Şimdi Ara

Tyt 70 net ayt 17 net sınava kadar ne kadar olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Matematik 18 net
    Türkçe 28.25 net
    Fen 12.75 Net
    Sosyal 12.25 net

YKS

Matematik 8.25 net
    Fen 9.50 net

1 aydır doğru düzgün çalışmıyorum daha tyt bitmedi matematikte problemlerdeyim fizik daha yarısına gelmedi biyoloji ve kimya bitişe yaklaştı. Ama hiç ilerleyecekmiş gibi değil sizce seneye sınava kadar hedefim olan 19kyı yapabilirmiyim Diş hekimliğini çok istiyorum.

• dostum diş bu sene zor ama sen fene asıl kimya biyoloji bitmeye yaklaştı diyorsun 9 net en az20 net yapman gerekiyo tam bitmemiş
  • Hocam zamanla alakalı oldu bir önceki deneme 12 yaptım. Bu denemede en sona fen bıraktım hızlı hızlı okudum biyolojide dikkat hatasından çok yanlış çıktı. Bu sene zor gözüyle değil imkansız gözüyle bakıyorum ben seneye kazanabilir miyim acaba mezuna mı kalsam yoksa rastgele bir üni tercih edip öyle mi çalışsam çok kararsızım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 26 Şubat 2018; 22:7:17 >
  • 180 dakka yı yetiştiremedinmi
  • Sikerim bu sene imkansız olarak bakan bakış açını ulan son 2 ay deli gibi asılıp ygs de ilk 2k ya giren adamlar tanıyorum siktirtmeyin bakış açınızı hayvan gibi çalışırsan temelin iyise olur bu sene bu iş kararsız felan kalma mezuna kalmayıda siktir et çalış hayvan gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygslyskasanadam1 Y kullanıcısına yanıt
    son 2 ay ?
    2k?
  • Yanlış görmedin dostum ciddiyim.Troll felanda değilim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FİZİK'te 5+ net yapanlar
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ygslyskasanadam1

Sikerim bu sene imkansız olarak bakan bakış açını ulan son 2 ay deli gibi asılıp ygs de ilk 2k ya giren adamlar tanıyorum siktirtmeyin bakış açınızı hayvan gibi çalışırsan temelin iyise olur bu sene bu iş kararsız felan kalma mezuna kalmayıda siktir et çalış hayvan gibi

Kanka afedersinde biraz b.ok olur

• Tamam kanka

• quote:

Orijinalden alıntı: Ygslyskasanadam1

Sikerim bu sene imkansız olarak bakan bakış açını ulan son 2 ay deli gibi asılıp ygs de ilk 2k ya giren adamlar tanıyorum siktirtmeyin bakış açınızı hayvan gibi çalışırsan temelin iyise olur bu sene bu iş kararsız felan kalma mezuna kalmayıda siktir et çalış hayvan gibi

Buna inan kaldı mi ya hep de bir arkadaş ekolü oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komik şey seni

• TheLordMan kullanıcısına yanıt
    olum naber lan seni çok seviyom ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.