Şimdi Ara

en iyi silgi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
44.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlangıçta boş bir konu gibi gelsede silgi çok önemli bence
    her sınavda optik kağıtta sildiğim şıkların tam silinmemesinden ve acaba okuyucu yanlış sayar mı diye korkmektan bıktım.
    en iyi silgi hangisi optik için?

• Yapay Zekanın Yanıtı

En İyi Silgi: En İyi Silen Silgiler Hangileri?

Silgi seçerken, leke bırakmadan ve minimum çabayla mükemmel bir şekilde silen bir ürün aramak önemlidir. İster sınavlarda hassas işaretlemeler yapmak ister günlük yazma ihtiyaçlarınız için rahat bir çözüm isteyin, en iyi silgi markaları ve türleri arasından seçim yapmak zor olabilir.

En İyi Silen Silgiler

En iyi silen silgiler, leke bırakmaz, kağıt üzerinde topaklanmaz ve temiz bir silme deneyimi sunar. Piyasada aşağıdaki türleri bulabilirsiniz:

• Vinil Silgiler: Vinil silgiler dayanıklıdır ve mürekkebi veya kurşun kalem izlerini kolayca siler.
    • Gomma Silgiler: Gomma silgiler esnektir ve hassas silme işlemleri için idealdir.
    • Sınav Silgileri: Sınav silgileri, hassas bir silme gerektiren sınavlar için özel olarak tasarlanmıştır.
    • Yoğurulabilir Silgiler: Yoğurulabilir silgiler, külleri silme gibi özelliklerinden dolayı sanatsal çalışmalar için popülerdir.

En İyi Silgi Markaları

Dünyanın en iyi silgi markalarından bazıları şunlardır:

• Faber-Castell
    • Pentel
    • Staedtler
    • Tombow
    • Mitsubishi

Seçim Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

En iyi silgiyi seçerken aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmalısın:

• Silme Kalitesi: Silginin leke bırakmadan veya kağıt üzerinde topaklanmadan ne kadar iyi sildiğini değerlendir.
    • Dayanıklılık: Silginin ne kadar dayanıklı olduğunu ve sürekli kullanımda ne kadar sürdüğünü kontrol et.
    • Rahatlık: Silginin elinde rahatça tutulup tutulmadığına bak.
    • Özel İhtiyaçlar: Sınavlar veya sanatsal projeler gibi özel ihtiyaçların varsa, buna uygun bir silgi seç.

İhtiyaçlarına uygun en iyi silgiyi bulmak için bu ipuçlarını takip ederek silme deneyimini geliştirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu konu bana da lazım.

Kullandığım silgiler hep kirletiyor. Geçen deneme sınavında optik formda silip doğrusuyla değiştirdiğim hâlde yanlış olarak okunan 2-3 sorum çıktı. Öğretmenlere inandıramadım da.
  • Pentel kullanıyorum tavsiye ederim :)
  • Stabilo'nun siyah renkli exam grade silgisini tavsiye ederim. Biraz fazla toz çıkartıyor ancak neredeyse hiç iz bırakmıyor.
  • Kusura bakmayın :
  • Yumuşak siyah silgiler var,onlar oldukça başarılı.Yarın bende alacağım...
  • Faber castel in siyah silgilerim var ben çok memnunm onlardan
  • mon ami nin beyaz silgilerini öneririm benim elim terlemesine rağmen hiç iz bırakmıyor diyebilirim
  • profesyonel öğrencilik yaşamım boyunca MonAmi Dust Free Eraser uzun boy beyaz renginden hiç şaşmadım.

Yalnız dikkat edin, piyasada çok sahtesi var.

Hayır sahtesi kansere ve bilimum hastalıklara yol açmıyor. Sadece silgi tozu parça parça küçük küçük oluyor

Ama orjinalinde silgi tozları birbirine bağlı büyük oluyor ve ambalajını yırtarken monami yada dust free yazısı siliniyor

Benim gibi takıntılılara küpe olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .mRcan.

Faber castel in siyah silgilerim var ben çok memnunm onlardan

ben de kullanıyorum güzel silgi gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orodreth Elanesse

quote:

Orijinalden alıntı: .mRcan.

Faber castel in siyah silgilerim var ben çok memnunm onlardan

ben de kullanıyorum güzel silgi gerçekten.

sıyah faber tabiki;)
  • siyah faberden şaşmam Silgi epey sert olduğu için önüne gelen bölemiyoda
  • cevap yazan arkadaşlara teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: judith

profesyonel öğrencilik yaşamım boyunca MonAmi Dust Free Eraser uzun boy beyaz renginden hiç şaşmadım.

Yalnız dikkat edin, piyasada çok sahtesi var.

Hayır sahtesi kansere ve bilimum hastalıklara yol açmıyor. Sadece silgi tozu parça parça küçük küçük oluyor

Ama orjinalinde silgi tozları birbirine bağlı büyük oluyor ve ambalajını yırtarken monami yada dust free yazısı siliniyor

Benim gibi takıntılılara küpe olsun.

yani monami yada dust free yazısı jelatinin üzerinde mi yazıyor bende uzun zamandır bu silgiyi kullanıyordum ama hiç böyle birşey olmadı

• faberin renkli dustfree eraserları vardı öss döneminde sınıfla baya aldık o silgilerden
  • Faber Castel'in siyah silgisi var.10 numara.
  • gençliğin geldiği noktaya bakın
  • mon ami veya faber castell i beğenenler bir de pentel i denesinler derim
  • Faber'de yok yok!. Bune reklam yeri gibi oldu burası.
    Bu arada faberin siyahı meşhurmuş baya. Ben beyazını kullanıyordum. Siyahı deneyeyim bi ara.
  • Rotringin silgisini denedim en son ama kağıdı kirletiyor ve sınavda çok zaman öldürüyor.Monaminin dust free eraser modelli silgileri hem yumuşak hemde kaliteli.Ondan şaşmayın..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.