Şimdi Ara

evde spor yapıp kilo vericem , fitness vücüdu için (kondisyon bisikleti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.tekzen.com.tr/urun/dynamic-38-kondisyon-bisikleti-822572?ref=akakce&v=1.3.8

işe önce şunu alarak başlıcam

çok sert kurallarım var mesela kahvaltı hariç keyfi çay içmeyeceğim bu çok önemli o attığımız şekerler resmen zarar-ziyan

kilo : 92

boy : 1.85

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 28 Ocak 2014; 20:08:40 >

• bu mekanik. alacaksan manyetik kondisyon bisikleti al
  • İp atlamayi eksik etme çok faydasını görüceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şekersiz çay iç. Tokluk hisside verir. Ayrıca di-üretik olduğundan sık idrara çıkartp vücuttaki su kaynaklı fazla ödemi dışarı attırır.
  • P90x isinizi gorur. Arastirin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GktgyS

bu mekanik. alacaksan manyetik kondisyon bisikleti al

manyetik diye biliyorum

hepsiburada üzerinden alıcaktım daha öncede sitede vardı şimdi yok

ne farkı var manyetik olmasının ?
  • Bende vardı bu alcağından koku falan yapıyor bir de ufak bu. buna vereceğin parayla yaza kadar spor salonuna gitmeni öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fitness ve hergün kardiyo
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GktgyS

bu mekanik. alacaksan manyetik kondisyon bisikleti al

Arkadaş haklı evde çok ses yapar. Manyetik almaya bak fiyatlar yakın zaten.
  • Benim bisikleti görseniz kolu falan yok sadece üstüne çıkıp ayakta biniyorum o kadar;) fazla para verme bence

Dumbell ve barfiks aleti al.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde birşey olmuyor dostum bende zamanında senin gibiydim ama salon çok başka direk salona git derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Evde birşey olmuyor dostum bende zamanında senin gibiydim ama salon çok başka direk salona git derim.

salona zaten gidicem ama yağların bi kısmı gitsin 15 kilo felan gitsin daha sonra

vermem gereken 20 kilo var 92 den 70 kiloya düşücem

direk salona gitsem ağırlık çalışırım azda olsa

oda beni şişiriyor kötü hissettirir

benim incelmem lazım
  • Önereceğim şeyler pekmez yemeyi unutmayın tokluk hissi veriyor, haftada 2-3 gün kırmızı et yiyin protein ihtiyacınız karşılansın her gün yağsız yoğurt tüketin akşam 7den sonra yemek yemeyin ve kahvaltıyı asla ihmal etmeyin Yapabiliyorsanız ip atlayın.
  • 35 kg vermiş birisi olarak şunları söyleyebilirim; öncelikle beslenmene çok dikkat etmelisin. hırs iyidir ama saplantı haline getirme bu durumu. insanity programını araştır ben 3 ay bunu yaptım. 2 ay normalde program. 2 aylık programı yaptıktan sonra 2. ayı bir daha yaptım toplam 3 ay yaptım programı ve 24 kg verdim. daha sonradan sporu bırakmak zorunda kaldım beslenmemi de çok abartmamak kaydıyla biraz rahatlattım 6 ay kadar geçti. o 6 ayda da 11 kg vermişim. hiç spor yapmadan dikkat etmeden bile abartmadığın sürece veriyorsun zaten vücut bir alıştı mı devamı geliyor. 1.88 boy 81 kg şuanki halim. sende 75 civarı falan olsan yeter zaten. öyle çok aşırı kilo verme durumun yok 2 ay insanity yap rahat verirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamingLight -- 29 Ocak 2014; 5:29:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamingLight

35 kg vermiş birisi olarak şunları söyleyebilirim; öncelikle beslenmene çok dikkat etmelisin. hırs iyidir ama saplantı haline getirme bu durumu. insanity programını araştır ben 3 ay bunu yaptım. 2 ay normalde program. 2 aylık programı yaptıktan sonra 2. ayı bir daha yaptım toplam 3 ay yaptım programı ve 24 kg verdim. daha sonradan sporu bırakmak zorunda kaldım beslenmemi de çok abartmamak kaydıyla biraz rahatlattım 6 ay kadar geçti. o 6 ayda da 11 kg vermişim. hiç spor yapmadan dikkat etmeden bile abartmadığın sürece veriyorsun zaten vücut bir alıştı mı devamı geliyor. 1.88 boy 81 kg şuanki halim. sende 75 civarı falan olsan yeter zaten. öyle çok aşırı kilo verme durumun yok 2 ay insanity yap rahat verirsin.

şöyle bi sıkıntı var o programı uygulamak sorun değil

ama müzik dinlemem lazım spor yaparken yoksa hevesim geçiyo bi süre sonra

bisikletteki almamdaki amacım o

evde pc den açsam müzik gürültüden pek yakışık almaz

iyisimi bisiklet alıp , sürekli tempoda dakikalarca koşmak , kalp hızımıda 120 nin üstünde tuttukmu olur bu iş

77-78 gibi olayım salona başlıcam ordada az ağırlık ve kardiyo şeklinde devam edicem

yorumlar için herkese teşekkür ederim bu arada

• Eliptik bisiklet alsan daha cok faydasini gorursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • heyysanadiyom kullanıcısına yanıt
    dostum senin ihtiyacın bi mp3 çalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.McManaman

dostum senin ihtiyacın bi mp3 çalar

• Takip.

Karın kası felan cıkarmak istiyosun herhalde bi hacim kazansan iyi olur
  • Umarım yaparsın dostum.Azimli ol.
  • Evde olmaz. Git salona yazıl fitness vücudu içinde ağır kilolarla çalışmak lazım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.