< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YETER LAN BU DERSLER NE (2. sayfa)
-
-
Odtü Makina ardından Tum'da master yaptım bilişim programlama(veri analizi) ve elektrik mühendisliği üzerine.
-
bak sizin okulun 2. sınıfının İLK 5 gününde anlatılan nöroanatomi slaytları geçti elime...... BUNLAAAAR DAHA İYİ GÜNLERİİİİN... ben sana daha önce dedim özelden. türkiyenin en zor okulundasın diye. cerrahpaşa hacettepe zorlukta hikaye....
-
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aslında ciddi bir eğitime reform lazım her manada gerek mühendislik olsun tıp olsun hukuk olsun vs.Cumhuriyet döneminde belirlenmiş kalıpları aşamamışlar.Dinazor kafasında herşey.
Sistematik olarak ilköğretim lise eğitim anlayışı devlet kademelerine memur yetiştirmek için yapılmış.
En iyisinden en kötüsüne üniversite denilen garabet yapılar ise kendi katı ve değişmez kalıplarından kendi kokuşmuş sistemlerini devam ettirecek akademisyen yetiştirme eğilimindedir.
Bu anlayıştan yeniliğe açık özgür hareket edebilen kişilikler çıkamaz.Ar-Ge'ye yatırım olacak ki.Mühensilikler bir işe yarasın istihdam artsın.Sistematik ve planlama olsun ki saplık sistemi düzgün işlesin.Hukuk sistemi olacakki kuralalra uyulacakki anayasa avukatlık ve ekonomi bilimleri gibi şeyleri okumanın ticarete atılmanın bir önemi olsun.
Burada herkes bu kaotik eğitim kalıplarından geçti.Herkeste muzdarip değil mi.Az çok bu gidişatın kimseye birşey kazandırmadığı biliyorsunuzdur umarım.
Şuanki anlayışta ise pek çok bölüm genç işsizliği öteleme,Lokal ekonomi yaratma üzerine.Ayrıca her açılan fakülte okulda mesleklerinizin değerini yitirdiğini biliyorsunuzdur umarım.Çünkü Türkiye'de birşey az ise değerlidir.Çoğalırsa alternatifi varsa o değersizleşir.
-
Aynen ama aklıma ne yapılabilirle ilgili bir şey gelmiyor
Sadece daha detaylı ve zamana yayılmış (yani lisede her yıl bir sınav olsa son sınavın puan değeri daha yüksek olsa ona göre not hesaplansa) sınav sistemi, böylece lisede farklı mühendislikleri tanıma, deney yapma vs daha çok zaman kalır.
İlkokulda daha kalıcı ingilizce
Ortaokulda (bence) müzik resim seçmeli olmalı öbür türlü istemeyen çok kişi oluyor liseye geçtiği anda da uzaklaşıyor
Az üniversite, geri kalanlar için spor, sanat, teknik şeyler vs için iş imkanı çok olması gereken kurumlar.
Kaliteli üniler hakkında bir şey diyemiyorum daha 2. haftadayım karşıma onlarca etkinlik vs çıktı.
Aklıma başka bir şey gelmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F299EF3C6 -- 13 Ekim 2022; 17:45:59 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fark etmez Ege bilgisayar olur, itu elektrik olur ne olursa
izmir çöp hocam itü gel
hocam ben bır malım seneye puanımın yettıgı en kolay ozele yatay gecıs yapacam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X