Şimdi Ara

SİVİLCE İÇİN EN İYİ YÖNTEM BU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
12
Favori
27.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: uzunsaclıkeladam

ipini koparan yazmış.kafanıza göre yöntemler yazıp insanları yanlış bilgilendirmeyin.sivilce dermatolojik bir hastalıktır.tedavisi kozmetiklerle veya koca karı ilaçlarıyla olmaz.kesin çözüm istiyorsanız ; roaccutane,zoretanin,acnegen bu üçünden birini kullanacaksınız

aynen üstat kesinlikle katılıyorum sana
  • mesajım bulunsun lazım olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintana!

Arkadaşım hiç gerek yok böyle şeylere bende sivilce illetinde kurtulamıyorudum gitmedigim cildiyeci kalmamıştı ve harika bi yöntem buldum hem çok kolay hem çok ucuz hemde acı yanma kanama yok

Aktara gidip sarı kil veya maske için kil alıyosunuz. Ama maske için oldugunu söyleyin. Kilosu 2-3 lira bişey. Sonra marketten pastik bardak + plastik kaşık alıyorsunu tabi birde maden suyu. Bildigimiz kızılay maden suyu. 6 lı paket alın bence

Eve gelip plastik bardagın içine kilden koyuyoruz ve üstüne yavaş yavaş maden suyunu ilave ediyoruz. Yanlız sakın sulu olmasın bildigimiz çamur kıvamında olucak. Maden suyunu koyun biraz karıştırın olmazsa yeniden koyarsınız. Sonra bunu yüzümüze sürüp 1 saat sonra yıkıyoruz. Daha ilk denemede yaglı cilt problemi yok oluyor. Ondan sonra sivilceler yok oluyor. 3-4 gün bunu yap sivilcen olmaz

Aynen katılıyorum fakat yağlanma sorununuz genetik ise kesin çözüm olmaz.

• Birakin bu yontemleri bence. Dediginiz gibi herseyi denemis bi insanim bu anlattiginiz yontem haric. 8-9 ay civari roaccutane tedavisi gordum o zamana kadar koca kari-tibbi ilac arasi herseyi kullandim hicbiri ise yaramadi antibİyotikli ilaclar bile en son roaccutane cozdu problemimi gidin bi hastaneye once doktora gorunum ihtiyac duyarsa sizi roaccutane icin uygun gorurse ileri seviyedeyseniz tahlilinizi yaptirtir ilaca baslarsiniz 6-7-8-9 ay(yapiya fizige duruma gore degisiyo) sonrada sivilcesiz bi cildiniz olur. Merakiniz icin forumun saglik bolumunde roaccutane kullananlarin oldugu bi forum var hatta kirpi diyede bi hocamiz var ondan yardim alabilirsiniz ona danisabilirsiniz.
  • Sivilce izlerine etki ediyor mu?
  • O nasıl bir anlatım arkadaş öyle
  • Size bir formul vereyim:

1)Limon yağı alın.

2)Pamuk alın.

Kullanım şekli:

Pamuğu bir parça koparıyoruz ve 1-2 damla su damlatıyoruz.Sonra limon yağını alıp su damlattığımız pamuğa 5-6 damla limon yağı damlatıyoruz ve sivilceli olan bölgelere sürüyoruz.Bunu 2-3 hafta yapın çoğu sivilceniz yok olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1tiger1 -- 22 Haziran 2012; 20:32:59 >
  • ya var ya insanımız atıp tutmayı, oradan buradan duyduklarını her yerde yaymayı çok seviyor. ben 6 ay acnegen (roaccutane muadili) tedavisi görmüştüm geçen sene. hiçbir zaman öyle ilhtihapli ve bol sivilceli bir cildim olmadı; ama lise çağı işte, insan kafasına takıyor. cildiye uzmanının direktifleri doğrultusunda bi 4-5 ay krem, jel vs aklınıza ne gelirse kullandım. işe yaramadı. ardından doktor acnegen tedavisine başlayalım dedi ve başladık. kan tahlili istiyorlar ve 18 yaşının altındaysanız velinizin imzasına ihtiyacınız var. ilk ay hiçbir sorun yoktu, her şey normaldi. 2. aydan itibaren dudağım kurumaya başladı; ama baya bi kuruyor. hani acıtacak kadar. bunu da dudağınıza sürdüğünüz nemlendiricilerle örtbas ediyorsunuz. olay bu. ha bir de çok çok nadiren de olsa arada burnunuz kanayabilir ki yan etkilerinde de yazıyor ilacın. beni 6 ay içerisinde sadece 1 defa kanadı. eklem ağrısı, boy uzamamda bi engel, bayılma bu tarz şeyler hiç olmadı ve bunları da ilk defa duydum... zaten kan tahlili de bu yüzden yapılıyor. bünyeniz zayıfsa ilacı kullanamazsınız, bu kadar basit.

süreç biraz sıkıntılı. özellikle son aşamalara gelindikçe daha da zorlaşıyor ve az da olsa kurumadan dolayı dudağınızdaki acı artıyor diyebilirim. ama ilacı bıraktğınız andan itibaren (tedavinizin bittiği an oluyor bu. sakın bitmeden bırakmayın!) her şey normale dönüyor ve en geç birkaç gün içerisinde dudağınız eski formuna kavuşuyor.

sonuç mu? mükemmel. resmen bir bebek cildine sahip oluyorsunuz. mesela benim sırtımda da sivilceler vardı onlar da geçmişti. pişman mıyım? biraz. sivilceler iltihaplı değilse bence kafaya takılmamalı. hele de ergenlik sivilceleriyse...

• quote:

Orijinalden alıntı: 1tiger1

Size bir formul vereyim:

1)Limon yağı alın.

2)Pamuk alın.

Kullanım şekli:

Pamuğu bir parça koparıyoruz ve 1-2 damla su damlatıyoruz.Sonra limon yağını alıp su damlattığımız pamuğa 5-6 damla limon yağı damlatıyoruz ve sivilceli olan bölgelere sürüyoruz.Bunu 2-3 hafta yapın çoğu sivilceniz yok olacaktır

Bugün buna başlıyorum, hayırlısı...
  • Ben biyoloji öğretmenimden bir tavsiye almıştım uzun zaman evvel. Tam 21 günde ( ki bu süre 28 günede çıkabilir) etkisini gösteriyordu. Acı yok, kanama yok. Sadece 20 dakika süren bir yöntem.

Gerekli malzemeler; kantaron otu yağı, elma yağı, kil.

İlk olarak küçük bir kaba çay kaşığı ile 2-3 kaşık kil koyun.
    Sonra 1 çay kaşığı kantaron otu yağı koyun.
    Biraz karıştırın ardından elma yağını ekleyin ve gene karıştırın.
    Son olarakta bir kaç damla su ekleyin ve iyice karıştırın.

Yüzünüze sürün ve 10-15 dakika kadar kurumasını bekleyin. 21 gün boyunca hergün yaparsanız etkili olduğunu görebilirsiniz.

Benim cildim oldukça yağlı sivilcelerde içten çıkıyor(başı çıkmıyor) ağrı yapıyordu bu yöntemi yaptım 18. günde yüzümde sivilce kalmadı :)

• Burdaki yöntemlerin hepsi kişiden kişiye farklılık gösterir. Herkesin cildi aynı değil. Her şeyden önce bi doktora gidin cildinizi tanımaya çalışın. Onun tavsiyelerine uyun. yoksa kaş yapayım derken göz çıkartırsınız
  • Bunlar geçici çözümler en iyisi bir doktora gitmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deneyen var mı
  • xefsanelix02 X kullanıcısına yanıt
    konuyu kaldırsın moderatorler böyle saçma bısı olabılırmı deneyen varmı dıyosun yaz bakalım google yüzüme sarımsak sürdüm diye yandı diye sürüyle link bulursun
  • sarımsağı buluyorumda sarımsak pudra ezmesini bulamadım
  • Biraz tanıtım gibi algılayabilirsiniz ama değil size kişisel tavsiyem youtube "ağırsağlam sivilce" yazın ve 2 tane o video yu izleyin
  • Bu yontem daha zahmetsiz kisa sureli ve etkili:Bir sise kolonyayi yuzumuze bosaltiyoruz bir adet cakmak alip yuzumuze yaklastiriyoruz ve tetige basiyoruz.1hafta sonra yeni derimiz sivilcesiz bir sekilde olusmaya basliyor.Yeni yuzunuz hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.