Mezunum, hep fen tarafım zayıf olmuştur genelde fene abanıp matta soru çözümü izleyip deneme vs çözüyordum. Sorular sanki daha çok çalışsam da yapamayacağım bi tarzda gibiydi :D çok pişmanım ya mata daha çok yüklenmediğim için. 20k bana uzaklardan el sallıyor gibi :DD |
ayt fenden 35,25 yapıp matematikten 22 net yapmam
-
-
sağlık olsun
-
matematik ayrı bir boyuttu, büyük bir emek ve tecrübe gerektiriyordu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim mat 31\7 ve düşününce en fazla 2 soru daha yapardım yaptığım en kötü matematik kendime inanamıyorum piyasada gerçekten görmediğim deneme yok 3D de bile en kötü 32-34 yapardım sınav beni öldürdü ya
Fen de
10-4 fizik
11-2 kimya
13-0 biyoloji
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tytden kaç yaptınız hocam netleriniz kötü değil derece tayfa 60-70 arasında toplanmış. Bir tık altinda 55-60 var
fende modern fizik atom fiziği falan acayip abartmıslar ve en kolay soruyu yanlıs yapmısım yük sorusu :AsD.aS:D:Asd
-
Hocam derece tayfa + 70 yapmıştır
Hocam +70 yapan terminatordur. Cok azdır bence. Şuan gördüğüm kadarıyla 60-70 arası normal şartlarda 70-80 e denk duruyor.
Hocam sizce 80 tyt 55 ayt ye kaç k gelir benim ayt fen düşük tersine mat 29/29 hala inanamıyorum normalde böyle olmazdı asla 70 ayt hedeflerken;((((
Bence hocam 20k zorlar. Ama iyi anlamda da sürpriz gerçekleşebilir. Gerçekten enteresan bir yıl. İyi anlamda sürprizler yaşanacak
Normal şartlarda aytde 70-80 aralığı artık 60-70
Tyt için ise 100-105 artık 90-100. 90-100 aralığı ise artık 80-90.
Normal şartlardan 10 net düşürüp (belki daha fazla) tahminlerinizi yapabilirsiniz
Hocam valla inşallah dedğiniz gibi olur 23k yetiyor en azından 50 burslu tip adına
hocam tytden 81-83 arası yaptım. Ben 20k yı kaçırdığımı düşünüyorum. Çevremde iyi yapan yok ama burdan gözlemlediğim kadarıyla öyle.
-
sizin suçunuz yok kimse beklemiyordu böyle soruları.Emek verdik olmadı ya da ben hak etmedim
-
Hocam forumun yarısi troll yarısınin da bir kısmı yaziyor çünkü bu sinava gore iyi sonuçlar elde etti. Gecen sene de ayni sekildeydi. Sınavı kötü geciren arkadaslar netlerini paylaşmıyor doğal olarak da herkes iyi yaptı algısı oluşuyor. yaptığınız netlere (tyt-10 ayt-5) ekleyin ve o şekilde 2019 a gore hesaplayın doğru sonuç ona yakin olacaktır.
hocam netler tyt için 2 net aşağı oluyor 1 net ayt den fazlam var 2019 siirt tıp için anca. Bilmiyorum ne getirir bu sene.
-
Hocam isterseniz özelden netlerinizi bana yollarsanız size yardımcı olabilirim.
tabii hocam müsait olduğumda atacağım teşekkürler
-
hocam bu arada sizi çok sık görüyorum ve hep hak etmediğinizi vs söylüyorsunuz. Lütfen canınızı sıkmayın. Değecek bir şey değil çünkü.
-
hocam ayt mat netlerim en kötü 28'di.Sınav da böyle düşük yapınca çok üzüldüm
-
benim de öyle 12 senelik okul hayatımda en iyi dersim matematikti fen 38-2 mat 35-5 geldi keşke önemseyip birkaç deneme fazla çözeydik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- tbs nedir
- pkob fasikül
- 4k yayınları zor mu
- özcan aykın 55 günde tyt fizik pdf
- doping hafıza yorumlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X