Şimdi Ara

SİVİLCE İÇİN EN İYİ YÖNTEM BU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
12
Favori
27.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şiddetli akne sorunları yaşayan kişiler için en iyi ilaç Roaccutane dir. Buna benzer bir kaç ilaç dahada çıktı. Zaten bu ilacı dr test filan yapıldıktan sonra veriyor. Öyle her sivilcesi çıkana verilen bir ilaç değil. Dr.lar önce diğer hafif ilaçlar ile cildi iyileştirmeye çalışıyor. Olmuyorsa da son çare Roaccutane.
  • Liseden kalma sivilce izlerini napıcaz peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alonso...

sarımsak sivilceleri indirmek için iyi bir yöntemdir ama bu şekilde değil
    tek sarımsağı ikiye kesip sivilcenin üzerine sürerseniz sorun olmaz
    ama böyle sarımsağı ezip sürmek çok can yakıcı olur
    bende ezip sürmüştüm yıllar önce o nasıl bir acıdır bilmiyorum yüzüme binlerse küçük iğne batıyodu sanki zaten hemen yıkadım
    gerek yok böyle şeylere zaten kalıcı olmaz bu tekrar çıkar çıkacağı varsa

sarımsağı kesip gece yatmadan önce sivilcenin üstüne bantlasak olmazmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patatesli Çay

quote:

sarımsak sivilceleri indirmek için iyi bir yöntemdir ama bu şekilde değil
    tek sarımsağı ikiye kesip sivilcenin üzerine sürerseniz sorun olmaz
    ama böyle sarımsağı ezip sürmek çok can yakıcı olur
    bende ezip sürmüştüm yıllar önce o nasıl bir acıdır bilmiyorum yüzüme binlerse küçük iğne batıyodu sanki zaten hemen yıkadım
    gerek yok böyle şeylere zaten kalıcı olmaz bu tekrar çıkar çıkacağı varsa

sarımsağı kesip gece yatmadan önce sivilcenin üstüne bantlasak olmazmı

fazla gelebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

Liseden kalma sivilce izlerini napıcaz peki ?

expigment
  • mesajım bulunsun
  • imexi tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

Liseden kalma sivilce izlerini napıcaz peki ?

expigment

teşekkürler hocam araştırayım..
  • Sorusu olan varsa cevaplayabilirim arkadaşlar.Her telden cevap gelmiş,doğal tabi.Neyse şunları belirmek isterim.

1 Zaten ilaç,krem vs. bi çok şeyi kullandığımı söyledim.İlk olarak doktor yönlendirmesiyle ilaç denemelisiniz.
    2 Bir kaç arkadaş koskoca ilaç firmaları senin söylediğin basit şeyi yapamıyacak kadarmı diye söylemiş.Kesinlikle yaparlar ama maddeler halindede sıraladım, bu yöntem acılı,kanlı vs. diye kabul ettiremezler bence
    3 Sizi çok korkuttuysa local olarak uygulanıp etkileri görülebilir.
    4 Tekrar yineler diyenler olmuş, ben kullandım ve yinelemedi.Yineler diyenlerin bir tecrübesi veya bilgisi varsa paylaşabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ardicli2000

quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Roaccatune'un tedavi süresi aşağı yukarı kaç ay ? En çok görülen yan etki nedir ? Tedavi bittikten sonra sivilceler tekrar çıkarmı ? Son birkaç aydır sol yanağımda iltahaplı sivilceler çıkmaya başladı

Cilt doktoru bana da Roaccatune vericekti ama istemedim, uzak dur. Boy uzamanı engelliyor, her tarafını kurutuyor, dudakların çatlıyor ve kanıyor, bayılıyorsun ve iç organlarına zarar veriyor.

8 ay Roaccatune kulladım.

Dediklerinizin bayılıyorsun ve iç organlarına zarar veriyor kısmı olmadı...
    Bayılan duymadım ama karaciğer enzimleri bozulan şnsanlar var zaten onlarda ilaca devam edilmiyor.
    86 yılında beri piyasa da olan bir ilaç. Bu kadar tantana yapılacak bir şey değil.

Bir yakınım da Roaccatune kullandı, kullanan kişinin bayıldığına şahit oldum.

• 6 ay zoretanin kullandım, cildim muhteşem oldu! yapmanız gereken tek şey; sabretmek. İnanın, inanmak başarının yarısıdır. İlacın yan etkilerine gelince, hayatta herşey karşılıklı unutmayın! Karşılıksız olan tek şey; Tanrının merhametidir.
  • inşallha işe yarar
  • ben lise 2 ye gdiyorum yani ergenlik dönemindeyim beklemelimiyim yoksa deneyeyimmi bu sarımsak yöntemini ?
  • Güzel konu :)
  • İşkence için deneyebilirim.
  • Mesajım bulunsun.

SİVİLCE İÇİN EN İYİ YÖNTEM BU
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemalBahar

Adam güzel anlatmış vallahi. deneyim size fotoğraflı göstereceğim sadece çene altıma uygulacagım,dudak çevresinde çok çıkıyor şu sıralar.

Denemedin mi hala bende denemeyi düşünüyorum
  • mesajım dursun güzel yöntemler var
  • ipini koparan yazmış.kafanıza göre yöntemler yazıp insanları yanlış bilgilendirmeyin.sivilce dermatolojik bir hastalıktır.tedavisi kozmetiklerle veya koca karı ilaçlarıyla olmaz.kesin çözüm istiyorsanız ; roaccutane,zoretanin,acnegen bu üçünden birini kullanacaksınız
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.