Şimdi Ara

Lys sayısal kitap önerileri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lys için kitap almayı düşünüyorum ama yayın olarak ne alabilirim fizik kimya mat alacam konu özetli soru bankaları oluyor ama bunların yayınları hangileri daha iyi sadece soru bankasıda olabilir bildiğiniz kullandığınız güzel yayınları nedenleriyle paylaşabilir misiniz ?

• lys fizik için ekip yayınlarının tamamı çözümlü soru bankası var o çok güzeldir soruların tamamı çözümlü
  • Çözümlüye gerek yok onları soruyorum zaten ya konu özetli yada sadece soru bankası
  • Fem simetri Matematik
    Fizik maltepe.
  • Fem matematik ve Fizik maltepe var simetri olabilir aslında konu özetli kitabı var mı onun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El nino9

Fem matematik ve Fizik maltepe var simetri olabilir aslında konu özetli kitabı var mı onun ?

Bilmiyorum hocam Nt sitesind bakarsan belki bulabilirsin.Final Mat da iyidir.
  • Yok mu baska onerısı olan ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    TYT FEN KİTAP ÖNERİSİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Maltepe Fizik Nedeni;soru kalitesi güzel
    İşleyen zeka mat-2 Nedeni; Farklı tipte sorular içeriyor bu da lys de farklı bir soru geldiğinde daha yardımcı olacaktır
    Birey Kimya ; Soru kalitesi güzel
    aslında seviyeni ve yapmak istediğin neti yazsan daha çok yardımcı olabilirdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dusau -- 7 Nisan 2012; 15:05:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusau

Maltepe Fizik Nedeni;soru kalitesi güzel
    İşleyen zeka mat-2 Nedeni; Farklı tipte sorular içeriyor bu da lys de farklı bir soru geldiğinde daha yardımcı olacaktır
    Birey Kimya ; Soru kalitesi güzel
    aslında seviyeni ve yapmak istediğin neti yazsan daha çok yardımcı olabilirdik

elımde olanlarıda yazıyım
    mat 2 ıcın bırey b , fem , maltepe var bıde eskı bırey oss olması lazım

kımya ıcın sadece maltepe (zafer yayınları konu ozetlı kıtabını onerdıler )

fızık ıcın maltepe ve fem var ısleyen zekada vardı ama bulamadım

bunlar var sevıye kotu degıl ama cok ıyıde degıl bana mat 45 fızık 22+ kımya 24+ yaptırsın yeter
  • UP
  • Banada lazım
  • fizik için pi analitik lys fizik i al onu hakkıyla bitir çok çok iyi bir net yaparsın fizik ten
  • quote:

Orijinalden alıntı: contamination

fizik için pi analitik lys fizik i al onu hakkıyla bitir çok çok iyi bir net yaparsın fizik ten

Sadece soru bankası demi bu konu özetli değil ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.