Bildirim
Lys sayısal kitap önerileri ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
lys fizik için ekip yayınlarının tamamı çözümlü soru bankası var o çok güzeldir soruların tamamı çözümlü -
Çözümlüye gerek yok onları soruyorum zaten ya konu özetli yada sadece soru bankası -
Fem simetri Matematik
Fizik maltepe. -
Fem matematik ve Fizik maltepe var simetri olabilir aslında konu özetli kitabı var mı onun ? -
quote:
Orijinalden alıntı: El nino9
Fem matematik ve Fizik maltepe var simetri olabilir aslında konu özetli kitabı var mı onun ?
Bilmiyorum hocam Nt sitesind bakarsan belki bulabilirsin.Final Mat da iyidir. -
Yok mu baska onerısı olan ? -
Maltepe Fizik Nedeni;soru kalitesi güzel
İşleyen zeka mat-2 Nedeni; Farklı tipte sorular içeriyor bu da lys de farklı bir soru geldiğinde daha yardımcı olacaktır
Birey Kimya ; Soru kalitesi güzel
aslında seviyeni ve yapmak istediğin neti yazsan daha çok yardımcı olabilirdik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dusau -- 7 Nisan 2012; 15:05:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: dusau
Maltepe Fizik Nedeni;soru kalitesi güzel
İşleyen zeka mat-2 Nedeni; Farklı tipte sorular içeriyor bu da lys de farklı bir soru geldiğinde daha yardımcı olacaktır
Birey Kimya ; Soru kalitesi güzel
aslında seviyeni ve yapmak istediğin neti yazsan daha çok yardımcı olabilirdik
elımde olanlarıda yazıyım
mat 2 ıcın bırey b , fem , maltepe var bıde eskı bırey oss olması lazım
kımya ıcın sadece maltepe (zafer yayınları konu ozetlı kıtabını onerdıler )
fızık ıcın maltepe ve fem var ısleyen zekada vardı ama bulamadım
bunlar var sevıye kotu degıl ama cok ıyıde degıl bana mat 45 fızık 22+ kımya 24+ yaptırsın yeter -
UP -
Banada lazım -
fizik için pi analitik lys fizik i al onu hakkıyla bitir çok çok iyi bir net yaparsın fizik ten -
quote:
Orijinalden alıntı: contamination
fizik için pi analitik lys fizik i al onu hakkıyla bitir çok çok iyi bir net yaparsın fizik ten
Sadece soru bankası demi bu konu özetli değil ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X