Şimdi Ara

SİVİLCE İÇİN EN İYİ YÖNTEM BU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
12
Favori
27.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm arkadaşlar eger sizde benim gibi sivilce sorunları yaşıyorsanız.Bu yöntemi uygulamanızı tavsiye ediyorum.

Öncelikle kısaca anlatayım 20 li yaşlarda yoğun sivilce problemim vardı.Binbir çeşit ilaç kullanıyordum.Bu ilaçlar hem pahalı, hemde uzun vade kullanım gerektiriyordu.Üstelik çokta bi etkilerini göremedim.

Bu yöntemi ise şöyle öğrendim;Birgün memlekete gittik.Kuzenimin sivilcelerden çok çektiğini ve yüzünün komple sivilcelerle kaplı olduğunu biliyordum,ama ne göreyim pırıl bir cilde sahip olmuştu.Hemen nasıl olduğunu sordum.Oda bana, para verdiği dilencinin söylediği yöntemle kurtulduğunu söyledi.Evimize gittiğimde kendime uyguladım ve sonuç mükemmeldi.

Şuan yaşım 31. Midemdeki problemden ve sigarayı bırakmak için yediğim kilolarca çekirdekten dolayı yüzüm tekrar sivilce doldu.İşten aldığım 1 haftalık izinden sonra degerli formülü uyguladım ve sonuç gene mükemmel. Uzun süredir kullandığım donanım haberdeki arkadaşlarında dualarını almak için yöntemi sizinle paylaşıyorum.

1- Bu kanlı bir yöntemdir !
    2- Uygulaması 1 kere ama tedavi süreci 7-8 gün kadardır !
    3- Uyguladıktan sonra 7-8 gün dışarı,insan içine çıkamazsınız !
    4- Canınız, sivilce sayınızla orantılı olarak çok fazla yanar !
    5- Mideniz bulanabilir !

Yeter bu kadar reklam Şimdi nedir bu yöntem ?

Bunları göz önüne aldıysanız 15-20 diş sarımsagı havana atıyoruz,başlıyoruz dövmeye.Biraz ezdikten sonra 1 yemek kaşığı bebe pudrasını ilave ediyoruz. Dövmeye devam ediyoruz.sürülebilir kıvama getiriyoruz(parçacıklar kalabilir içinde)
    Bu arada yüzümüzü sıcak su ile sabunlayarak hem yumuşatıyor hemde gözeneklerimizi hazırlıyoruz. Yüzümüz yumuşacık olduktan sonra arkadaşlar veya aile fertlerinin fedakar kucaklarına kafamızı koyuyoruz.Hazırladığımız karışımı yüzümüze sürdürüyoruz.Parçaçıklarıda sivilcelerin üzerine sıvıyoruz.Bu aşamada 3-5 dakika fena yanma oluyor,dayanmamız lazım.15 dakikada gözlerinizi açmazsanız iyi olur.

24 saat sonra anca yüzümüzü hafifçe yıkayacagız.Yanlış duymadınız bu şekilde uyuyacagız.

Sivilcelerin olduğu yerlerde sivilcelerin kökleri dışarı akacak.daha sonrada kanayacaktır. Panik yapmayın !, Korkmayın !, Doktora gitmeyin ! (Bu anlattıklarım dışında birşeyle karşılaşmadıkça)

Daha sonra kanayan yerler kabuk tutacak.Kızamığa benziyor.

6-7 gün süren kabuklu dolaşma sonrası cilt kendini yeniliyor.kabuklar yavaş yavaş dökülmeye başlıyor.Altından ise mükemmel pürüzsüz bir cilt çıkıyor.

Bunu bir arkadaşın kız kardeşine uyguladım.Dügününe 10 gün vardı ve yüzü iğrenç bi şekilde sivilce idi.Sürerken zor tuttuk kızı , tabi ben ona söyledim akacak dedim, kanayacak dedim.Ama benden sonra evhamdan duramayıp hastaneye gitmiş.Epey kulağım çınladı !

Şunu unutmayın kimseye zorla bişey yaptırmıyorum ister yapın,ister yapmayın.
    Ayrıca bu yöntem siyah nokta,sivilce izini yok etmez,sadece sivilcelerde etkilidir.
    Orda,burda gördüklerimi değil 2 kez beni sivilce illetinden kurtaran şeyi size anlattım.Amacım ise sadece iyilik yapmak.Sağlıcakla kalın.

• sırf işkence için yapabilirim. sağol.
  • SHIT!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajım bulunsun, belki denerim
  • Bende sivilce değil de küçük küçük siyah, beyaz noktalar var. Onlara da etkisi olur mu?
  • evet dogrudur kesinlikle bende biliyodum bunu eskiden beri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roach3558

Mesajım bulunsun, belki denerim
    arkadaşa işkence olsun diye çok kolay olduğunu söyleyip kandırabilirim teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roach3558

Mesajım bulunsun, belki denerim
    bune la sivilceyle gezerim daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder

sırf işkence için yapabilirim. sağol.
    Kocakarı ilaçlarından meded bekliycek kadar düşmedim şükür, sanada geçmiş olsun.
    Sivilcelerim o kadar çok değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

Kocakarı ilaçlarından meded bekliycek kadar düşmedim şükür, sanada geçmiş olsun.
    Sivilcelerim o kadar çok değil.

Alıntıları Göster
    Roaccutane
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep Dream

bune la sivilceyle gezerim daha iyi

Alıntıları Göster
    bir sivilce zaten 6-7 günde geçiyor buna ne gerek var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilbilen

evet dogrudur kesinlikle bende biliyodum bunu eskiden beri
    Adam güzel anlatmış vallahi. deneyim size fotoğraflı göstereceğim sadece çene altıma uygulacagım,dudak çevresinde çok çıkıyor şu sıralar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilbilen

evet dogrudur kesinlikle bende biliyodum bunu eskiden beri
    1 tane üstünde deniyim tutarsa hepsine yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

1 tane üstünde deniyim tutarsa hepsine yaparım

Alıntıları Göster
    Kocakarı ilacı diyip geçmemek lazım, işe yarayabilir. Güzel paylaşım +rep fazla sivilcem yok olursa denerim

• Mesajim bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PapuaYeniGine

Adam güzel anlatmış vallahi. deneyim size fotoğraflı göstereceğim sadece çene altıma uygulacagım,dudak çevresinde çok çıkıyor şu sıralar.

Alıntıları Göster
    bilinen bişey denemiştim 23 ken olay hormonlarımız ve genlerimiz tamam ii geliyo akne sebumunu kısmen atıyo cillten ama 1-2 hafta sonra aynen devam...yağlı bi cidiniz varsa genetik olarak mahkumsunuz barışmaya bakın ayrıca ergenlik sivilcesi farklı bi konu bende 29 yaşındayım ama cilt yağ ambarı olduğu için ergenlikteki kadar olmasada yine vırklıyo belirli belirisz yerlerden..

• quote:

Orijinalden alıntı: Something

Roaccutane

Alıntıları Göster
    Sırttaki sivilcelere iyi geliyorsa deneyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adam Lallana

Mesajim bulunsun.
    benmde mesajm bulunsun
  • Emin misin yeğen? Hannibal Lector gibi olmayalım sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

Emin misin yeğen? Hannibal Lector gibi olmayalım sonra
     SİVİLCE İÇİN EN İYİ YÖNTEM BU
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.