Şimdi Ara

SİVİLCE İÇİN EN İYİ YÖNTEM BU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
12
Favori
27.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Onur E.

Burun üstündeki siyah noktalara bişey önerebilecek var mı?

Clean & clear sabun. Hem yüzdeki yağlanmayı önlüyor hemde siyah noktaları temizliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 13 Kasım 2011; 21:57:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bubuz11

quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

SİVİLCE İÇİN EN İYİ YÖNTEM BU

bu kapıdan nerde satılıyor?
  • asıl sıknıtı sivilcelerden sonra kalan izler..benim yanak kısımlarında iğne deliği gibi delikler oluştu ve bir çözümü yok galiba
  • Teşekkürler bir gün sivilce çıkarsa denerim.
  • Sırf acı icin bile denenenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrush

En kısa sürede denicem

hikayesini duymadın mı bunun tamamen fasa fiso sarımsak kokman için kurulmuş oyun bu
  • Bu yöntemi bilmem ama ben alkolün içine yaş maya ve antibiyotik koyuyorum.Karıştırdıktan sonra yüzünüze sürün.Yüzünüz gerilecektir.Çok az yanacaktır.Yarım saat sonra yüzünüzü yıkayın.

Ben bu yöntemi uyguluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Roaccatune'un tedavi süresi aşağı yukarı kaç ay ? En çok görülen yan etki nedir ? Tedavi bittikten sonra sivilceler tekrar çıkarmı ? Son birkaç aydır sol yanağımda iltahaplı sivilceler çıkmaya başladı

Cilt doktoru bana da Roaccatune vericekti ama istemedim, uzak dur. Boy uzamanı engelliyor, her tarafını kurutuyor, dudakların çatlıyor ve kanıyor, bayılıyorsun ve iç organlarına zarar veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallica17

quote:

Orijinalden alıntı: blackrush

En kısa sürede denicem

hikayesini duymadın mı bunun tamamen fasa fiso sarımsak kokman için kurulmuş oyun bu

Yok ilk defa duyuyorum böyle bir şey. Bundan öncede kesilmemiş limona karanfil saplayıp 1 gün dolapta bekletiyordum sonra suyunu yüzüme sürüyordum ama fazla bir fayda göremedim daha sonra kil maskesi yapmaya başladım o da işe yaramadı.
  • Mesajim bulunsun
  • Okul varken nasıl yapayım bunu, 24 saat tutamam öyle
  • kafanıza göre yüzünüze birşeyler sürmeyin çünkü karaçiğeri etkileyebiliyor o yüzden en iyisi cildiyeye gidin çok zor değil ya. :)
  • şu sıralar banada lazm denemeye değer
  • bu ne lan
  • Takip
  • En yakın boş bi zamanımda deneyeceğim:) Ahım şahım bi sivilcem yok ama tek tük var işte bakalım. Sağol paylaşım için
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Roaccatune'un tedavi süresi aşağı yukarı kaç ay ? En çok görülen yan etki nedir ? Tedavi bittikten sonra sivilceler tekrar çıkarmı ? Son birkaç aydır sol yanağımda iltahaplı sivilceler çıkmaya başladı

Cilt doktoru bana da Roaccatune vericekti ama istemedim, uzak dur. Boy uzamanı engelliyor, her tarafını kurutuyor, dudakların çatlıyor ve kanıyor, bayılıyorsun ve iç organlarına zarar veriyor.

8 ay Roaccatune kulladım.

Dediklerinizin bayılıyorsun ve iç organlarına zarar veriyor kısmı olmadı...
    Bayılan duymadım ama karaciğer enzimleri bozulan şnsanlar var zaten onlarda ilaca devam edilmiyor.
    86 yılında beri piyasa da olan bir ilaç. Bu kadar tantana yapılacak bir şey değil.

• Bi kere üstte söylenen yöntem bi işe yaramayacağı gibi cildinize direkt zarar verir. Sivilceyi dışarı açan her yöntem ciltte skar dokusu yaratacağından ne yaparsanız yapın büzüşerek iz bırakır. En iyisi bunu kendi başına saçma sapan yöntemlerle halletmeye çalışmak yerine artık her yerde ulaşılabilen dermatolog (cilt doktoru) na başvurup dediğini yapmaktır. Eğer sonradan pişman olmamak istiyorsanız böyle sarımsaktır yoğurttur filan kulaktan dolma şeylerle uğraşmayın. Sağlık ciddi bir iştir.Hangi çağda yaşıyoruz.Milyarlarca dolarlık araştırma yapanlar çözümünü bulamadı da bu arkadaş mı bulmuş.Bu sağlıkla resmen alay etmektir. Bu konunun kapatılmasını bu öneriyi yapan arkadaşı da başkalarına zarar verdiği için forumdan atılmasını talep ediyorum
  • sarımsak sivilceleri indirmek için iyi bir yöntemdir ama bu şekilde değil
    tek sarımsağı ikiye kesip sivilcenin üzerine sürerseniz sorun olmaz
    ama böyle sarımsağı ezip sürmek çok can yakıcı olur
    bende ezip sürmüştüm yıllar önce o nasıl bir acıdır bilmiyorum yüzüme binlerse küçük iğne batıyodu sanki zaten hemen yıkadım
    gerek yok böyle şeylere zaten kalıcı olmaz bu tekrar çıkar çıkacağı varsa
  • Özel doğal bi karışım var kızlarda denedim işe yarıyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.