3 yil once acmayi planlıyorduk da gordugunuz uzere yok bişi Bilkent ee=>gsu hukuk gecisi yapicaktim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Olm bekir ne Diyo lan (4. sayfa)
-
-
Ya asıl yks değil de teogtan sonra açmam lazımdı ya, bizden bi alt devre sektörün içinden geçti. Gerçi ben o kadar bilincli değildim kız annesiyle nasıl calıstım ortaokulda ne yaptık videosu çekiyo, ben şans eseri girdim aw şehrin fen lisesine gayet okeydim LoL ders yatış 3lüsü kâfi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teoga da kanal açmazsın hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sizin 2.denemede gsü hukuk tutmuştu da gitmemiş miydiniz ne olmuştu öyle bir şeyler hatırlıyorum sanki tavsiye konunuzdan
hocam bilkent ee demişken, sizce bu sene geriler mi ve hiç
keşke ceng yazsam dediğiniz oldu mu
Bizim de alt donemden biri kanal actiydi, lisede acmamak daha iyi ya kizi gordugumuz her anda OHAAA YUTUPIR GEÇİYOOOO diye aramizda dalga geciyoduk
Biz halisahaya erken inmek icin ilk 10 soru ben son 10 soru bestim cozerek denemelerden erken cikiyorduk, iyi bile yapmisiz bence sınavları yarim coze coze
250k abone veriyolarsa açılır
Aynen, buraya iceride islerin nasil gittigini pek yazmadim ama son gun tercihin silinmesi geri eklenmesi gibi baya munasebetim oldu aisle o tercih doneminde
Eğitim korkunc bi sektöre dönüstü ya, ben 8e kadar sıanvdan önceki gün defteri oku sınava gir mantığıyla gelmistim. 8de ilk defa soru bankasıyla tanıstım, abartısız söylüyorum 5e giden kardesimin çözdüğü kaynak benden fazla su anda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbiröğrenci -- 29 Haziran 2023; 22:34:57 >
Cs eeden beter tövbe diyelim
Bizim bölümün kitlesi fix ya, yine 800 bandinda takılır
Gsü hukuk da yazılmaz be hocammm
eeden cok memnun olmadığınızı biliyodum da bu seviyeyi de bilmiyordum yav
öyle, teknolojiyle beraber çalışan öğrenci sayısı da gittikçe artmaya başladı. zaten 4+4’ten gelecek ekstra öğrenciyle beraber ötürü ben gelecek yıldan itibaren 200 sorunun ölçme ve değerlendirme için yetersiz kalacağına inanıyorum
Bana 3.sinifta karekok ygs almislardi ben cok erken cok yanlis yerden tanistim Fm+mat salak saçma kaynaklar ile super bir ilkokuk hayati gecirmisiz
hocam siz memnun değil misiniz bölümden? mâlum bizim de tercih dönemi yaklaşıyor ceng-ee arasındayım. bununla ilgili bir yazınız vs varsa linkler misiniz foruma yeni katıldım birhaberim
Benim asil hedefim gsu hukuktu en başta, (psikoloji istediğim karanlık donemi gormezden geliyoruz), tuitionlar ben bu paraya mekan satın alirim seviyesinde olmasa law school basvurcaktim da dolar beyler ucup duruyo
İlk sene de onun icin girdim ama gercek yksde tm ye harbiden calismadan ilk 100e giremiyomusuz o tatsiz oldu
Hocam kütüphaneye gidiyorum karşıma 8 9 yaşında çocuklar oturuyor şekil çizmeli a dan b ye fare götürmeli soru bankası yapmışlar vallahi çok garip bir sektör ya kesinlikle trde çocuk okutulmaz
Eskiler ama
https://forum.donanimhaber.com/bilkent-ve-ee-hakkinda-the-killing-road--149867882
https://forum.donanimhaber.com/bilkent-ee-ve-iktisat-hakkindaki-sorulariniz-tkr--153353521
https://forum.donanimhaber.com/bilkent-ve-bilkent-ee-incelemesi--154887701
Ben sosyal bilimci adamim cok yanlis yerde bulunuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu adam deli aga yks adına son tavsiye alınacak char düz insan değil
hocam işte tam da bu yüzden türkiyede sınavsız lise veya sınavsız üniversite diye bir şey olamaz çünkü türkiye bir sınavlar ülkesi.artık bu sınav işi dev bir endüstriye dönüştü.özel dersler, dershaneler, youtubedaki hocalar, yayınevleri derken bu işte çılgın para dönüyor.yani sınavları kaldıran bir yönetim ciddi bir kitleyle karşı karşıya kalır.
gsü isteyen icin bayağı kaliteli görünüyo dısardan. tıp için hütf neyse hukuk için gsü o gibi bi yargıya vardım kendi icimde( görece piyasadan daha zor ama kaliteli eğitim)
Arkadas arada sınavlarını falan atıyor hiçbir bilgim olmamasına rağmen entelektüeliteyi koklayabiliyorum, ordan sağlam cıkan adamın boş adam olma şansı yok
Gerçi bizim eleman hiçbir alakası olmamasına rağmen sırf yksde batırınca iç sınavda geliyo diye yazdı. Şu an biraz acı çekiyo onun da durumlar karışık, hayat iste
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X