elifimi düşürmek için birkaç şiir yazdım en romantik nasıl ulaştırabilirim onu düşünüyorum. artık bu sefer de olmazsa ctisi bırakacağım psikolojim yerle bir oldu |
bu hafta benim için çok önemli
-
-
Şikayet edin. Sahte hesap kullanarak milleti kandırıyor.
-
olum benimle derdin mi var? yarın okuldan foto atacağım unutturma
-
kac hesabin var bu da 2021de acilmis
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gerçek Infernix böyle yazmazdı. Ben sahte değilim falan yazardı. Kendini kanıtlamaya girmezdi yani. Kötü oynuyorsun.
-
olum sosyolog musun sen? sonunda nokta olan kırk tane mesajım var gitmiş gerçek infernix nokta koymazdı yazıyor
-
kendi yazdıklarını uplamak için açmadıysa bir şey bilmiyorum
-
Infernix olum demezdi. Sosyologluğunu sorgulamazdı. Şeytan işareti kullanmazdı. Nokta ile ilgili bir şey söylemedim. Hemen alındın ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamser -- 11 Eylül 2024; 23:16:51 > -
Infernix cümleye büyük harfle başlardı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Inf*rnix her zaman yazının sonuna nokta koyardı.
İnfernix denen arkadaş epey vasıfsızdı ama şu anki söz konusu hesap bir taklitçiyse şunu belirtmek lazım , öyle biri için hesap açıp veya hesabı değişikliğe uğratıp artık her neyse , bu kadar ileri gitmek daha büyük bir vasıfsızlık ve aşağılık bir davranış örneği.
İnfernixin yerinde olsam ciddi üzerdi açıkçası ,kendisini sevmesem de dediklerinin çoğunun kurgudan ibaret olduğunu düşünsem de bu olayın kabul edilebilir bir tarafı yok, etik değil daha fazla uzatma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB04B6B00 -- 12 Eylül 2024; 3:15:24 >
Kolpadan böyle yazdığını biliyordum. Fotoğrafa gerek yok. Sadece hesabı sil ve forumu terk et. Yaptığın ahlaki olarak gerçekten çok kötü bir davranış.
-
Yarın okuldan foto atcaktın hani bekliyoz
harbiden bu karaktersiz kimin yan çarı acaba. bir de elf yerine elif demiş :D
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
kendi yazdıklarını uplamak için açmadıysa bir şey bilmiyorum |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X