< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Forum bittiyse forum sahibinin suçudur yeni üye çekemezsen mevcut üyen ile de anlasamazsan böyle olur.
Yeni üye çekmek, reklam vermek, marketing - branding yapmadan nasıl olsun? Olan üyeyi de biktirdilar. Ya Bi ara kural koydular siz hatırlarsınız, yok neymiş konu dışına o rly, sedat abi resmi falan yollanmayacak, bazı replikler kullanılmayacak kasa yan yatır vs gibi yoksa banlariz diye. Halbuki o dönemlerde burada insanlar gayet güzel yardimlasiyordu. Birbirlerine yardım ediyordu. Böyle bir despotluga gerek yoktu forumda gerginlik oldu, sanki biz calisaniz onlar patron algısı oldu. Ciddi olan üyeyi de sıktılar.. Sonuç da bu. Geçmiş olsun. Yoksa ne güzeldi buralar. Kaldı ki sonra konu dışı özel diye bölüm de yaptılar orası daha ciddi olacaktı işte vs. Ama iş işten gecti Yok o onu yapmasın yok bu bunu yazmasın. Ya küfür hakaret ırkçılık o bu olmadigi surece rahat bıraksana amacın ne senin di mi? Bak şimdi kolay kolay banlayabiliyorlar mi çünkü zaten 3-5 kişi var |
fön makinesi konun bile tuttu hamzoş nankörlūk etme |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
biraktim hacklisin |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1SECO -- 5 Ekim 2024; 19:45:12 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bitti bitti diye diye yolun sonuna geldik hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bizim konu dışından başka gidecek yerimiz yok |
Bizim konu dışına muhtaç olmamamız lazım artık kendi ayaklarımızın üstünde durup hayatın içine atılmak lazım her geçen gün gerçek dünyaya geç kalıyoruz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
gene sen iyisin baboş ben o kadar inceleme yazıyorum tadım testleri yapıyorum anca 2 kişi o da ayıp olmasın diye yazıyor. biliyorum. sen bile yazmıyon. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 7 Ekim 2024; 11:37:38 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bitmiş bitmiş hamza reis < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam forumda kimse kalmamış senin hukuk okuduğun dönemde bile iyiydi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |