Şimdi Ara

Kilo vermek için fitness yapıyorum ama diyet yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kilo vermek için fitness yapıyorum ama diyet yapamıyorum diyete başlasam 3 5 gün sonra bırakıyorum ne yapayım sizce abur cubur u kestim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kilo vermek için fitness değil diyet yapmalısın önce onu bir kavra.Ekmeği kes.Yemekle olmuyor diyorsan.Hormonlarına baktırmalısın.
  • Diyet yapınca çok iyi kilo veriyorum ama bu sefer de istediğim yemegi yiyemiyorum diye üzülüyorum canım sıkılıyor bende mecburen bozuyorum diyeti

• Şekerli ve yağlı gıdaları yemeyip protein ağırlıklı beslenirsen çok sıkı diyet yapmaya gerek yok.Yaklaşık 3 aylık sürede sadece son 1 ayda spor yaparak 7 kilo verdim.Fakat ilk 2 ay yememe içmeme dikkat etmedim.Tek yaptığım beyaz ekmek ve şekeri bırakmak oldu.Arada sırada abur cubur yiyordum,kurban bayramında memlekette ve 4 gün otelde açık büfede akıl almayacak şekilde yemek yedim.Fakat sonuç olarak 7 kiloyu hiç zorlanmadan verdim.Üstüne 1 aylık sürede kazandığım kas kütlesinide dahil edersek 7,5-8 kilo civarında yağ eritmiş durumdayım.Diyeti bırakma nedenlerinden en önemlisi açlığı bastıramamak.Lif yönünden zengin yiyecekler yemelisin.Sabahları mutlaka yulaf ezmesi ye.Canın tatlı çekerse muz,tahin,bal ve kakao tozu ile şekersiz tatlı yapıp tüket.Metabolizmanın hızlanması içinde kahve içersen 2-3 ay içinde gözle görülür değişiklik olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PALA GÖZLÜKLÜ

Diyet yapınca çok iyi kilo veriyorum ama bu sefer de istediğim yemegi yiyemiyorum diye üzülüyorum canım sıkılıyor bende mecburen bozuyorum diyeti
    Emek vermeden yemek olmaz.Yani diyeti bozmamalısın.
  • www.r10.net
    Sat��: Kilo Vermek �steyen Arkada�lar ��in | Evde 10 Dakika Egzersiz Yaparak Kilo Verin | - R10.net
    https://www.r10.net/alisveris-bolumu/2150704-kilo-vermek-isteyen-arkadaslar-icin-evde-10-dakika-egzersiz-yaparak-kilo-verin.html

• Elimden geleni yapacağım kilo vermek için

• BiletlerBiletxD kullanıcısına yanıt
    Kilo vereceğim İNŞAALAH tavsiyelerini dikkate alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: PALA GÖZLÜKLÜ

Elimden geleni yapacağım kilo vermek için
    Kolay Gelsin.Ssli fotoğrafını bekliyoruz.
  • Saol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.