Şimdi Ara

en iyi silgi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
44.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

Orijinalden alıntı: deeply11

quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Monami silgi en iyisidir.Ancak piyasada orjinalinden çok sahtesi vardır.Orjinali yumuşak ve silmeye başladığında büyük parça çöp çıkarır.Sahtesi ise küçük küçük çöp bırakır.

Her şeyin sahtesini çıkartıyorlar ne yazık ki hiç bir zaman ilk kullandğımız gibi eski kalitesini bulamıyoruz yeni çıkan ürünlerde. Mon ami silgi oldukça övülüyor ama işte sorun orijinalini nerden bulabileceğimiz. Belki Spectrum gibi bilinen kırtayesilerde vardır!

Bizim üniversitenin karşısında vardı.Okulla ve dersle pek işim kalmadı ama aldım.Sahtesiyle çok farklı.Çok süper siliyor test kitabını silip tekrar çözdüm sanki silerken sıfır gibi yaptı.En kalite kırtasiyelerde bile orjinalini bulamayabilirsin.

Benim de öğrencilik yılları biteli çok oluyor, bende ki silgi tutkusunu işte girdiğim Ales ve Yds sınavları tetikledi. Böyle bir hobimi olur diyenleri duyar gibiyim ama bence zevkli bir olay

• quote:

Orijinalden alıntı: holyjohn

Silgi olarak Ain markasını duyanınız yok mu? Uzun ince bir silgi. Süper. Ilk başta kötü kokuyor fakat sonra geçiyor. Hele ucu biraz bombeleşti mi birşeyler karalayıp silesim geliyor. Sonradan arkadaş söyledi. Mimar silgisiymiş... Kalitesi şu ana kadar kullandıklarımın en iyisi. Pentel'e tur bindirir, Faber'i kulağına damlatır...

ain zaten pentelin silgili modeli :)
  • Faberin mavisi tabiki.Ösym bütun silgileri deniyor ve optiği en iyi silen silgiyi seçiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • la 6 sayfa bunun muhabbeti mi dönmüş?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dersane kantininde satılan beyaz mikro silgi tabii ki.

• Onlar çok çabuk parçalınıo ama :(

• crosewer kullanıcısına yanıt
    Lacivert faber sınav silgisi diye geçiyor hem kaliteli hem de osym sınavda o slgiden dağıtıyor yabancılık çekmemiş olursun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imparatorice

Onlar çok çabuk parçalınıo ama :(

Ya ama cok tatlılar minik minik boyle, silgim bittiginde veya kaybolduğunda onlar imdadıma kosuyor :D bi de bunlarin uç versiyonu var az mi alırdık anafen zamanlarinda ahshshshjhf

• Ben de anafene gitmiştim sbs döneminde :D
    Benim favorim siyah faber castell

• Benimde mavi faber şu ösymnin verdiği :D

• quote:

Orijinalden alıntı: jessie1212

quote:

Silgi olarak Ain markasını duyanınız yok mu? Uzun ince bir silgi. Süper. Ilk başta kötü kokuyor fakat sonra geçiyor. Hele ucu biraz bombeleşti mi birşeyler karalayıp silesim geliyor. Sonradan arkadaş söyledi. Mimar silgisiymiş... Kalitesi şu ana kadar kullandıklarımın en iyisi. Pentel'e tur bindirir, Faber'i kulağına damlatır...

en iyi silgi?

Bahsettiğim pentel buydu ama ain'in pentel'in alt modeli olduğunu da bilmiyordum açıkçası. 5 senelik post'u da alıntılamışsınız hani.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jessie1212

quote:

en iyi silgi?

Bahsettiğim pentel buydu ama ain'in pentel'in alt modeli olduğunu da bilmiyordum açıkçası. 5 senelik post'u da alıntılamışsınız hani.

bu aralar iyi bir silgiye we 0.7 uçlu kaleme ihtiyacım var da bulamadım henuz bişey..:)

• faber siyah kolay kullanılır, iyi siler ama çabuk biter.

faber mavi iyi siler, bazen bulandırır, çabuk bitmez, ösymnin verecegi silgidir.

bu ikisinin üstüne silgi tanımam

• quote:

Orijinalden alıntı: Titanium

mon ami veya faber castell i beğenenler bir de pentel i denesinler derim

Pentel ain silginin light versiyonu ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Thoughtless

Kainatın en iyi silgisi 4BSoft(Fima'nın kendi üretimi)

Bu silgiyi aldım,kullanmaya başladım ardından yaklaşık 10-12 kişi de kendisine bu silgiden almamı istedi.

hocam güzel seviyorum da benim çalışma masam bembeyaz garip bir şekilde çok leke bırakıyor

edit: dağılan tozları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DisconnectusErectus35 -- 6 Ağustos 2015; 19:17:33 >
  • osymnin verdigi silgileri kullanin cunku sinavda zaten onu kullanacaz istesekte istemesekte en azindan elimiz alisir

• Faberin lacivert sınav silgisi favorim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.