Şimdi Ara

Fitness ve hergün kardiyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1.83 boyunda 94,95 kiloyum. 3 aydır spor yapıyorum kaslar ölçülerde biraz büyüdü ama kilo olarak en az 94.00 gördüm kardiyo abanayım dedim ama kas yıkımı yapabilir diyorlar. Vücudum yüzde yirmi yağ oranı var kas yıkımı yapabilir mi

• Doğru makroları alıyorsan ve ağırlık çalışmanı aksatmıyorsan kas kaybı olmaz. Hiç ağırlık çalışmıyorsan tabii ki kaslar yavaşça gidecektir. Bunun kardiyo ile çok bir alakası yok.

Ve yağ yakmak istiyorsan, yağ yakımı kalori dengesiyle olur. Kardiyodaki amacın kardiyovasküler kapasiteni arttırmaksa tamam aban, ama amacın kalori açığı oluşturmaksa bunu kalori kısarak yapman daha kolay olacak. Örneğin bir saatlik orta tempolu bir yürüyüş 300-350 kalori yaktıracaktır sana. Beyaz fırın ekmeğinin yarısı 230-240 kalori. Yada 1 çorba kaşığı ayçiçek yağı 90 kalori. Böyle şeylerden günlük 500 kalori açığa çıkararak çok rahat kilo verebilirsin. Ama kardiyoda kas yıkımı yapmaz :)

• MCA90 kullanıcısına yanıt

Genelde 40 gr lık ekmek yiyorum oda iş yerinde yemek yerli olmadığı için.Asıl amacım kas yapmak ama göbekte biraz erisin istiyorum.Teşekürler cevabın için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.