4 Büyüklerde oynayan ama başka takımları tutan futbolcular. insan başka takımda efsane olsa bile gönül verdiği takım değişmiyor. bu iş sonuçta. benim bildiğim ve hatırladığım oyuncuları yazıyorum sizde ekleyebilirsiniz.
Abdullah Ercan - BJK Arif Erdem- BJK Aykut Kocaman- BJK
metin ve rüştünün gsli olduğunu biliyorum ama rıza asla olamaz
quote:
Orijinalden alıntı: turkopol
metin ve rüştünün gsli olduğunu biliyorum ama rıza asla olamaz
Rıza da Galatasaray'lıdır ben de duymuştum.
Rüştü Beşiktaş'lı diye biliyorum ama emin değilim.
Ayrıca Aykut Kocaman Fenerbahçe'lidir, Sergen Yalçın da hangi takımı tutar bilmem ama FB'li olmadığı kesin. O 2'si dışında hepsine inanırım.
beşiktaşın 1982-1995 arası efsane kadronun çoğu gs lidir. çok az sayıda beşiktaşlı vardır. ilk aklıma gelenler ulvi ve şifo mehmet. mesela metin tekin boxer dergisinde söylemişti takımda rıza ve feyyaz başta olmak üzere takımın çoğunun gs li olduğunu.
aykut kocaman ında beşiktaşlı olduğu eskiden beri bilinir. babası beşiktaşlıydı. hatta fenere imza attığında üzüntüden ağlamıştı. aykut kocamanda fenerbahçeye gelmeden önce fanatik beşiktaşlı olduğunu söylemişti. fenere geldikten sonra fenerli olduğunu sanmıyorum.
bunlar dışında benimde emin olmadığım sergen ve ergün var bunlar yıllardır söylenen dedikodular kendilerinin söylediği birşey yok.. aklıma gelen başka isimler olursa eklerim.
Raul Gonzales Atletico Madrid li
Aykut Kocaman Fenerli olmasaydı Sportif Direktör olarak çalışmazdı.Futbolculuğu anlarımda hiç kimse rakip takımın yönetiminde, teknik ekibinde olmaz.
Sergen kesin Beşiktaşlı.Arif Galatasaraylı bence.Ergün Beşiktaşlı diye duymuştum.
Sergen Fenerbahçeli arkadaşlar bu kesin. Daha önceki röportajlarında okumuştum. Kendisi sölemişti Beşiktaşın altyapısına girene kadar Fenerbahçeliydim dedi. Zaten kendisi dobra bi insan her futbolcu söyleyemiyor ama Sergen şak diye söledi
Ergün Penbe- FB
quote:
Orijinalden alıntı: Coder85
Sergen Fenerbahçeli arkadaşlar bu kesin. Daha önceki röportajlarında okumuştum. Kendisi sölemişti Beşiktaşın altyapısına girene kadar Fenerbahçeliydim dedi. Zaten kendisi dobra bi insan her futbolcu söyleyemiyor ama Sergen şak diye söledi
Ona bakarsan Hıncal uluç önce Fenerli sonra Beşiktaşlı sonra Galatasaraylı oldu.(Keşke olmasaydı orası ayrı )
O zamana kadar Fenerli olabilir ama oynadıkça Beşiktaşlı olmuştur.Şuan Fenerli olması imkansız.Beşiktaş diye konuşulunca adamın gözlerinin içi gülüyor
gökhan ünal - galatasaraylı mehmet topuz - fenerbahçeli
titanic otelde ikisi aynı odada kalırken animatör arkadaşımla sohbeti esnasında söylemişti..taa kayserispordayken...
ayrıca ikisinede rus ayarlamış bizim arkadaş
bir keresinde antrenör odaya gelmiş içki falan getirmiş bizim arkadaş..
antrenör
ne len bu haliniz falan demiş
bizim animasyoncu tırsmış
sonra basmışlar kahkahayı oda aleme dahil olmuşş
bizim animasyon arkadaş dumur olmuşş..antrenör-futbolcu aleme devam etmişler
jack ler absolutler havada uçmuş ..
quote:
Orijinalden alıntı: mustang
titanic otelde ikisi aynı odada kalırken animatör arkadaşımla sohbeti esnasında söylemişti..taa kayserispordayken...
antrenör
Teknik açıdan bir futbolcunun her türlü alkol-tütün tüketmesi yasak aslında.
Ama kim takar tekniği götür babam götür.
Ergün pembe nin fenerli olduğuna inanmıyorum
Bizim Önder de Gs'li diye biliyorum.
Arkadaşlar bence burda çok atmaca yorum var sergen bjkli Fbli olduğunu nerden uydurdunuz, hangi takımı tuttuğunu sormak bile son derece aciz bir davranışdır Arif erdeminde Ben Gslı olduğuna eminim bu topic bence olay çıkartmak için açılmış taraftarları birbirine düşürmek için
arif gibi ligde sahtekarlığın / haram penaltıcılığın kitabının yazarı Beşiktaşlı olamaz. kesinlikle yanlış bu liste.
Metin Tekin Feyyaz Uçar Rıza Çalımbay Ertuğrul Sağlam
bunların başka takım tuttuğunu duyunca gerçekten içimde bir burukluk olmuştu zamanında.
quote:
mehmet topuz - fenerbahçeli
Damarımı kesseniz kanım siyah beyaz akar,Beşiktaş formasıyla poz vermeler falan bu dönek læ sürekli takım değiştiriyo
quote:
antrenör
Senin arkadaş animatörlüğün dışında başka işlerde yapıyor anlaşılan...