Şimdi Ara

en iyi silgi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
44.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

(!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

Tabiki de Made in Germany Pelikan...

(!)

artık silgiyi her gördüğünde gelir aklına
  • Hort.

Kalem:Faber Castell TK-Fine Vario L 0.5
    Uç: Rotring Tikky Hi-Polymer
    Silgi: Pentel Hi-Polymer® Eraser
  • Kurşun kalem,faber siyah silgi.(Hayatımda ilk defa bi silgiyi kaybetmeden kullana kullana bitiricem galiba :D )
  • Faber castell 'in mavi silgisi çok süper herkeze tavsiye ederim...
     en iyi silgi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -HaSaN-

Faber castell 'in mavi silgisi çok süper herkeze tavsiye ederim...
     en iyi silgi?

bende de bu var piyasada ondan iyisi yok

• arkadaşlar hiç biriniz bişey bilmiyomuşuunuz konuya girerken hep aynı silgi markalarını duyucam sandım ama herkesin kendine özel silgileri varmış :D
    kalem:Faber castel tombul kalem
    uç:tombow, yada faberin üçgen şekilli uç kutusu var ondan
    silgide :faber castel mavi silgi şaşmam ama mimar silgisi dedkleri ani felan ver onlara bişey demiyorum ama burda yok onlardan
  • bende 10lu silgi var silgi değil zımpara mubarek.
    En iyi silgi faber castellin koyu mavi renkli silgisi. 1 tl fln. O aldığım 10 lu silgide 1 tlydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ösym nin bu sene verdiği mavi faber silgi çok iyi dostum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackerback -- 21 Nisan 2013; 13:29:19 >
  • Kalem:

en iyi silgi?

Silgi:

en iyi silgi?

Uç:

en iyi silgi?

Muhteşem 3lüm

• Arkdaşlar her 2 günde bir silgi kaybettiğim için aşağı yukarı bütün silgileri kullanmışımdır ama en iyi faberin mavi silgileri var üstünde sınav silgisi yazar hem yumuşak hemde neredeyse hiç iz bırakmıyor gerçekten tavsiye ederim
  • Faber'in siyah pvc-free yazan silgisi gerçekten kötü, burada ki yorumlara istinaden aldım ama hiç memnun kalmadım. Zamanında almış olduğum mikro soft silgi de kötü sonuç verdi. Ösym'nin zamanında bir kaç sene öncesine kadar sınavlarda dağıttığı beyaz pelikan hele tam bir facia yazdığınız yazı özellikle biraz baskılı yazdıysanız hiç silinmemiş gibi yazıyı okuma ihtimaliniz yüksek.

Gel gelelim ki şu anda Ösym'nin sınavlarda dağıttığı Faber'in mavi renkli olan dust_free ve adı sınav silgisi olarakta geçen silgisi gerçekten mükemmel. Şiddetle tavsiye ederim.
  • Monami silgi en iyisidir.Ancak piyasada orjinalinden çok sahtesi vardır.Orjinali yumuşak ve silmeye başladığında büyük parça çöp çıkarır.Sahtesi ise küçük küçük çöp bırakır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Monami silgi en iyisidir.Ancak piyasada orjinalinden çok sahtesi vardır.Orjinali yumuşak ve silmeye başladığında büyük parça çöp çıkarır.Sahtesi ise küçük küçük çöp bırakır.

Her şeyin sahtesini çıkartıyorlar ne yazık ki hiç bir zaman ilk kullandğımız gibi eski kalitesini bulamıyoruz yeni çıkan ürünlerde. Mon ami silgi oldukça övülüyor ama işte sorun orijinalini nerden bulabileceğimiz. Belki Spectrum gibi bilinen kırtayesilerde vardır!
  • Şaka gibi gelecek ama piyasada gördüğün en kaliteli silgi ösym'nin dağıttığı mavi renkli olan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faber'in siyah silgisinin aynı modelinin beyazı var o iyi :)
    mavi en kötüsü siyah orta beyazda en iyi :)
  • Onu bunu bilmem ama Ösym'nin mavi sınav silgisinin üstüne tanımam resmen çalışmaya itiyor :D
  • Faber Zenci.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deeply11

quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Monami silgi en iyisidir.Ancak piyasada orjinalinden çok sahtesi vardır.Orjinali yumuşak ve silmeye başladığında büyük parça çöp çıkarır.Sahtesi ise küçük küçük çöp bırakır.

Her şeyin sahtesini çıkartıyorlar ne yazık ki hiç bir zaman ilk kullandğımız gibi eski kalitesini bulamıyoruz yeni çıkan ürünlerde. Mon ami silgi oldukça övülüyor ama işte sorun orijinalini nerden bulabileceğimiz. Belki Spectrum gibi bilinen kırtayesilerde vardır!

Bizim üniversitenin karşısında vardı.Okulla ve dersle pek işim kalmadı ama aldım.Sahtesiyle çok farklı.Çok süper siliyor test kitabını silip tekrar çözdüm sanki silerken sıfır gibi yaptı.En kalite kırtasiyelerde bile orjinalini bulamayabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: zekasavar

Şaka gibi gelecek ama piyasada gördüğün en kaliteli silgi ösym'nin dağıttığı mavi renkli olan

Aynen, insanın durduk yeri bir kağıdı karalayıp bu silgiyle sileceği geliyor içinden
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.