Şimdi Ara

Kondisyon bisikleti kilo verdirir mi ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
16.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evde kondisyon bisikleti var. dikey olanlardan. her gün 45-50 dk sürsem ve yediklerime dikkat etsem zayıflar mıyım? bisiklet etkili olur mu? bulunduğum yerde spor salonu yok evde yapmam lazım sporu. boyum 1.92 kilom 115 hedef 100 ün altına düşmek.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kondisyon Bisikleti ile Kilo Vermek: Beklentileri Yönetmek

Kondisyon bisikleti, kalori yakmak ve kilo vermek için popüler bir kardiyo egzersizidir. Ancak kondisyon bisikleti ile kilo verme potansiyeli, çeşitli faktörlere bağlıdır.

Kondisyon Bisikleti Kilo Verdirir mi?

Kondisyon bisikleti, kilo vermeye yardımcı olabilecek etkili bir egzersizdir. Bunun nedeni, bu egzersizin önemli miktarda kalori yakmasıdır. Ancak kilo vermek için düzenli ve yoğun bir şekilde antrenman yapmak önemlidir.

Kondisyon Bisikleti ile 1 Ayda Kaç Kilo Verilir?

Bir ayda kondisyon bisikletiyle verilen kilo miktarı, kişinin metabolizmasına, beslenme düzenine ve antrenman yoğunluğuna bağlı olarak değişir. Tipik olarak, düzenli ve yoğun antrenmanlarla bir ayda 1-3 kilo vermek mümkündür.

Ev Bisikleti Kilo Verdirir mi?

Ev bisikletleri de kilo vermek için kullanılabilir. Ancak ev bisikletlerinin direnç seviyeleri genellikle spor salonlarındaki kondisyon bisikletlerinden daha düşüktür. Bu nedenle, ev bisikletleriyle aynı kalori miktarını yakmak için daha uzun süre antrenman yapmanız gerekebilir.

Kondisyon Bisikleti ile Zayıflayanlar ve Yağ Yakma

Kondisyon bisikletiyle kilo veren birçok kişi, bu egzersizin yağ yakıcı etkilerinden bahsetmektedir. Kondisyon bisikleti ile yapılan kardiyo egzersizi, vücudun yağ depolarını enerji kaynağı olarak kullanmasına neden olur. Bununla birlikte, yağ yakma oranı kişiden kişiye değişir.

Sonuç

Kondisyon bisikleti, kilo vermeye yardımcı olabilecek etkili bir kardiyo egzersizidir. Ancak kilo verme potansiyeli, bireysel faktörlere bağlıdır. Düzenli ve yoğun antrenmanlar, sağlıklı bir beslenme düzeni ve diğer yaşam tarzı faktörleri ile birlikte kondisyon bisikleti, kilo verme hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • güncel yok mu anlayan
  • Dostum kil verme işlemi,aldigin kalorinin harcadigin kaloriden az olmasiyla gerceklesir.Bisiklette calistigin surede kac kalori yaktigina bak netten.Yuruyusde yap.Ama bu isin temeli beslenme.2 saatlik sporunu 10dakikalik bol kalorili bir yemekle boşa çekebilirsin.Beslenmenin inceliklerini ogren.Tuzu şekeri unu kes.Ekmegi kepekli ye her ogun bir kac dilim en fazla.Yagi azalt karbonhidrati azalt proteini arttir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilo verebilirsin evet ama ben nasıl olsa bisikletle çalışıyorum diyip ağır yemekler yersen olmaz bu iş

• kondisyon bisikleti pek yarar sağlamaz sana şöyle anlatayım
    Kardiyo yaparken aynı zamanda günlük kalori ihtiyacını hesaplayıp ona göre 500 kalori az yiyerek bu işe başlaman gerek.
    kalp atışların hızlandığında ki bisiklet bunun için fazla etkili değil ilk 10-15 dk karbonhidrat yaktıktan sonra nefes alış veriş sıklaştığında yağından harcamaya başlayacaktır vücut. hem dış görünüş olarak zayıf olarak gözükmek kasları yakmak için ayrıca ağırlık çalışman da gerek.
    yoksa 2 haftada 1 kilo anca verirsin. 2 ay gibi sürede ben 8-9 kilo verdim karar senin...
  • Hyperior kullanıcısına yanıt
    Agirlik calismadanda haftada 2kg verilir saglikli sekilde.Salon yok demis zaten.Kou yuruyus ip atlama bisiklet gibi kardiyolarla desteklenmiş bir beslenmeyle erir gayet agirlik calismadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

kondisyon bisikleti pek yarar sağlamaz sana şöyle anlatayım
    Kardiyo yaparken aynı zamanda günlük kalori ihtiyacını hesaplayıp ona göre 500 kalori az yiyerek bu işe başlaman gerek.
    kalp atışların hızlandığında ki bisiklet bunun için fazla etkili değil ilk 10-15 dk karbonhidrat yaktıktan sonra nefes alış veriş sıklaştığında yağından harcamaya başlayacaktır vücut. hem dış görünüş olarak zayıf olarak gözükmek kasları yakmak için ayrıca ağırlık çalışman da gerek.
    yoksa 2 haftada 1 kilo anca verirsin. 2 ay gibi sürede ben 8-9 kilo verdim karar senin...

hocam avatardaki yeni haliniz mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ieyegosubu

Agirlik calismadanda haftada 2kg verilir saglikli sekilde.Salon yok demis zaten.Kou yuruyus ip atlama bisiklet gibi kardiyolarla desteklenmiş bir beslenmeyle erir gayet agirlik calismadan.

haftada 2 kilo nasıl sağlıklı oluyor 1 ayda 8 kilodan bahsediyoruz vücut çöker uyum sağlayamaz derilerde sarkma olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

kondisyon bisikleti pek yarar sağlamaz sana şöyle anlatayım

hocam avatardaki yeni haliniz mi?

hehe sauronum artıqq tek bir yüzük hükmedecek hepsineee.

• Ewet

• Ewet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.