normalde bu adamla başarı hikayesi çekmek istiyordum ama sadece kendi öğrencileriyle çektiği için olmadı. ben de aslında çıkardığı denemeleri çözerek hazırlanmıştım ama çekemedik tabi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Olm bekir ne Diyo lan (2. sayfa)
-
-
Niye istemiyo la win win durum. Onun icin beleş video ve video içeriği
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dediğim gibi sadece kendi öğrencileriyle çekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu sıralamalar bi gelse de rahatlasak ya dışarı çıkıyorum iyimser hava var foruma giriyorum olumsuz çarpanlar havada uçuşuyor
kendi öğrencisi olmayıp 3* sıralama yapan biriyle çekmişti çocuğa hiç bir ücret vermedi
100 tyt 67.5 ayt
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
gerçekten mi 100 tyt 70 ayt değil miydi
-
bekir avşar attığı ilk tahmin videosunda geçen sene bu netle açılıyor demişti oradan aklımda kaldı hatta bir konuya yazmıştım bunu
bilmiyorum hocam.geçen sene başında başvurmayı düşündüm ama canlı yayında kendi öğrencilerinden başka çekmeyecem dediği için başvurmadım
gerçi ilk attığı videoda şey demişti 95e 65 20k demişti şimdi çok az neti artırmış ama hala fazla iyimser
Benim de vakti zamanında bu herifin kanalina çıkıp kendi kanalimin reklamini yapma planlarim vardı da yalan oldu
Gerçi ciksam guzel kufur yerdim muhtemelen
bu herıf tam bı top
Oldu olacak Twitter blue da alayim
Evet arkadaşlar ben ultra zeki sigma bi wonderkidim, mat olimpiyatçısıydım zaten 2 sene izi bi sekilde ilk 100e girdim. Öyle iste cok kasmayın halledersiniz, ya da siz ben değilsiniz halledemeyebilirsiniz de. Like atıp yorum atmayı unutmayın görüşmek üzere
e alamayan var mi ?
-Evet tkr tytde 90li netleri nasil astigini anlatir misin
+Hocam ben 105le basladim yalniz
Banane boyle bi cardan yalanci serefsiz 1040k dan 40k ya başarı hikayesi gelsin!!! kut🌙 fedaisi31 16sn önce
Annesinin meslegini mavi damga ile tescilleyen 15 takipcili insanlar grubunun icinde olmak pek istemem sanki Bi de usernameimin sonuna .eth yazip trading tweeti atsam
hocalarımdan çoğu geçen seneye göre iyi gelir diyor, bir tanesi de geçen seneden daha yapılabilir bir sınavdı dedi. bakalım ne gelecek merak ediyorum.
xddd
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X