda hocalar ? Şimdiden teşekkürler.

• TheLordOfTheGames kullanıcısına yanıt
    Bana kalırsa dediğinin aksine orta-zor arası soru çözüyor. Neredeyse çoğu soru tipini tarıyor. Bildiğim daha iyisi yok. Umut Öncül dinleyip K.A bir kitaptan çözebilir ya da Karaağaç Fasiküllerini alıp ordan çözebilirsin. Konu Anlatımı konusunda karaağaç fasikülleri en iyilerinden biri her soru tipini tarıyor ve baya zor. Kolay konularda almayıp optik-dalgalar gibi önemli konularsa fasikül alabilirsin.
  • Apotemi fasikülleride sert hocam

• Sağolun arkadaşlar fasikül + öncül gideyim o zaman.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    TYT FEN KİTAP ÖNERİSİ
    3 yıl önce açıldı
    TYT MATEMATİK KAYNAK ÖNERİSİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimdiki aklım olsa 9-10. sınıf Esen konu özetli fizikleri bitirirdim yazın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalmavuz kullanıcısına yanıt
    Hocam eseni ben de beğeniyorum 2 kitap alacağıma direkt ygs esen konu anlatımlı alsam nasıl olur ?

• TheLordOfTheGames kullanıcısına yanıt
    Hocam illa kitap alacaksanız nihat bilgin bakın bir de hem çözümlü hem de k.a güzel diyorlar. İşlerde oluyor.

• soudexxx kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam bakacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.