Şimdi Ara

Bisiklet mi, koşu bandı mı, mekik aleti mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
24.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bunlardan birini almak istiyorum.

Kullanan arkadaşlar hangini tavsiye eder?

http://www.hepsiburada.com/voit-bs-104-manyetik-kondisyon-bisikleti/productDetails.aspx?categoryid=407474&productid=sporvoitbs104

http://www.hepsiburada.com/voit-bs-105-manyetik-kondisyon-bisikleti/productDetails.aspx?categoryid=407474&productid=sporvoitbs105

Şunlar nasıl arkadaşlar..

Kampanyada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 13 Ekim 2009; 9:19:06 >

• Bence bunlardan birini alıcağına git güzel bi spor salonuna kaydını yaptır orda hertür alet var zaten güzel bi plan çıkarır ordaki elemanlar düzenli bi şekilde yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: odesca

Bence bunlardan birini alıcağına git güzel bi spor salonuna kaydını yaptır orda hertür alet var zaten güzel bi plan çıkarır ordaki elemanlar düzenli bi şekilde yaparsın

Hocam vaktim yok.

Evde az ama düzenli çalışmayı düşünüyorum.
  • Koşu bandı en iyisi ama fiyatı çok fazla ona göre düşünün.
    Bana göre koşu bandı>bisiklet>mekik aleti en iyisi ama mekik aletinin gereksiz olduğunu söyliyeyim onun yerine l creatine alabilirsiniz.
  • Eğer hızını düzenli bir sınırda tutup çalışacaksan bisiklet;diğer türlü diğerleri de bir işe yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Right_

Koşu bandı en iyisi ama fiyatı çok fazla ona göre düşünün.
    Bana göre koşu bandı>bisiklet>mekik aleti en iyisi ama mekik aletinin gereksiz olduğunu söyliyeyim onun yerine l creatine alabilirsiniz.

Evet koşu bandı pahalı ve aynı zamanda çok ses yaptığını okudum. Ayrıca çok yer kaplıyor. Şu an hepsiburada da voit bisiklet 220 lira civarı kampanyada. aklımda o var..

mekik aleti faydalı mı acaba..

mekik mi bisiklet mi. ikisi arasında daha çok kaldım.
  • hepsi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Koşu bandı en iyisi ama fiyatı çok fazla ona göre düşünün.

Evet koşu bandı pahalı ve aynı zamanda çok ses yaptığını okudum. Ayrıca çok yer kaplıyor. Şu an hepsiburada da voit bisiklet 220 lira civarı kampanyada. aklımda o var..

mekik aleti faydalı mı acaba..

mekik mi bisiklet mi. ikisi arasında daha çok kaldım.

Mekik aletini almayın hiç bir işe yaramaz bisikletle kardio yapabilirsiniz ama mekik aletiyle ne karın kası nede kardio yapamazsınız.

• İlk mesajımda ki linklere bakarmısınız arkadaşlar.

Hangisini tercih etmeliyim..

Hazır kampanyada..

Ona göre sipariş vereceğim..
  • quote:

İlk mesajımda ki linklere bakarmısınız arkadaşlar.

Hangisini tercih etmeliyim..

Hazır kampanyada..

Ona göre sipariş vereceğim..

Bak şöyle diyeyim hiç mekik çekmemiş bir adam ilk seferinde taş çatlasın 5-7 mekik çeker bu aletle hiç mekik çekmemiş arkadaşım 100 tane mekik çekti.Kilo vermek için kardio lazım yani en az 30dk boyunca kan basıncını yükseltmek gerekli bunuda bisiklet veya koşu bandı ile yapabilirsin.
  • Kondisyon bisikleti yerine eliptik bisiklet tercih etmelisiniz. Biraz araştırma yaparsanız eliptik bisikletin bu açıdan daha faydalı bir alet olduğunu göreceksiniz. Kendi evime 1 yıl önce koşu bandı aldım, bir süre kullandım ama gerek çok ses yapması, çok yer kaplaması, gerekse de elektrik sarfiyatı yüzünden sattım. İkinci el ilan sitelerinde bolca koşu bandı görebilirsiniz, hepsi neredeyse hiç kullanılmamış. İki hafta önce Voit'in eliptik bisikletini aldım. Son derece sessiz, masrafsız ve bir o kadar kalori harcattırıyor. Vücutta bir çok kası birden çalıştırıyor. Tercih tabii ki sizin ancak almadan önce ikinci el sitelerini bir gezin derim, (200 tl civarı, markası belli olmayan, eliptik bisikletleri tavsiye etmem bu arada, ne alacaksanız alın markalı ve kaliteli bir ürün olmasına dikkat edin, ucuz ürün anca baş ağrıtır.)
  • Ayrıca, mekik aleti demişsiniz, inanın buna hiç gerek yok, vücudunuz belli bir yağ oranının altına inmeden o kaslar zaten görünmeyecektir. Yani mekik çek, göbeğin erisin diye bir durum söz konusu değil. Göbeği erittikten sonra mekik işine ağırlık vermek gerekli. Göbek erimesi de kardio ile gerçekleşir, yani kalori harcamadan isterseniz 1000 mekik çekin göbek eritme anlamında hiç bir işe yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: socialworker

Kondisyon bisikleti yerine eliptik bisiklet tercih etmelisiniz. Biraz araştırma yaparsanız eliptik bisikletin bu açıdan daha faydalı bir alet olduğunu göreceksiniz. Kendi evime 1 yıl önce koşu bandı aldım, bir süre kullandım ama gerek çok ses yapması, çok yer kaplaması, gerekse de elektrik sarfiyatı yüzünden sattım. İkinci el ilan sitelerinde bolca koşu bandı görebilirsiniz, hepsi neredeyse hiç kullanılmamış. İki hafta önce Voit'in eliptik bisikletini aldım. Son derece sessiz, masrafsız ve bir o kadar kalori harcattırıyor. Vücutta bir çok kası birden çalıştırıyor. Tercih tabii ki sizin ancak almadan önce ikinci el sitelerini bir gezin derim, (200 tl civarı, markası belli olmayan, eliptik bisikletleri tavsiye etmem bu arada, ne alacaksanız alın markalı ve kaliteli bir ürün olmasına dikkat edin, ucuz ürün anca baş ağrıtır.)

hocam eliptik in farkı nedir..

uygun fiyatlı bir link atarmısınız..

• ben annem içn dunlop s2000 koşu bantı aldım. ön tarafında mekik için düzeneğide var. 730 liraya geldi. Ama kendime almış olsam bisikleti tercih ederdim.
  • Bak kardeş bende de göbek ve kilo var. Koşu bandı aldık 15 gün oldu Sabah 3km akşam 3km aynı saatlerde koşuyorum 7 hızında ve şuan göbek gitti. kalçamdaki yağlar süzüldü resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Bak kardeş bende de göbek ve kilo var. Koşu bandı aldık 15 gün oldu Sabah 3km akşam 3km aynı saatlerde koşuyorum 7 hızında ve şuan göbek gitti. kalçamdaki yağlar süzüldü resmen.

Ne marka model aldın..

Link atarmısın..
  • quote:

quote:

Bak kardeş bende de göbek ve kilo var. Koşu bandı aldık 15 gün oldu Sabah 3km akşam 3km aynı saatlerde koşuyorum 7 hızında ve şuan göbek gitti. kalçamdaki yağlar süzüldü resmen.

Ne marka model aldın..

Link atarmısın..

Cimri.com - En ucuz fiyatı bulur, cebinize çalışır!
    Koşu Bantları Fiyatları
    http://www.cimri.com/kosu-bantlari

• quote:

quote:

quote:

Ne marka model aldın..

Link atarmısın..

Cimri.com - En ucuz fiyatı bulur, cebinize çalışır!
    Koşu Bantları Fiyatları
    http://www.cimri.com/kosu-bantlari

hocam çok fazla marka ve model var..

kullanan bir arkadaşın tavsiyesi ile almak istyorum. Hangi haltı alacaksam artık..

• arkadaşım spin bike al her gece yatmadan önce 30-45 dk sür tamamdır yada sabah kalktığında sür ayakta sürersen daha faydasını görürsün spin bike araştır ne için dediğimi anlarsın
  • Bende ilk önce koşu bandı alacaktım,Yer kaplaması , sesi ve elektrik sarfiyatı yüzünden vazgeçtim.Bi ara bisiklet almayı düşündüm.Bi kız arkadaşımdan hem duydum hemde gördüm.Bisiklet kilo vermede işe yarıyormuş fakat kalçaları genişletiyormuş.Bu doğrumu yoksa bayanlara özel bişey mi ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.