Şimdi Ara

TYT/AYT 0'dan kaç matematik net yapılabilir 1 senede

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
9.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, meslek lisesindeyim. Sene başından beri birkez bile kitap kapağı açmadım, birkez bile. Bugün girdim sınava, Türkçeyi biraz yaptım, sosyal aşırı kolaydı, fen normaldi, matematik kötüydü. Ama sınava hiç çalışmamıştım, stajdan geliyordum direk uyuyordum çok yorucu geçiyordu. Hafta sonlarıda kendime vakit ayırmak istiyordum. Belki dalga felan geçeceksiniz ama İnşaat mühendisliği istiyorum, ingilizce öğrenmeye çoktan başladım bile. Kız arkadaşım ile pratik yapıyoruz o Türk değil. Mezuna kalacağım yani. 1 senede kaç nete çıkabilirim sizce tyt/ayt'de? sıkı çalışmak istiyorum, biliyorum birkaç denemede 'off' diyip bırakacağım ama sonra tekrar yapışacağım inat ettim artık. Meslek lisesi çıkışlı kişilerden deneyimlerini istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turcopolo -- 15 Haziran 2019; 19:42:50 >

• 1 senede 40 a kadar yolu var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cares_X C kullanıcısına yanıt
    nasıl hocam
  • Rivaul kullanıcısına yanıt
    Bak şimdi. İlk önce yapman gereken bütün konuları temellice öğrenmen. 2 aya hallolur eğer iyi bir hocan varsa. Sonra problemler. En zor problem kitabını al(acil tavsiyrmdir). İlk başta yapamayacaksın. Hepsini hocana sor dikkatlice dinle. Sonra soruları tekrar tekrar çöz. 1 ay. Oldumu 3? 4. Ay o kitabını bitirdin. Bu sefer ayt konularına bakçaksın. Hangi ayt kitabını aldığının önemi yok(aşırı kolay olmasın) onu hocanla bitir 6. Ay. Sonra zaten 30larda bişi yapıyo olman lazım. Geometri ise başka bir konu. Ondaki tüm konuları 1 haftada bitirebilirsin ancak soruları zamanla oturur çünkü sosnsuz tane soru çeşidi var. O zamanla olduğun demelerle gelişir. 4 ay da pratiğini yaparsan 40lamaman için hiç bir sebeb yok.

• Gerçekci olmak gerekirse 20+

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asaf1

Gerçekci olmak gerekirse 20+
    40 zaten absürd bir rakam, ha evet olabilir ama aşırı ultra zorlanmak gerekiyor. min 20 net benim için yeterlidir açıkcası, birde fen'e ağırlık verirsem istediğim şeyi elde edeceğim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turcopolo -- 15 Haziran 2019; 19:57:7 >
  • İnşallah hocam :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FİZİK'te 5+ net yapanlar
    5 yıl önce açıldı
    3-4 ayda AYT Fen
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 20 tyt 10 ayt falan yapılır

• LawLove kullanıcısına yanıt
    Oha! 1 yılı çok küçümsüyorsunuz siz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cares_X

Oha! 1 yılı çok küçümsüyorsunuz siz.
    40'ta aşırı zor gerçekten. Bir arkadaşım sene başı okuldan ayrıldı ve özel okula gitti, o bile sayısal iyi bir bölüm kazanamam diyor. Belki de onun gerizekalılığı, orası ayrı.
  • ortaokul öğrencisi tyt matematikte 15+ yapar.

• Bir yıl düşündüğünüzden çook daha uzun bir zaman. Eğitim sisteminin içi boş arkadaşlar çok da ciddiye almamak gerek, ama bunu sınavdan çıkana kadar anlamıyor insan Neyse konu bu değil, Bence AYT de TYT de ortalama 25 civarı yapılır, çalışmayla ya da çalışmamayla 40'a da çıkabilir, 0'da da kalabilir.
  • Şunu da ekleyeyim, zor olan konuları halletmek ya da sorularını çözmek değil, sınav esnasında yetiştirebilmek
  • Ben ayt de ilk denememde eksiye düşmüştüm acil 345 gibi zor denemelede 28 üstü yapar hale geldim

• quote:

Orijinalden alıntı: karpuzcu11

Ben ayt de ilk denememde eksiye düşmüştüm acil 345 gibi zor denemelede 28 üstü yapar hale geldim
    ne kadar sürede oldu hocam bu?
  • Aşağı yukarı 10 ay diyebilirim

• 17 yıl önce liseden mezun olan fen bilgisi öğretmeniyim.Matematik temelini yap gerisi çok farklı tıp soru çözmekten geçiyor.40 tyt den 35 40 ayt den 30 üstü yapılabilir.Pratik ve bol soru çözmek şart.

• Trol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.