Şimdi Ara

BCAA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 senedir spor yapmıyordum (üniversite sınavı nedeniyle) yeniden spora başlamaya karar verdim fakat vücut bitaz yağlandı 84-85 kilo civarındayım ve %16-18 civarında yağ oranım var vücut yağ oranımı düşürüp kasları arttırmaya çalışacağım fakat sizden bir öneri istiyorum kendime güzel bi beslenme programı ve antrenman programı oluşturdum fakat daha hızlı sonuçlar almak için bcaa almaya karar verdim. Sizce daha sonra mı almalıyım , şu anda alsam bir problem olur mu? Hangi bcaa ları önerirsiniz?

Birde şu klasik " ilk 6 ay supplement kullanmak gereksizdir "gibi klasikleşmiş lafları destekli olmadan yazmazsanız sevinirim(yazanlara )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Branched-Chain Amino Acids (BCAA'lar): Sağlıklı Saçlar için Önemli Bir Rol

BCAA'lar (Branched-Chain Amino Acids), lösin, izolösin ve valin olmak üzere üç esansiyel amino asit içerir. Saç sağlığı için hayati önem taşırlar.

Saç Büyümesi Sürecinde BCAA'ların Rolü

BCAA'lar, saç foliküllerinin ana protein bileşeni olan keratinin sentezinde rol oynarlar. Keratin, saçı güçlendiren yapısal bir proteindir. BCAA'ların yeterli miktarlarda alınması, saç büyümesini destekleyerek sağlıklı ve güçlü saçlar oluşmasına yardımcı olur.

BCAA Eksikliğinin Etkileri

BCAA eksikliği, saç incelmesi ve saç dökülmesine neden olabilir. Çünkü vücudunuz yeterli BCAA alamıyorsa, saç büyümesi için gerekli olan keratini üretemez.

BCAA Saç Döker mi?

Hayır, BCAA'lar saç dökmesine neden olmaz. Aksine, sağlıklı saç büyümesi için gereklidirler. Yeterli BCAA alımı, saç dökülmesini önlemeye yardımcı olabilir.

BCAA'ların Saç Sağlığı İçin Önemi

BCAA'lar saç sağlığı için önemlidir çünkü:

• Saç büyümesini desteklerler
    • Saç foliküllerini güçlendirirler
    • Saç dökülmesini önlemeye yardımcı olurlar

Yeterli BCAA alımı, sağlıklı, güçlü ve parlak saçları korumak için esastır. BCAA'lar besin takviyesi olarak alınabilir veya protein açısından zengin gıdalardan elde edilebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ekleme : yağ oranımı düşürmek için low karb diyet programı oluşturdum kendime , en iyisi diye düşündüm. Birde carb cycle varmış ama onu da deneyeceğim. Vücuda göre herhangi birisinden devam ederim.

• Supplementlerden mucize bekleme en fazla katkıları %5 hadi biraz daha zorlasan %10 olur. Fakat yağ yakarken bcaa iyidir tavsiye ederim kas kaybını %10 civarında önler. Markası önemli değil tek dikkat edeceğin saf olsun yani sadece bcaa. 4:1:1 iyidir ben nutrade bcaa kullanıyorum gayet güzel.

• semavi7 kullanıcısına yanıt
    Supplementlerin tabii ki sihirli bir şey olmadığını biliyorum. Bende hardline almayı düşündüm ama sizce o nasıldır? Birde bi arkadaşım bulabilirsen xtend al en efsanesi o dur dedi ama hiç bir yerde bulamadım niye acaba?

Bi sorum daha olacak ama ; l-karnitin , termojenik vs. türevleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Kombin edilmeli mi? İşe yarar mı? Açıkcası bcaa kadar işe yaramayacağını düşünüyorum ama siz ne düşünüyorsunuz?

• Hardline iyi değil tavsiye etmem xtend iyidir n11 de var. Fakat biraz pahalı. L-karnitin hiç kullanmadım bence gerek yok. Bizim evin yakınında bir suplement mağzası var sahibine sordum 3600 altı işe yaramaz 3600'üde anca tecrübeli sporcular kullanabilir demişti. Yani böyke %8'lere felan düşeceksen olur yoksa gereksiz. 3600'de fena vurur.

Pahalı olmasa da keşke weider alsak

Hocam o zaman l-karnitin vs. almayacağım. Bi bcaa seçeceğim kendime. Galiba dizin dediğinizi alırım. Fiyat performans olarak galiba gayet iyi. Hardline ucuz ama kötü, weider şyi ama Pahalı fakat sizin dediğiniz her iki yönden durum ortada

• Bcaa alacaksan scivation xtend karpuz aromalı. Yağ yakıcıya falan para vermene gerek yok onun yerine git creapure formda bir creatine al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GameArenaRisc

Hocam o zaman l-karnitin vs. almayacağım. Bi bcaa seçeceğim kendime. Galiba dizin dediğinizi alırım. Fiyat performans olarak galiba gayet iyi. Hardline ucuz ama kötü, weider şyi ama Pahalı fakat sizin dediğiniz her iki yönden durum ortada

karnitine bulaşma bence bir faydası yok ve kullandığım dönemde aşırı saçım döküldü karnitinle alakalı olduğunu düşünüyorum bcaa olarak grenade defend bcaa kullanıyorum içerik olarakda güzel tavsiye ederim onun dışında olipm bcaada olabilir
  • 00onur 0 kullanıcısına yanıt
    Ya grenade defend bcaa alcam ya da sci mx ikisi de çok güzel geldi fakat sci mx bi adım daha önce

• GameArenaRisc G kullanıcısına yanıt
    Içerik olarak sci ıyi evet kullanmadım daha önce ama yorum yapmiyim ikisi arasında kalıp olimp aldım yine

Hocam ben baya karşılaştırdım da olimp in ne özelliği var ki? Sci mx bence gayet İyi fakat bilinmeyen bir marka olduğu için herkes ön yargıyla yaklaşıyor. Ingilterede baya ünlüymüş

Içerik olrak güzeldi alacaktım ama dediginiz gibi on yargı yorumları incelemeleri çok incelerim bu tarz urünlerde fazla yorum inceleme bulamadigim için almadım obur aya bakarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00onur -- 27 Ağustos 2017; 13:23:55 >
    Aynen hocam 1 serviste 9 gram bcaa + 3600 mg glutamine boru değil bence ben sci mx alıcam yarın

Hocam kreatin kullanıyor musunuz bu arada?

Yok kullanmadım şu malum saç dökülmesi tartışmasından riske atmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: 00onur

quote:

Orijinalden alıntı: GameArenaRisc

karnitine bulaşma bence bir faydası yok ve kullandığım dönemde aşırı saçım döküldü karnitinle alakalı olduğunu düşünüyorum bcaa olarak grenade defend bcaa kullanıyorum içerik olarakda güzel tavsiye ederim onun dışında olipm bcaada olabilir

Şaşırdım, karnitin saç döküyor mu?
    Çok araştırmadım ama kullanan arkadaşlarımdan bayağı memnun kalan var karnitin için.

Ama performansa takviye anlamında pek etkisi olmadığı doğru. Ciddi ciddi şiddetli diyet yapıp karnitinle destekleyenler genelde memnun. Hatta bir tanesi karnitin olmadan kilo verilmez diyor :)
    Kullanmadım, kullanmayacağım ama etrafımdakilere bakarak bayağı yüksek memnuniyet biliyordum.

• Hocam katı diyetle bir yere kadar geliniyor ama bir süre sonra inatçı yağları atmak zorlaşıyor belki onun için işe yarıyor olabilir.

• Bilmiyorum ama kullandığım 20 günlük bir dönemde anormal döküldü bende buna bagladim bıraktım normale döndü kullanan çok var biliyorum belki bana böyle etki yapmıştır ama karnitinsizde oluyor :)

hocam elimi çabuk tutmamıştım iyi kinutrade bcaa 145 liradan 125 liraya düşmüş supplementler'de bayram indirimi olarak. onu alacağım :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.