< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Olm bekir ne Diyo lan (3. sayfa)
-
-
Ben istemsizce trollerim yav herhalde açsam insanlar nasıl trollemeden durabiliyor düşünsene adam gelip tytde 60 net için hangi konuları bilmem lazım falan diye soruyor ömür törpüsü resmen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O videoları izleyenlerin gerçekten bir sey öğrenmek icin değil de vicdan mastürbasyonu icin izledigini düsünürsek cok da önemli değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir whywouldnt mi doğuyor yoksa
Sınavdan 2 hafta önceki ayt netlerim 56 ve 58di cok da kafanıza takmayın kimya biyo hızlı hallediliyo desem anama ne kadar söverler
fazla
iyimser
-
ben kanal açtım hatta tr 2.si arkadaşım ile röportaj yaptım ama tutmayınca bıraktım
Zor ya bi 5 sene önce girmek lazımdı işi yürüten yürüttü
hocam yusuf mert arslan misal iyi götürdü geçen sene girmesine rağmen ki 5 sene önce bu işin de piyasası çok yoktu bence
Ohaaaa bu herif cektiyse ben de cekerim like sub ben de 57 yapıyorum sinavda kesin 75 yapicam
Doğru gerçi böyle sorular soran adamların son gün akılları başlarına geliyo sene boyu cs oynuyorlar
5 fazla olmus olabilir evet, muratcanı falan düsündüm adamlar baya sistem kurdu temiz iş
Hep planli bunlar tkr, biz de bilirdik sene başından beri full çekmeyi de kariyeri düsündük bugünlrri disündük. Bir başarı hikayesi yazdık
murat can çok ciddi pasif gelir elde ediyordur koçluk yapanlardan aldığı payla
lgs kanalı açıp daha sonra yks kanalına çeviren bi eleman var
@YUSUF1 mi ağır ağır konuşan
21de bölüm degistirsem aynısını yapabilirdim de iste, kacti guzelim tren
Yalnız fark ettiniz mi hepsinin ortak noktası arkalarında anderson hall veya perkins hall olan bir videoları olması
anlayana
hocam sizin kanal var mı? bir de bölüm nedir neden öyle dediniz
ayn çocuğun eski videolardan yeni videolara gelerek sesinin evrimleşmesini görüyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damakcatlatan -- 29 Haziran 2023; 22:29:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X