Şimdi Ara

Bisiklet mi, koşu bandı mı, mekik aleti mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
24.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: socialworker

Kondisyon bisikleti yerine eliptik bisiklet tercih etmelisiniz. Biraz araştırma yaparsanız eliptik bisikletin bu açıdan daha faydalı bir alet olduğunu göreceksiniz. Kendi evime 1 yıl önce koşu bandı aldım, bir süre kullandım ama gerek çok ses yapması, çok yer kaplaması, gerekse de elektrik sarfiyatı yüzünden sattım. İkinci el ilan sitelerinde bolca koşu bandı görebilirsiniz, hepsi neredeyse hiç kullanılmamış. İki hafta önce Voit'in eliptik bisikletini aldım. Son derece sessiz, masrafsız ve bir o kadar kalori harcattırıyor. Vücutta bir çok kası birden çalıştırıyor. Tercih tabii ki sizin ancak almadan önce ikinci el sitelerini bir gezin derim, (200 tl civarı, markası belli olmayan, eliptik bisikletleri tavsiye etmem bu arada, ne alacaksanız alın markalı ve kaliteli bir ürün olmasına dikkat edin, ucuz ürün anca baş ağrıtır.)

Hocam siz yazalı epey bir zaman olmuş. Lakin nette arama yapan arkadaşlara bende koşu bandı ALMAMALARINI öğütlüyorum. Yorumunuza katılıyor, ekleyecek birşey bulamıyorum. Bende daha bugün koşubandını sattım. Param elime geçince ya yatay bisiklet alıcam yada eliptik bisiklet

• Bir ara satmayı düşünüyordum eliptik bisikletimi. Şimdi tekrar kurdum. İyi ki satmamışım.

Arkadaşın da dediği gibi eliptik bisiklet çok iyi.
  • Kararsız kalanlar için çok güzel açıklamışlar.

https://fitnessdergisi.com/kosu-mu-bisiklet-mi/

• Hiç para vermeye değmez. Az yiyip, karın egzersizleri yaparsan zaten kendi kendine verilir. Ayrıca para verilip alet almaya gerek yok.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.