quote:Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamınerde çıkıyor laAlıntıları Göster gif iyi gider bu konuya
quote:Orijinalden alıntı: Nétworkyha taqharshıN, yha ßaqharshıN xDé Alıntıları Göster d!kk47 37 d3 74km45!n14r xD€
quote:Orijinalden alıntı: Ajan Simit quote:Orijinalden alıntı: bu noğluyor? d!kk47 37 d3 74km45!n14r xD€ Tercüme edebilecek varmı Bakma hacı sen ona. Uzaydan geldi kafası dağınık biraz
quote:Orijinalden alıntı: Ajan Simit quote:Orijinalden alıntı: bu noğluyor? d!kk47 37 d3 74km45!n14r xD€ Tercüme edebilecek varmı sana yaziyo
quote:Orijinalden alıntı: Ajan Simit quote:Orijinalden alıntı: bu noğluyor? d!kk47 37 d3 74km45!n14r xD� Tercüme edebilecek varmı vurun bana vurun bana dio
quote:Orijinalden alıntı: Ajan Simit quote:Orijinalden alıntı: bu noğluyor? d!kk47 37 d3 74km45!n14r xD� Tercüme edebilecek varmı dikkat et de takmasınlar dio arkadaş
quote:Orijinalden alıntı: Parima quote:Orijinalden alıntı: Ajan Simit quote:Orijinalden alıntı: bu noğluyor? d!kk47 37 d3 74km45!n14r xD� Tercüme edebilecek varmı dikkat et de takmasınlar dio arkadaş Aynştayn ölmemiş beyler.
quote:Orijinalden alıntı: Parima quote:Orijinalden alıntı: Ajan Simit quote:Orijinalden alıntı: bu noğluyor? d!kk47 37 d3 74km45!n14r xD� Tercüme edebilecek varmı dikkat et de takmasınlar dio arkadaş harbiden alkışı hakettin dostum
quote:Orijinalden alıntı: Avionicsquote:Orijinalden alıntı: Parima quote:Orijinalden alıntı: Ajan Simit quote:Orijinalden alıntı: bu noğluyor? d!kk47 37 d3 74km45!n14r xD� Tercüme edebilecek varmı dikkat et de takmasınlar dio arkadaş harbiden alkışı hakettin dostum Alıntıları Göster böyle bi destek hattımı olur ya :D
quote:Orijinalden alıntı: Zarisböyle bi destek hattımı olur ya :D Alıntıları Göster ne reklamı yaa ben nie göremiyorum