Şimdi Ara

ABİ LETGOYA NOLDU YA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son guncellemelerden sonra uygulama aşırı kötü olmus

Konumlar calismiyor

İlan duzenleme cok zor

Görüntülemeler bozuk

Arayüz çöp arama yapilamiyor

Noldu buna ya?

Buna alternatif uygulama var mi 3 5 bir seyler satayim param kalmadi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Letgo'ya Ne Oldu?

Son zamanlarda, popüler ikinci el satış platformu Letgo'nun bazı değişiklikler yaşadığına dair haberler yayılmaktadır. İşte Letgo'ya ne olduğuna dair bilinenler:

• Facebook Marketplace ile Birleşti: 2022'nin başlarında Letgo, sosyal medya devi Facebook tarafından satın alındı ve Facebook Marketplace ile birleştirildi.
    • Uygulama Sona Erdi: Letgo mobil uygulaması 31 Mart 2023 tarihinde kullanımdan kaldırıldı ve kullanıcılar artık Facebook Marketplace uygulamasını kullanmak zorunda.
    • Web Sitesi Yenilendi: Letgo web sitesi de Facebook Marketplace ile uyumlu olacak şekilde yenilendi ve artık "Letgo" yerine "Facebook Marketplace" olarak anılıyor.
    • Özellikler Aynı Kaldı: Letgo'da daha önce bulunan ikinci el ürünlerin alım satımı, mesajlaşma ve ödeme özellikleri Facebook Marketplace'te de mevcuttur.

Letgo kullanıcıları Letgo' ya ne oldu diye merak etseler de, platformun temel işlevleri aynı kalmıştır ve artık Facebook Marketplace'te bulunabilir. Bu değişiklik, kullanıcıların daha geniş bir kitleye ulaşmasına ve daha iyi bir kullanıcı deneyimi yaşamasına olanak tanıyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam forumun 2. El kısmı var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • let go ya ne oldugunu ben biliyom ama söylemem

bu arada biliyorum u bilerek biliyom olarak yazdım aaa bu salak sanmayınız teşekkürler

işinize gelmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 17 Ağustos 2022; 2:36:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lokkatto kullanıcısına yanıt

knk oradan satış yapamadım son yıllarda

letgo çok iyidi eskiden mahfettiler

• letgo gg olmus pubgde telefon ısınmazdı letgoda telefon yanıyor pili su gibi içiyor mübarek nasıl basardılar hayret edıyorum bu uygulamayı güncelleyenin düzenleyenin ben ..

• Şuan var ya sahibinden uygulaması da kötü tam böyle bir uygulama yazma zamanıdır iosde bile cort olmuş letgo

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu dh nıye bıldırım atmıyor omgABİ LETGOYA NOLDU YA  letgo alternatifi facebook marketplace fena değil iş görür sahibindeni niye çizdin knk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne diyo bu dayı
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Galerici sitesine dönüştü daha çok letgo

• Dolap diye app var öneririm.

• Aynı konuyu ben açacaktım. Benim bildiğim Letgo'ya bir şeyler olmuş benim tanıdığım Letgo bu değil. Yıllardır kullandığım hesap kayıp. Telefon numaram ve mail hesabımın aynı olduğu hesap ikiye bölünmüş ve yeni hesaplar olarak ayrı ayrı gözüküyor. Birleştirilemiyor. İlanlar, onca değerlendirme ve yorumlar hepsi kayıp. Destek ilgilenmiyor. Aynı problemi yaşayıp çözen varsa ve çözümü yazarsa sevinirim.

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

Çöp işi gücü komisyon

• güncellemenin tek iyi tarafı ilana girmeden fiyatı görmek olmuş

• Sarı site yada hiç...

• biraz baktım uygulamanın en büyük sorununu çözmüşler bence. örnek samsung s7 diye arama yapınca 1 milyon sonuç bulup her türlü akıllı telefon markası aksesuarı gösteriyordu. onu düzeltmişler daha ne olsun

• ABİ LETGOYA NOLDU YA

Türkçe karakterlerde sıkıntı yapmaya başladı. Birşeyleri düzeltmeye çalıştılar emme bazı şeyleri de bozup attılar

• yeni ilanlarda webden yüklenen fotolar 180 derece ters yükleniyor ve düzeltme seçeneği de yok!.. bu gerizekalılar bişey yapacam derken iyice bombok ettiler siteyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 18 Ağustos 2022; 21:52:57 >
  • in watermelon sugar İ kullanıcısına yanıt

ilanlarım görüntüleme almıyo

anasayfada hep aynı ilanlar

mahfettiler güzelim uygulamayı

• Letgo hep kötüydü. Insanin giresi gelmiyo. 20 kadar ürün sattim ama kötü oldugu gercegi degismiyor

• Letgo beni gaziantepte sanıyor. İstanbuldayım halbuki. Bu hep böyleydi ama

• CXath1 C kullanıcısına yanıt

önceden pcde kullanırken de ara ara oluyordu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.