Bildirim
Spor yapmadan sadece diyetle kilo verilmez mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
0 sporla 15 kilo verdim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: nerde o eski dedeler
0 sporla 15 kilo verdim
pm attım -
Water fasting denen birşey duymadıysan git araştır sakın ama sakın bir doktora gidip danışmadan uygulama bu diyeti 21 günde hem vücut yenileniyor hem de yağ dene birşey kalmıyor. -
hocam aynı şekilde vermem gereken 20-25 kg var benim de. çok sıkı diyet yapamıyorum malesef o kadar iradem yok onun dışında gün aşırı spor salonuna inip toplam 50-60dk koşu bandı-eliptik-bisiklet takılıyorum ortalama 400kalori yanıyor sporda. başlayalı 1 hafta oldu ama hasta oldum bu hafta düzgün birşey yapamıyorum işimiz zor sanırım -
quote:
Orijinalden alıntı: bako39
hocam aynı şekilde vermem gereken 20-25 kg var benim de. çok sıkı diyet yapamıyorum malesef o kadar iradem yok onun dışında gün aşırı spor salonuna inip toplam 50-60dk koşu bandı-eliptik-bisiklet takılıyorum ortalama 400kalori yanıyor sporda. başlayalı 1 hafta oldu ama hasta oldum bu hafta düzgün birşey yapamıyorum işimiz zor sanırım
zor valla ya yaza kadar forma girsek keşke :( -
Zerre spor yapmadan diyetisyenin verdiği liste ile 30 kilo verdim , verdikten sonra spora başladım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: perdono fotefatofatoyo
1.92 boyum var 30 kilo vermem lazım. az yemek yediğim için enerjim yok. spor yapasım gelmiyor. yine de kilo veremez miyim? gün içersinde hareketliyim ama çok değil.
Verirsin ama verdiğine pişman olursun. Tüm kasların erir. Yemekten fazla kısma karbonhidratı azalt sadece bir de spor yap çok daha sağlıklı olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gün boyu aç kalarak yada az yiyerek sağlıklı kilo verilmez.Diyetisyene git bir beslenme programı verecektir -
sekerli icecekler,unlu mamuller,cerez,cips,yagli seyler yemezsen bu is olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X