Şimdi Ara

Efsane Olup Başka Takımları Tutan Futbolcular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 Büyüklerde oynayan ama başka takımları tutan futbolcular. insan başka takımda efsane olsa bile gönül verdiği takım değişmiyor. bu sonuçta. benim bildiğim ve hatırladığım oyuncuları yazıyorum sizde ekleyebilirsiniz.

Abdullah Ercan - BJK
    Arif Erdem- BJK
    Aykut Kocaman- BJK

Sergen Yalçın- FB
    Tugay Kerimoğlu- FB
    Ergün Penbe- FB

Rüştü Reçber- GS
    Metin Tekin- GS
    Feyyaz Uçar- GS
    Rıza Çalımbay- GS
    Ertuğrul Sağlam- GS

• metin ve rüştünün gsli olduğunu biliyorum ama rıza asla olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

metin ve rüştünün gsli olduğunu biliyorum ama rıza asla olamaz

Rıza da Galatasaray'lıdır ben de duymuştum.
  • Rüştü Beşiktaş'lı diye biliyorum ama emin değilim.

Ayrıca Aykut Kocaman Fenerbahçe'lidir, Sergen Yalçın da hangi takımı tutar bilmem ama FB'li olmadığı kesin. O 2'si dışında hepsine inanırım.
  • beşiktaşın 1982-1995 arası efsane kadronun çoğu gs lidir. çok az sayıda beşiktaşlı vardır. ilk aklıma gelenler ulvi ve şifo mehmet.
    mesela metin tekin boxer dergisinde söylemişti takımda rıza ve feyyaz başta olmak üzere takımın çoğunun gs li olduğunu.

aykut kocaman ında beşiktaşlı olduğu eskiden beri bilinir. babası beşiktaşlıydı. hatta fenere imza attığında üzüntüden ağlamıştı. aykut kocamanda fenerbahçeye gelmeden önce fanatik beşiktaşlı olduğunu söylemişti. fenere geldikten sonra fenerli olduğunu sanmıyorum.

bunlar dışında benimde emin olmadığım sergen ve ergün var bunlar yıllardır söylenen dedikodular kendilerinin söylediği birşey yok.. aklıma gelen başka isimler olursa eklerim.
  • Raul Gonzales Atletico Madrid li
  • Aykut Kocaman Fenerli olmasaydı Sportif Direktör olarak çalışmazdı.Futbolculuğu anlarımda hiç kimse rakip takımın yönetiminde, teknik ekibinde olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sergen kesin Beşiktaşlı.Arif Galatasaraylı bence.Ergün Beşiktaşlı diye duymuştum.
  • Sergen Fenerbahçeli arkadaşlar bu kesin. Daha önceki röportajlarında okumuştum. Kendisi sölemişti Beşiktaşın altyapısına girene kadar Fenerbahçeliydim dedi. Zaten kendisi dobra bi insan her futbolcu söyleyemiyor ama Sergen şak diye söledi
  • Ergün Penbe- FB
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coder85

Sergen Fenerbahçeli arkadaşlar bu kesin. Daha önceki röportajlarında okumuştum. Kendisi sölemişti Beşiktaşın altyapısına girene kadar Fenerbahçeliydim dedi. Zaten kendisi dobra bi insan her futbolcu söyleyemiyor ama Sergen şak diye söledi

Ona bakarsan Hıncal uluç önce Fenerli sonra Beşiktaşlı sonra Galatasaraylı oldu.(Keşke olmasaydı orası ayrı )

O zamana kadar Fenerli olabilir ama oynadıkça Beşiktaşlı olmuştur.Şuan Fenerli olması imkansız.Beşiktaş diye konuşulunca adamın gözlerinin içi gülüyor

• gökhan ünal - galatasaraylı
    mehmet topuz - fenerbahçeli

titanic otelde ikisi aynı odada kalırken animatör arkadaşımla sohbeti esnasında söylemişti..taa kayserispordayken...

ayrıca ikisinede rus ayarlamış bizim arkadaş

bir keresinde antrenör odaya gelmiş içki falan getirmiş bizim arkadaş..

antrenör

ne len bu haliniz falan demiş

bizim animasyoncu tırsmış

sonra basmışlar kahkahayı oda aleme dahil olmuşş

bizim animasyon arkadaş dumur olmuşş..antrenör-futbolcu aleme devam etmişler

jack ler absolutler havada uçmuş ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustang

gökhan ünal - galatasaraylı

titanic otelde ikisi aynı odada kalırken animatör arkadaşımla sohbeti esnasında söylemişti..taa kayserispordayken...

antrenör

Teknik açıdan bir futbolcunun her türlü alkol-tütün tüketmesi yasak aslında.

Ama kim takar tekniği götür babam götür.

• Ergün pembe nin fenerli olduğuna inanmıyorum
  • Bizim Önder de Gs'li diye biliyorum.
  • Arkadaşlar bence burda çok atmaca yorum var
    sergen bjkli Fbli olduğunu nerden uydurdunuz, hangi takımı tuttuğunu sormak bile son derece aciz bir davranışdır
    Arif erdeminde Ben Gslı olduğuna eminim bu topic bence olay çıkartmak için açılmış
    taraftarları birbirine düşürmek için
  • arif gibi ligde sahtekarlığın / haram penaltıcılığın kitabının yazarı Beşiktaşlı olamaz. kesinlikle yanlış bu liste.
  • Metin Tekin
    Feyyaz Uçar
    Rıza Çalımbay
    Ertuğrul Sağlam

bunların başka takım tuttuğunu duyunca gerçekten içimde bir burukluk olmuştu zamanında.
  • quote:

Damarımı kesseniz kanım siyah beyaz akar,Beşiktaş formasıyla poz vermeler falan bu dönek læ sürekli takım değiştiriyo
  • quote:

gökhan ünal - galatasaraylı

antrenör

Senin arkadaş animatörlüğün dışında başka işlerde yapıyor anlaşılan...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.