Şimdi Ara

Galatasaray taraftarı kadar düşünemeyen başka taraftar grubu görmedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mancini 2 maç yenemedi ya hemen manciniye sallamaya başlamışlar. Bu kadar skor taraftarı olan başka bir takım yoktur herhalde.

Terim 2 sene bizi şampiyon yapmış olabilir , ama bu onun bize kazık attığı gerçeğini değiştirmez. sen o kadar kızıp sövdüğün adamların para için emri altına girebiliyorsan edicek başka laf yok zaten. ayrıca bizi şampiyon yapmasının tek sebebi fenerin kötü olmasıydı. geçen sene 18. haftada galatasaray 33 puandaydı bu sene 34 puanda. terim terim terim diye inleyenler terimin kazıklarıyla adam daha iyi başarıyı elde etmiş. şampiyonlar liginde juventusu geçip gruptan çıkmış. hala manciniye sallıyorlar eminim adam geldiğine pişman olmuştur harcıyor kendini burada

Yok tutturmuşlar ceyhunda ne var umutta ne var niye oynuyor sanki yedeklerimizde messiler matalar ronaldolar ibrahimoviçler var ama mancini illa ceyhunu oynatıyor. başka adam mı var kadroda çıkıp kendisi mi oynasın ne yapsın adam ? hakan balta düz topa vuramıyor. takımda bir kaç iyi adam var onların çabasıyla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. adam transfer yapıyor daha onları oynatamıyor bile

Taraftar tamamen skor üzerine düşünüyor o melonun şutu gol olsaydı şimdi şampiyon ilan edilmiştik. şu durumda manciniye laf atan adam bence futboldan 1 gram bir şey anlamıyordur. adam terimin bizi satması üzerine yarı yolda aldı takımı kimseyi tanımıyor bir şeyler denemeye çalışıyor transfer yapıyor oynatamıyor saçma sapan kurallar var. fener bu sene zaten cezalı biz 2. bile olsak direk gruplara kalıcaz yine paramızı alıcaz yazın giden gider gelen gelir takım oturur. mancini büyücü değil ki hakanın içine alabayı sokamıyor emrenin içine iniestayı sokamıyor.

• Mancini'nin Ceyhun ve Salih değişiklikleri taraftyarınızı kızdırdı bence.Çünkü ikisi de defansif oyuncular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goriotbaba

Mancini'nin Ceyhun ve Salih değişiklikleri taraftyarınızı kızdırdı bence.Çünkü ikisi de defansif oyuncular.

Kimi oyuna almalıydı öyleylse? Yedeklere bir bak bakalım hücum oyuncusu varmı diye? Sanki yedekte forvet yahut kanat oyuncusu var da Mancini gitti Ceyhun'u soktu.. Şu at gözlüklerinizi çıkarın artık. Umut,Sabri,Eboue çok kötü oynuyorlardı.. Onların yerine alabileceği adamları aldı.. Umut-Amrabat, Eboue-Salih, Sabri-Ceyhun.. Amrabat yeteneksizlik abidesi başka kanat oyuncusu yok yedekte Mancini ne yapsın.. Eboue çoktan kafasında futbolu bitirmiş e tabi Salihte sağ bek ne yapsın daha en azından hareketlilik getirdi.. Sabriyi geçelim.. Baktı Selçuk top taşıyamıyor ileriye.. Ceyhunuda liberoya alıp meloyu ileri gönderdi. Forvet olsaydı yedekte yahut kanat onları alırdı.. Ceyhunu oyuna sokunca defans yapıyoruz!!!!11! 'a yoran arkadaşlarla muhattap olmak değil onların yorumlarını okumak bile kanıma dokunuyor.. Sözüm yukarıdaki gibi konuşanlara..

Ayrıca dün Melo,Sneijder,Semih ve Muslera haricinde formayı zerre hak eden adam yoktu.. Sneijder ofansif anlamda affedersiniz ama bir tarafını yırtıyor! birşeyler yapabilmek için diğer tayfa yeteneksizlik abidesi olunca daha basit verkaçı bile yapamıyor.. E haliyle Sneijder'de sinirden oynamayadı dün.. Boşa çırpınıp durdu adam.. Sinirden telefonu kırıyordum az kalsın.. Ruhsuz ruhsuz top oynamaya çıkıyorlar.. Akılları Antalya'da mı kaldı başka bir yerdemi bilemeyeceğim.. Ama Mancini'ye dünkü maçla ilgili getirebileceğiniz tek eleştiri formasyonla ilgili olabilir.. Adam top oynamayı öğretmeye çalışıyor resmen takıma geldiğinden beri.. Daha basit bir ver kaçı bile yapamıyor kazmalar ne BEKLİYORSUNUZ BUNLARDAN GAZİANTEP'i YENMESİNİMİ??!?!?!?!?!

GEÇİNİZ........................................

• quote:

Orijinalden alıntı: goriotbaba

Mancini'nin Ceyhun ve Salih değişiklikleri taraftyarınızı kızdırdı bence.Çünkü ikisi de defansif oyuncular.

baktı takım gol atamıyor yedeklerde alabileceği forvette yok adamın napsın en iyisi savunma yapayım bari dedi amrabat ile kontra atak yapacaktı belki ama o da tutmadı
  • Haklısın. Fenerbahçe geçen sene bu kadar iyi olsaydı yine aynı tepkiler verilirdi. 18. haftadaki puan karşılaştırman doğru bakış açısı
  • Taraftar sayısıyla alakalı bu durum. Her bölümde yorumlarından bıktığımız tipler var. Bizim bölümün sayısı fazla olunca bu tipler de fazla oluyor. Sadece foruma bakmak doğru değil zira ben forum futboldan zerre anlamayıp konuşan tiplerle dolu diyordum ama özellikle gözlem yaptım dışarısı çok daha felaket. Forumda yine aklı başında yorum yapanlar var.
  • Düşünemeyen değilde sadece basarı odaklı taraftar var diyelim.
    Özellikle Uefa kupasından sonra daha da fazlalastı bu taraftar profili .Sadece alınan başarılı sonuclardan sonra ortaya cıkarlar .
    Futbolla uzaktan yakından ilgisi olmayanlar forması giyip geziyor saga sola resim atıyor.Sorsan ilk 11 i sayamazlar
    Her klupte var ama Gs biraz daha fazla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İmzayı nereye atıyoruz ?
  • her b.ka terimi sarmasanız olmuyo adam o dandik dediğin kadroyla kazık oyuncularla şampiyon yaptimi yapti çeyrek oynattimi oynattı.

manciniyi övmen için terimi yermen gerekmiyor bende bu kafada ki kendine taraftar sananlara gıcığım. git terimin elini ayağını öp .şu dünyada terimden fazla hizmet eden bir adam daha bulamazsın gs a .
  • İyi futbol oynatmamasına kızıyor taraftar.
  • Dikkat ediyorum her konuda acayip bir kutuplaşma oluyor , bu yüzden kimse yorum yapamaz hale geliyor ...

Mancini yeteneğine zekasını eleştiren varsa yanlış yapar ancak performansı eleştirmek normal bir durum , tabi ki dozajını koruyarak yapılmalı ...

Tam tersi durumlarda bunun için geçerli ..

Dün oynanan maçta tuhaf durumlar oldu , eleştirilecek bir performans var ortada ancak şimdi eleştiren herkesi Terimci yada Galatasaray düşmanı ilan etmenin manası nedir ?

Demişsin ki yedekte Messi ve Mata mı var sadece şu yorumuna şunu diyorum rakibinde Messi ve Mata mı var ?

Mancini ölsün bitsin diye eleştirene saygı duyulmasın zaten , elbette kötü performansı yada formsuz oyuncu grubu olacaktır ve sabır gösterilmesi gerek..

Ancak kötü oynadığımızda takımı bütün eleştirilere karşı savunmak Galatasaraylıyım demek olmasın ..

Maçlardan sonra girip foruma bakamıyorum 10 tane Mancini kötüleme 10 tane övme konusu açılıyor ...İyi bir şeyler olduğunda uçup kötü olduğunda yakıp yıkmayın artık..

• Onlara Terim gibi imPARAtor lazım bir tane.Onları pohpohlayacak GS taraftarı böyle harika şöyle süper diyecek, tv karşısında atara atar gidere gider yapacak, sonra gidip ustanın belgeselinde oynayıp arkasından demediğini bırakmadığı tüp tüccarının altında işe başlayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep-kovboy

her b.ka terimi sarmasanız olmuyo adam o dandik dediğin kadroyla kazık oyuncularla şampiyon yaptimi yapti çeyrek oynattimi oynattı.

manciniyi övmen için terimi yermen gerekmiyor bende bu kafada ki kendine taraftar sananlara gıcığım. git terimin elini ayağını öp .şu dünyada terimden fazla hizmet eden bir adam daha bulamazsın gs a .

al işte . terim şampiyon yaptığı zamandan daha iyi şuanda takım 1 puan daha fazla almışız. mancini juventusu eledi cluju bragayı değil. terimden daha çok başarıyı elde etti şuanda zaten.

terimin tek hizmet ettiği şey baya
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Dikkat ediyorum her konuda acayip bir kutuplaşma oluyor , bu yüzden kimse yorum yapamaz hale geliyor ...

Mancini yeteneğine zekasını eleştiren varsa yanlış yapar ancak performansı eleştirmek normal bir durum , tabi ki dozajını koruyarak yapılmalı ...

Tam tersi durumlarda bunun için geçerli ..

Dün oynanan maçta tuhaf durumlar oldu , eleştirilecek bir performans var ortada ancak şimdi eleştiren herkesi Terimci yada Galatasaray düşmanı ilan etmenin manası nedir ?

Demişsin ki yedekte Messi ve Mata mı var sadece şu yorumuna şunu diyorum rakibinde Messi ve Mata mı var ?

Mancini ölsün bitsin diye eleştirene saygı duyulmasın zaten , elbette kötü performansı yada formsuz oyuncu grubu olacaktır ve sabır gösterilmesi gerek..

Ancak kötü oynadığımızda takımı bütün eleştirilere karşı savunmak Galatasaraylıyım demek olmasın ..

Maçlardan sonra girip foruma bakamıyorum 10 tane Mancini kötüleme 10 tane övme konusu açılıyor ...İyi bir şeyler olduğunda uçup kötü olduğunda yakıp yıkmayın artık..

aynen öyle hocam

• Mancini bu oyunla ne tat veriri ve takım kanazır nede bu dağınıklıkta hayırlı bir şeyler çıkar. Adam çorbaya çevirdi koca takımı.
  • bir ara ne güzel mancini taktisyen falan konuları açılıyordu. terim adı geçmiyordu. dedim ne güzel millet akıllanmış maça göre iş dönmüyor falan diye. devre arasında olduğumuzu unutmuşum maalesef.
  • kimse demiyor ki geçen sene fatih terim 6+0 kuralı yokken aynı puanı aldı fener ise başarısızdı diye
  • Amrabat ve Dany'nin gönderememiş olmamız, dünkü puan kaybının baş sebebi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.