Şimdi Ara

Karekök 0 bitiren kaç net yapabilir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
27.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    aa pardon konuyu okumamışım ben daha zamanın olduğu için sindire sindire temel atmak için iyi olabilir. 0 serisi sıkmıyor örnekli gittiği için sürüklüyor bence o kitaplar. keşke ben de en başta geometrisini alsaydım
  • elione kullanıcısına yanıt
    Öneren tek kişisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aceledenickyok A kullanıcısına yanıt
    önermek değil de, ben gerçekten 12de 0dım açılar konusu bile yoktu bende, mezuna kalınca en başta bu kitapla başlasam sonra üstüne bi şeyler katsam temel sağlam olurdu bi de sıkmıyor sürüklüyor dedim ya hızlıca öğrenirdim işte. tabi bu temel başka kitaplarla da atılabilir ben sadece o köşetaşı modelini beğeniyorum ama kitap nasıldır bilemem. sen benim gibi sıfır olmadığına göre o kadar temel bi kitaptan başlamana gerek yoktur arkadaşları dinle sen kesinlikle öyle kitapların üstüne başka şeyler eklemek gerek mesela birey b falan çok öneriliyor illa ki çözeceksin ama temel lazım o kitap için de. şu an o temeli sağlam atmaya bak önünde zaman var, karekök0 ile kaç net yapılır deme mesela, tek başına yetmez o
  • Fizik yada kimya olsa kolay kaynak çöz sınava gir derdim ama Matta öyle birşey yok maalesef türev ve integral için kesin apotemi çözülmeli sonradan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KamyonlaDriftÇekenAdam -- 21 Mayıs 2018; 6:11:18 >
  • Bu kitap için hangi hoca izlenir acaba ?
  • Geometri hakkında hiçbirşey bilmiyordum geçen sene,karekök 0 geometri beni çok geliştirmişti üstünede birey beyaz kapak çözdüm şuan en fazla 1 2 soru kaçıyor

• Alpha12 A kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece ikisini mi çözdün? Bir de nasıl çalıştın?

• KamyonlaDriftÇekenAdam kullanıcısına yanıt
    Hocam geometri bu

• elione kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten başka kaynaklar çözmeyi de düşünüyorum. Ayrıca benim 0 olmadığım ders matematik. Geometride gerçekten sıfırım. Ama sanırım karekök 0 yerine arkadaşları dinleyeceğim

• aceledenickyok A kullanıcısına yanıt
    İlk karekök 0 dan çözdüm,bittikten sonra birey beyaz kapak lys soru bankası aldım baya kalın ve orta zor arası bir kitap, çözdüm çözemediklerimi kunduz uygulamasından sordum,başka bir şey yapmadım şuanda da sık sık deneme atıyorum matematik-geometriden
    Sen kendin bilirsin tabii arkadaşların dediği gibi video izleyip soru çözerekde kendini geliştirebilirsin.
  • Alpha12 A kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam. Sanırım videodan ilerleyeceğim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.