Şimdi Ara

Sivilce için en iyi krem [Doktora Gittim Bunlar İşe Yarar mı ?]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
2
Favori
26.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sivilce için en iyi krem hangisi ? İmex diyorlar kullanan var mı ?

Edit : Doktora gittim.Nadixa , Clindoxyl , Monodoks verdi işe yarar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDC -- 12 Ekim 2012; 16:10:50 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sivilce İçin En İyi Krem: Monodoks İşe Yarar mı?

Sivilce, yaygın bir cilt problemidir ve tüm cilt tiplerini etkileyebilir. Ciltte bakteri birikmesi, hormonal değişiklikler ve genetik yatkınlık gibi çeşitli faktörlere bağlı olarak ortaya çıkabilir. Sivilcelerden kurtulmak için çeşitli tedaviler mevcuttur ve Monodoks bunlardan biridir.

Monodoks, antibakteriyel ve antiinflamatuar özelliklere sahip topikal bir kremdir. Sivilceye neden olan bakterileri öldürmeye ve iltihabı azaltmaya yardımcı olur.

Monodoks'un sivilce tedavisinde etkililiği bilimsel çalışmalarla desteklenmiştir. Bir çalışmada, Monodoks kullanan kişilerin %70'inde sivilce sayısında önemli bir azalma gözlenmiştir.

Monodoks'un kullanımı genellikle güvenlidir, ancak bazı kişilerde kızarıklık, kaşıntı ve soyulma gibi yan etkiler görülebilir. Bu yan etkiler genellikle hafiftir ve tedaviye devam edildikçe azalır.

Sivilce için Monodoks kullanmadan önce bir dermatoloğa danışman önemlidir. Dermatolog, cildinin Monodoks'a uygun olup olmadığını belirleyebilir ve doğru dozu ve uygulama sıklığını önerebilir.

Monodoks, sivilce tedavisinde etkili bir seçenek olabilir. Bununla birlikte, tüm cilt tiplerine uygun olmayabilir ve bazı yan etkilere neden olabilir. Sivilce sorunların için en iyi tedavi seçeneğini belirlemek için bir dermatoloğa danışman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kullandım ama yeterli değil bence.

Aspirini toz haline getir bi kapta sonra tuz ekle karıştır sonra limon sık cok sulu cıvık olmasın ama az sık sonra karıştır ve sür sivilcenin etrafına 1 saat yıkama kurusun yansın iyice sonra kükürtlü sabunla falan yıka.

İstersen kil maskesi de yapabilirsin toz halinde kil al marketten onu sulandırıp sürebilirsin yüzüne. Elma yağı da sivilceyi anında kurutur doğal yöntemler bunlar.
  • Bitek kremle olmuyor bu işler. Doktora git, gerekli şeyleri yazar.
  • İmex kullandım hiç bir faydasını görmedim kapatıcı gibi birşey zaten . Onun yerine kükürtlü sabun kullanıyorum şuan kızarıklığı komple gitti.
  • Sivilce durumu orta şiddetli ise bu tür kremler pek işe yaramıyor kökten çözüm arıyorsan. Roaccutane - Zoretanin - Acnetrent ilaç tedavisi görmelisin tabi ki doktor kararı ve gözlemi ile. Kremlere güvenme insanın yüzünü beton gibi sertleştirmekten başka bir şeye yaramıyor (en azından bence)
  • Krem senin içinde
  • Benzamycin de olabilir doktor veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kükürt sabunu kullanıyorum 5 ay filan oldu yüzümdeki tüm sivilceler gitti -siyah noktalar hariç. öneririm, cildin yağlı ise öneririm ama.
  • Doktora gittim.Nadixa , Clindoxyl , Monodoks verdi işe yarar mı ?
  • ayıptır sorması doktorun verdiği ilaçları dh de sorgulaman biraz mantıksız değilmi
  • Benim baya vardı yüzümde sırtımda da vardır sadece yüz için clyndoxil kullandım bıraktım şu an çok etkili oldu hiç kalmadı yüzümde
  • Krem olarak en iyisi Benzamycin dir.. Eğer ki roaccutane kullanmayacaksanız tabiki.

Uzun süre sivilce derdiyle uğraşmış hemen hemen piyasadaki bir çok kremi denemiş fakat sonuç alamayıp roaccutane kullanmış biri olarak söylüyorum kesin çözüm roac dır.. Ama kremlerin içinde en iyizi Benzamycin dir.

Sivilce çıkmasının en büyük etmenlerinden biri yağlı ve şeker ağırlıklı beslenmektir.. Yemeklerdeki yağı azaltıp,çikolata,nutella,kola gibi şeylerden vazgeçtiğiniz de sivilceleriniz de azalma olduğunu görürsünüz.. Bu bilimsel bir şey dir ne kadar çok yağ - şeker = O kadar çok kan da yağlanma = o kadar çok akne

Kronik olmayan her sorunda olduğu gibi sivilce sorunlarında da baş etmen Beslenme..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tore4dor

Benim baya vardı yüzümde sırtımda da vardır sadece yüz için clyndoxil kullandım bıraktım şu an çok etkili oldu hiç kalmadı yüzümde

Kaç Ay Kullandın ?

Clindoxyl işe yarıyormuş iyi :) Nadixa kullanan var mı ? hapları şimdi kullanmayı düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDC -- 12 Ekim 2012; 17:11:00 >
  • aknilox
  • Monodoks'un bir işe yaradığı yok. Kullanım sırasında sivilce çıkmasını engelliyor ama bırakınca yine azıyor sivilceler. Roaccatune, dipten ve kesin çözüm !
  • quote:

Orijinalden alıntı: In-The-Shadows

quote:

Orijinalden alıntı: Tore4dor

Benim baya vardı yüzümde sırtımda da vardır sadece yüz için clyndoxil kullandım bıraktım şu an çok etkili oldu hiç kalmadı yüzümde

Kaç Ay Kullandın ?

Clindoxyl işe yarıyormuş iyi :) Nadixa kullanan var mı ? hapları şimdi kullanmayı düşünmüyorum

İlk aydan sonra etkisini gösteriyor normalde 3 ay kullanılıyor ama ben 6 ay sabah akşam sürdüm 2 ayda sadece geceleri sonra sıkılıp bıraktım o sadece geceleri sürdüğüm zaman ufak tefek çıkıyordu bırakınca hiç kalmadı sırt için nadixa işe yarıyor ama ben kullanmadım sürmesi zahmetli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.