Şimdi Ara

Karekök 0 bitiren kaç net yapabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
27.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan 11. Sınıfım. Yazılılarım cuma bitecek ve ben bu kitabı ramazan sonuna kadar bitirmeyi planlıyorım. Şuanda 0 net yapıyorım geometriden. Sizce bunu çözsem kaç yapabilirim? Bir de kitap hakkında yorum yapar mısınız

• Yapay Zekanın Yanıtı

Karekök 0 Bitiren Kaç Net Yapabilir?

Karekök 0, matematiksel bir işlemdir ve sonucu 0'dır. Bu nedenle, karekök 0 bitiren birisi tüm netleri yapabilir.

Matematiksel olarak, karekök bir sayının kendisini çarparak o sayıyı veren sayıdır. Örneğin, 2'nin karekökü 2'dir çünkü 2 x 2 = 4. Ancak 0'ın karekökü 0'dır çünkü 0 x 0 = 0.

Karekök 0 genellikle matematik öğrencileri için zor bir kavram olarak görülür çünkü sezgiyle anlaşılması biraz güç olabilir. Ancak, matematiksel olarak basit bir işlemdir ve öğrenilmesiyle ilgili herhangi bir özel zorluk yoktur.

TYT matematik sınavında karekök 0 ile ilgili sorular sıklıkla karşımıza çıkar. Bu sorular genellikle çoktan seçmeli formatında olur ve öğrencilerden karekök 0'ın sonucunu bulmaları istenir.

Geometri ile ilgili konularda karekök 0'ın kullanımı daha az yaygındır. Ancak, bazı geometrik şekillerin alanlarını veya hacimlerini hesaplamak için karekök 0 kullanılabilir.

Sonuç olarak, karekök 0 bitiren birisi tüm netleri yapabilir çünkü karekök 0'ın sonucu 0'dır. Bu işlem matematiksel olarak basittir ve herhangi bir özel zorluk içermez.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hiç bilmiyorsan iyi bir başlangıç olur bence.Ben de 10.sinifin yazında 11 e başlarken bitirmiştim.Bunu bitir sene içinde de kaliteli 2 kitap bitirirsen cok iyi yaparsın
  • nevizade23 N kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam 7+ yapabilirim her iki sınavda da sen 11 misin 12 mi
  • Mezunum
  • sadece karekök 0 bitirmeye yakın bırakıp 17 yaptım 2017 ygsde
  • quote:

Orijinalden alıntı: elione

sadece karekök 0 bitirmeye yakın bırakıp 17 yaptım 2017 ygsde
    O kitabı bitirmen ne kadar sürdü ve ortalama kaç saat çalışıyordun?
  • elione kullanıcısına yanıt
    Hocam benim bahsettiğim geometrisi. Matematiğim fena değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FİZİK'te 5+ net yapanlar
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aceledenickyok A kullanıcısına yanıt
    Hocam karekök 0da ısrarcı olmayın bence Metin hoca ya da Nejdet falan yaparsanız çok daha iyi olur
  • hoist H kullanıcısına yanıt
    Hocam onlara bakmayı da düşünüyorum da gerçekten temelim yok. 9da üçgen gördük çalışmadım, 1 ders bile dinlemedim. En arkaya oturup goygoy yaptım. 10. Sınıfta çokgen dörtgen çember katı cisim vardı. Okulda sadece dörtgenler yetişti. Onun için de gittim hocanın çözdüğü tüm soru kalıplarını ezberledim sırf yazılıdan yüksek alayım diye. Yani ordan da temelim yok. Bu yüzden direkt onlarla başlarsam ağır olabilir. Hatta antrenman almayı bile düşündüm de kendime yediremedim
    Hocam sene başında 0dı geometrim ygs ve lysde netim yoktu geodan Nejdet hocadan dinledim şu an iyi seviyem ilk videosundan başlayıp gidersen hiç bi eksiğin kalmaz çok güzel oturtursun temelini üstüne birey b gibi güzel çözümlü bi kaynak çözersin videolar elinde yoksa sene sonunda veriyim hesap şifremi 30 gün sonra
    Karekök 0ın falan bi şey katmadığını düşünüyorum ben ama siz daha iyi bilirsiniz tabii
    Hocam gerçekten mi çok teşekkür ederim ya. Evet geometrim 0. Herkes bu kitabı önerdi bana. Aslında bry gelişim b de almıştım. Evde duruyordu. Ama haliyle çözemedim
  • karekök 0 zaman kaybından başka bir sey degil. Nejdetten dinle onun yerine geometriyi yalayıp yutarsın
  • Eğer herhangi bir temeliniz yoksa birey b nin kitabını çözmek aptallık olacakır . Çünkü birey b direkt test kitabı . Size hiçbir şekilde konuyla alakalı anektod , konu anlatımı , örnek soru vs sunmuyor . Bu durumda sizin biraz örnek soru pratiğine ve formül uygulama sorularına ihtiyacınız olacaktır . Bu açıdan da karekök 0 mantıklı olabilir diyebilirim . Ben ygs den +30 lys den de +65 yaparken çözmüştüm karekök 0 ı . İçinde gene karekökün ygs lys kitaplarından da sorular mevcut . Kolay bir kaynak . Ama birkaç soru ezberlemek için güzel olabilir . Ama piyasada karekökün bu kitabına daha güzel alternatifler de bulunabilir . Sonuç yayınlarına vs bakmanız daha mantıklı olur . Çünkü karekökün ygs lys matını ilerde çözmek isteyebilirsiniz . Aşırı popüler kitaplardır . Fakat zaten karekökün 1 kitabını her ne kadar en basiti de olsa çözdüğünüz için benzer kalıpların sadece daha kasıntı halini görüceksiniz . Bu yüzden örnek çözümlü , veya 3 tane örnek soru altına test koyan kitapları tercih etmenizi öneririm . Birey b ise ileri seviye bir kitaptır . Çözümlü olanı orta seviye , diğer kalın olan birey b ise oldukça zor soruları olan bir kitaptır .
    Ygs matım 39
    Lys matım da 65 net
    Kendim bu yayınları kullandığım için öneride bulunuyorum .

• Empirewashere E kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim tavsiyelerin için. Matematik netlerin çok iyi. Geometri için önerilerde bulundun zaten de matematik için de önerilerde bulunur musun? Bir de yukarıda arkadaşlar nejdet kirpi önermiş, onun hakkında ne düşünüyorsun
  • Hocam sen kullandın mı? Şuan kaç yapıyorsun?
    Açıkçası sen değil burdaki tüm arkadaşlar bana sorularınızı özelden yazabilirsiniz yeterince bilgilendirmeye çalışırım .

Gelelim matematik konusuna . İlk olarak matematikte aşırı üstüne düşerek ve hakkını vererek karekök ygs matı bitirdim . Aynı şekilde karekök lys matı da bitirdim . Ygs de ekstra olarak esen mat çözüyordum . Esen matı beğendiğimi söyleyemem . Bir de takıldığım konularda değişik yayınlardan çıktı alıyordum . Problemler vs den aşırı derecede soru yayını taramıştım . Sınav , bilfen vs ...

Lys de ise bir kısım konu basit zaten . Türev integral için karekök + apotemi fasiküllerini bitirmiştim . Aynı zamanda karekök lys matı bitirmiştim . Bir de 3-4-5 in lys mat soru bankasından yanlışım çıkan konulardan 2 şer test çözüyordum . Trigo , log , olasılık , 2. Derece denklem , türev ve integrali bitirmiştim . Fena değildi 3-4-5 de güzel değişik soruları var .

• quote:

Orijinalden alıntı: Empirewashere

Açıkçası sen değil burdaki tüm arkadaşlar bana sorularınızı özelden yazabilirsiniz yeterince bilgilendirmeye çalışırım .

Gelelim matematik konusuna . İlk olarak matematikte aşırı üstüne düşerek ve hakkını vererek karekök ygs matı bitirdim . Aynı şekilde karekök lys matı da bitirdim . Ygs de ekstra olarak esen mat çözüyordum . Esen matı beğendiğimi söyleyemem . Bir de takıldığım konularda değişik yayınlardan çıktı alıyordum . Problemler vs den aşırı derecede soru yayını taramıştım . Sınav , bilfen vs ...

Lys de ise bir kısım konu basit zaten . Türev integral için karekök + apotemi fasiküllerini bitirmiştim . Aynı zamanda karekök lys matı bitirmiştim . Bir de 3-4-5 in lys mat soru bankasından yanlışım çıkan konulardan 2 şer test çözüyordum . Trigo , log , olasılık , 2. Derece denklem , türev ve integrali bitirmiştim . Fena değildi 3-4-5 de güzel değişik soruları var .
    Çok sağol hocam. Baya yardımcı oldun. Bi sorum olursa sorarım özelden

Bry b güzel bi kaynak şimdi çözemezsin Temelin yoksa ama Nejdet hocadan dinledikten sonra akar kitap kafanda netleştirince tercihini yazarsın dmden veririm hesabı
  • hedeflys.17 H kullanıcısına yanıt
    çok nadir ve düzensiz çalışıyordum konular çok çabuk bitiyor konu anlatımlı gibi olduğu için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.