20k barajı 66 ayt 95 100 arası tytden açılır diyo çok iyimser değil mi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 29 Haziran 2023; 20:33:13 > |
Bildirim
20k barajı 66 ayt 95 100 arası tytden açılır diyo çok iyimser değil mi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 29 Haziran 2023; 20:33:13 > |
Bu adam biyolojici değil mi sıralama tahmininde ersun yanal , marsu , lazar angelov gibi ustaları dinlemenizi tavsiye ederim.
|
bu herıf tam bı top
|
Olm bu adam her gün başka yayın mı acıyor. Ne ekmeğini yedi sıralama muhabbetinin her yayında aynı seyleri tekrarlayip umut pompalıyo. Temiz iş
|
sayda yoğun bir yığılma olacak gibi duruyor
|
-Evet tkr tytde 90li netleri nasil astigini anlatir misin +Hocam ben 105le basladim yalniz Banane boyle bi cardan yalanci serefsiz 1040k dan 40k ya başarı hikayesi gelsin!!! kut🌙 fedaisi31 16sn önce |
Evet arkadaşlar ben ultra zeki sigma bi wonderkidim, mat olimpiyatçısıydım zaten 2 sene izi bi sekilde ilk 100e girdim. Öyle iste cok kasmayın halledersiniz, ya da siz ben değilsiniz halledemeyebilirsiniz de. Like atıp yorum atmayı unutmayın görüşmek üzere
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diamante35 -- 29 Haziran 2023; 20:28:57 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İyimser mi kötümser mi hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İyimser < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
100/70 falandı galiba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
22'de de böyleydi bence gene benzer gelir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yok be olum öyle bişi olmaz netlerim buna yakın 2022 de 25 k civarı getiriyo 25-30 k arası bekliyorum 2022 den kötü geleceği bariz zaten < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
mümkün değil 111.25 tyt 72.5 aytyle 4.1k yaptım geçen sene.bu sene 72.5la ilk 5kya girmek için en az 109 falan yapmak lazım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damakcatlatan -- 29 Haziran 2023; 20:40:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |