Şimdi Ara

Bisiklet mi, koşu bandı mı, mekik aleti mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
24.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wedo

Bende ilk önce koşu bandı alacaktım,Yer kaplaması , sesi ve elektrik sarfiyatı yüzünden vazgeçtim.Bi ara bisiklet almayı düşündüm.Bi kız arkadaşımdan hem duydum hemde gördüm.Bisiklet kilo vermede işe yarıyormuş fakat kalçaları genişletiyormuş.Bu doğrumu yoksa bayanlara özel bişey mi ?

o zaman oturaksız olanlardan almak lazım..

eliptik denilenler bu oluyor sanırsam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 13 Ekim 2009; 12:53:23 >
  • eliptik bisikletlere biraz önce baktım araştırdım.Oturaklısıda var oturaksızıda.Fiyatlarıda 250 - 1000 Tl arasında değişiyor.Ayrıca ekşi sözlüktende baktım.Aynı zaman aralığında koşu bandı ve bisiklete göre daha fazla kalori harcatan bir aletmiş.
    Eliptik bisiklet alınabilir bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: wedo

eliptik bisikletlere biraz önce baktım araştırdım.Oturaklısıda var oturaksızıda.Fiyatlarıda 250 - 1000 Tl arasında değişiyor.Ayrıca ekşi sözlüktende baktım.Aynı zaman aralığında koşu bandı ve bisiklete göre daha fazla kalori harcatan bir aletmiş.
    Eliptik bisiklet alınabilir bence...

büyük ihtimal bunda karar kaldım..

fakat oturak acaba kullanmaya engel olmaz mı..

• Scott , Kron , Sedona , Merida , Giant gibi kaliteli markalardan bir bisiklet al.Normal bisiklet, bisiklet gruplarıyla takıl, göbeğinde erir , sporda yapmış olursun.
    Evde yada spor salonunda yapılan spor bence eksik bir spordur.
  • Kullananların yorumlarına baktım,kimseden böyle bir şikayet yok.Zaten eliptik bisiklet alacaksan selesiz olanından almanı tavsiye ederim.Oturarak olmaz bu işler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkaandurgut

Scott , Kron , Sedona , Merida , Giant gibi kaliteli markalardan bir bisiklet al.Normal bisiklet, bisiklet gruplarıyla takıl, göbeğinde erir , sporda yapmış olursun.
    Evde yada spor salonunda yapılan spor bence eksik bir spordur.

yukarda da söylediğim gibi maalesef vaktim yok.. evde boş bulundukça yapmayı düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Bak kardeş bende de göbek ve kilo var. Koşu bandı aldık 15 gün oldu Sabah 3km akşam 3km aynı saatlerde koşuyorum 7 hızında ve şuan göbek gitti. kalçamdaki yağlar süzüldü resmen.

Ne marka model aldın..

Link atarmısın..

K.bakma gec cevap veriyorum ama koşu bandı bu

http://www.hipernex.com/Pro.aspx?CID=1531&IID=60867

• Arkadaşlar eliptik almaya karar verdim bende.. burada yorumlar yapılmış..

http://www.sportifhareketler.com/spor-aletleri/fitness-kardiyo-agirlik/kondisyon-bisikleti/eliptik-bisiklet-neden-tercih-edilir/885/

http://www.sendezayifla.com/showthread.php?p=166821

bu hafta siparişi vermeyi düşünüyorum..

son fikirleriniz nedir..

koşu bandı mı eliptik bisiklet mi..

• en kolay kullanılanı ve en faydalısı koşu bandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

en kolay kullanılanı ve en faydalısı koşu bandı

?

yazı var mı ikisinide karşılaştırıp koşu bandı diyen..
  • kosu bandı kadar sacma bı cıhaz daha yok bızzat kullanıyorum bin pişmanım hele ona alışma evresi yokmu cık temiz havada koş kat kat iyi kosmaya ayıracagın vakıt ıle dısarı cıkıp kosmak arasında sanıyorum 10 dakıka kaybın olur..
    mekık aletıde var bende.. dızlerı 45 derece ıle kırıp ayaklarımı saglam bı yere agır bıseyın altına sokarak yada bırısıne tutturarak cok daha fazla cok daha az yorularak cekıyorum
    bisikletde kuzenım de ve cesıtlı spor salonlarında kullandım en mantıklısı bısıklet bence..
  • koşu bandı alacaklar alt komşuya göre alsın. ben üst kattakini öldürecektim az daha ona göre.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Bak kardeş bende de göbek ve kilo var. Koşu bandı aldık 15 gün oldu Sabah 3km akşam 3km aynı saatlerde koşuyorum 7 hızında ve şuan göbek gitti. kalçamdaki yağlar süzüldü resmen.

Ne marka model aldın..

Link atarmısın..

K.bakma gec cevap veriyorum ama koşu bandı bu

http://www.hipernex.com/Pro.aspx?CID=1531&IID=60867

Verdiğiniz linkteki koşu bandı bugüne kadar baktığım en ucuz üründü.Gerçekten pişman olmadan alabileceğimiz bir ürün mü?Çok ses yapıyor mu?Kullanmış biri olarak biraz detaylı anlatırmısınız.

• Konuyu biraz hortlatmis gibi oluyorum ama, kosu bandi ise yaramaz diye birsey yok, evde televizyon karsisinda kullanilan kosu bandi hem zevkli olur hemde guzel kilo verdirir. Bir diger yandan eliptik bisikletle yarim saatte yakacaginiz kalori kosu bandi ile yarim saatte yakacaginiz kaloriden kat ve kat fazladir ama uyarmadi demeyin eliptik bisiklet gercekten cok yorucu bir alettir. Kosu bandindada verimli kilo vermek icin 40 dk lik periodlarda;

10 dk yuruyus+10 dk tempolu yuruyus+10 dk hafif kosu(kondisyonunuz iyi ise tempolu kosu)+10 dk yuruyus=40 dk
  • koşu bandında tepinirken alt komşuyu rahatsız edebilirsin. bisiklet al sen
  • En çok kaloriyi koşu bandı yaktırır. Koyarsın reklamdaki gibi televizyonun karşısına, koşarken izlersin müzik dinlersin. İçlerinden en keyifli olanıda koşu bandı zaten. En doğru tercih o olur.
  • hayirli olsun, eger cok yorulmadan kullanabiliyorsan bu aleti, kilo vermek veya sekle girmek icin en iyi alet. Ancak dedigim gibi bu aleti uzun uzun kullanmak her baba yigitin harci degil, spor salonunda bunun uzerine ciktigimda benim dilimi disari cikarmayi basarmisti :)
  • Merhabalar iki ürünü kıyaslamak için çok güzel bir makale ...

Eliptik Bisiklet ve Koşu Bandı

Koşu bandı uzun süreli makine egzersizlerinin içinde en popüler olanıdır. Koşu bandının yükselen popülaritesi eliptik çalıştırıcılar tarafından tehdit edilmektedir. Ki bu eliptik çalıştırıcılar tamamen etkisiz egzersizler sunar.

Uzun süren araştırmalar gösteriyor ki eliptik çalıştırıcılar koşu bantlarından çok daha popüler hale gelmeye başlamıştır. Ancak elbette ki burada zaman iyi hesap edilmeli. Gelin birlikte iki aletin avantaj ve dezavantajlarını karşılaştırarak benzerliklerini bulalım.

Koşu bandı, motordan aldığı güç ile dönen bir bandın üzerinde koşabilme imkânı sağlayan bir egzersiz aletidir.

Diğer tarafta eliptik aletler daha modern ve sofistike egzersiz aletleridir. Size pedallar ve kolları kullanarak egzersiz imkânı sunar. Aslında gerçekten eliptik bir alette koşmazsınız.

Her ikisi de temel farklarda birer egzersiz aletidir. Gelin farkları karşılaştıralım.

Eliptik Bisiklet ve Koşu Bandı

Bir koşu bandında yürür, ağır ya da hızlı tempoda koşarsınız. Yürümek mi koşmak mı istediğinize göre hızı ayarlayabilirsiniz. Bir koşu bandında yürüyüp koşulabildiğinden bu yana gövdenin aşağısı çok fazla egzersize maruz kalırken, gövdenin yukarısı (özellikle kollar) neredeyse hiç egzersize dâhil olamamaktadır.

Koşu bandında yastıklama sistemi olmasına rağmen stres ayak, ayak bileği, diz ve kalça tarafından emilir.

Diğer yanda eliptik aletler hem üst hem alt vücudunuzu çalıştırır. Pedallar alt bedeninizi çalıştırırken, flexible kollar, kollarınızı, omuzlarınızı ve sırtınızı geliştirir. Eliptik alet ile koşu bandına oranla çok daha hızlı bir şekilde hedef nabız atışına ulaşırsınız.

Eliptik aletler bedeninize çok daha düşük şok düzeyleri ile egzersiz imkânı sağlar. Ayrıca vücudunuz çok daha sıkı çalıştığından dolayı daha yoğun antrenman olanağı sağlar.

Koşu bantları oldukça popüler aletlerdir. Eliptik aletler koşu bandını hızla yakalamakta ve insanlar en moda olan egzersiz aletini kısa sürede tercih eder hale geleceklerdir.

www.voitbayi.com
    Eliptik Bisiklet ve Koşu Bandı : VoitBayi.com
    http://www.voitbayi.com/Voit/Eliptik-Bisiklet-ve-Kosu-Bandi-Duyuru/?MID=7

• Ben de eliptik bisikletin koşu bandına göre daha kullanışlı ve yarayışlı olduğunu düşünüyorum ama acaba eliptik bisiklet bayanlarda çirkin kaslanmalar yapıyor mu özellikle baldır kısmında, kullanıp fikir sahibi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.