Şimdi Ara

Tyt Fizik Soru Bankası Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde nihat bilgin var geçen seneden kalma, üstünü hafif çizdiğim için silip tekrar çözeceğim ama bunun öncesinde farklı bir kaynak denemek istiyorum ve bu kaynaktan sonra çözeceğim nihat bilgin soru bankasını. Çözüm 3D düşünüyorum, soruları falan iyi duruyor örnek sorulara bakınca, ama sizin de tavsiyeniz varsa yazabilirsiniz. Kaynaklardan biraz uzak kaldığım için yeni nesil ve günlük hayattan örnek soruların olduğu bir soru bankası arıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yayındenizi ve fizikle barış hocanın(benim hocam) kitabı güzel
  • Hocam fizik temelim var, hatta üniversiteye girdiğim sene tyt ve ayt full'e yakın yaptım ama bir sene hazırlık okuduktan sonra tekrar gireceğim sınava, özellikle tyt'yi biraz unutmuşum detaylar falan. O yüzden işlem kalabalığı olmadan yorum soruları ağrılıkta olan bir kitap arıyorum dediğim gibi. Konuları da fizikle barış hocadan hallediyorum şu an dediğiniz kanaldaki yeni videolardan. İyi midir o kitap çözüm 3d'ye göre? Videolarla eşzamanlı olarak mı ilerliyor kitapta barış hoca?

• Yayın denizi tyt ve ayt güzeldir yorum ağırlıklı Nihat bilgini de hakkıyla çözersin eksiğin kalmaz fizik adına

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle 345'i öneririm. 345 ve ardından nihat bilgin çözdüm ben. Özellikle 345i çok sevdim, zira video çözümleri vs de çok güzel, günlük hayat soruları içeren testleri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: L. Kilmister

Hocam fizik temelim var, hatta üniversiteye girdiğim sene tyt ve ayt full'e yakın yaptım ama bir sene hazırlık okuduktan sonra tekrar gireceğim sınava, özellikle tyt'yi biraz unutmuşum detaylar falan. O yüzden işlem kalabalığı olmadan yorum soruları ağrılıkta olan bir kitap arıyorum dediğim gibi. Konuları da fizikle barış hocadan hallediyorum şu an dediğiniz kanaldaki yeni videolardan. İyi midir o kitap çözüm 3d'ye göre? Videolarla eşzamanlı olarak mı ilerliyor kitapta barış hoca?
    yorum ağırlıklı bir kitap bence tam tyt ayarında ve evet videolarla eşzamanlı olarak ilerlemiş.Çözüm 3d'yi incelemediğim için hangisi daha iyidir bilemiyorum.
  • Yayın denizi ful yorum nerdeyse

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • palme

• yayın denizi cidden güzel yorum ağırlıklı fakat zor bir kaynak
  • ladyofshalottt kullanıcısına yanıt
    hocam genel olarak yayın denizi tek tyt soru bankası önerildi. sizce 345 daha mı iyidir?

• L. Kilmister kullanıcısına yanıt
    Ikisi de pisman etmez. 3D, NB, Yayin Denizi, 345 hepsi elimde var. Hepsi cok iyi ama 3D'nin islemli sorulari biraz daha fazla sanki. Cok ilerlemedim o kitaptan, kesin bir sey diyemem.

• çok teşekkürler hocam. seviye olarak sıfır olmadığım için ve çok vakit kaybetmemek için yayın denizi + nb gireceğim sanırım. fiyatı da daha ucuz hem.

Hocam ucuz ama ince bir kitap, onu soyleyeyim.

ben onu da biraz çözdüm, 345i daha çok beğendim ondan. daha tyt geldi 345. bana da bir fizikçi önermişti, o diyene kadar kimseden duymamıştım 345 iyi diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: ladyofshalottt

ben onu da biraz çözdüm, 345i daha çok beğendim ondan. daha tyt geldi 345. bana da bir fizikçi önermişti, o diyene kadar kimseden duymamıştım 345 iyi diye.
    Sağolasın hocam uzun uzun araştırdım sanırım tek kitap çözeceğim için 345 daha iyi ve uygun bir kitap olacak tyt adına nihat bilgine başlayana kadar. Yardımcıkitaplar diye bir site buldum fiyatlar da uygun gibi. Herkese teşekkür ederim.
    Ne demek kolay gelsin, başarılar dilerim^^

• hocam duyumlarıma göre ve biraz incelediğim kadarıyla 345 iyi iş çıkarmış diyebilirim. incelemenizi öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.