Şimdi Ara

Whey Protein Tozu Önerisi (Scitec, Supplementler, Nutrade, Ecorich)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler daha önce gainer kullandım işe yaramadı kilo alamadım, gelişme gösteremedim. Şimdi wheyi denemek istiyorum antrenmanın hemen peşine çakıcam. Protein tozu kilo aldırmaz biliyorum sadece kas koyabilecek miyim onu merak ediyorum sonuçta kaslar proteinden oluşuyor. Geçen supplementlerin kendi wheyinin tek kullanımlığını denedim çilek aromalı. Sütle içince güzel oluyor. Supplementler whey 2 kg'ı 215₺. Scitec gibi büyük bir markanın Professionel Whey olan modeli 2.350 kg'ı 270₺. Gramaja vurunca aralarında 15-20 liralık bi fark oluyor. Supplementlerin kendi wheyine o parayı vereceğime scitec alırım diyorum. Sizce hangisi? Başka marka whey önerilerine de açığım.

Bir de Nutrade diye bir marka var 2 kg whey 190₺. Kullanan eden var mı nasıldır?
    Son olarak da instagramda sürekli reklamlarda çıkan Ecorich Whey diye bir şey var 2 kg'ı 150₺ mi 180₺ mi ne. Bunu kullanan hakkında bilgi sahibi olan var mı?

Ben scitec'ten yanayım aralarında pek fiyat farkı yok ama benim için önemli olan ne kadar işe yaradığı, etki ettiğidir o yüzden önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseisai -- 7 Ocak 2020; 22:44:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Whey Protein Tozu Önerisi: Scitec, Supplementler, Nutrade, Ecorich

Sporcular ve fitness meraklıları için protein alımı, kas kütlesi kazanımı ve onarımı için hayati önem taşır. Whey protein tozu, mükemmel bir protein kaynağıdır ve kas gelişimini desteklemeye yardımcı olabilir. Piyasada çeşitli whey protein tozu markaları mevcuttur ve en iyi seçimi yapmak kafa karıştırıcı olabilir.

Scitec Nutrition: Scitec Nutrition, yüksek kaliteli spor takviyeleriyle tanınan önde gelen bir markadır. Whey protein tozları, yüksek protein içeriğine ve optimum amino asit profiline sahiptir.

Supplementler: Supplementler, çok çeşitli whey protein tozları sunar. İhtiyaçlarınıza uygun bir seçenek bulmanız muhtemeldir, ister lezzetli aromalı bir toz ister sade, tatlandırılmamış bir toz olsun.

Nutrade: Nutrade, saf ve doğal bileşenler kullanan bir spor beslenme markasıdır. Whey protein tozları, sütten elde edilen yüksek kaliteli protein kaynağıdır ve ek şeker veya yapay tatlandırıcı içermez.

Ecorich: Ecorich, organik ve sürdürülebilir kaynaklı spor takviyeleriyle bilinir. Whey protein tozları, organik sertifikalı sütten yapılır ve GDO'suz, glutensiz ve soya içermez.

Whey protein tozu seçerken, ihtiyaçlarınıza, bütçenize ve tercihlerinize uygun bir ürün seçmek önemlidir. Scitec, Supplementler, Nutrade ve Ecorich gibi saygın markaların ürünleri, sporcular ve fitness meraklıları için güvenilir ve etkili seçenekler sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Protein tozundan nasıl bir fayda bekliyorsun tam anlamadım. Örneğin günlük protein ihtiyacın 120 gram ve yemen gereken eti, tavuğu o gün yiyemiyor isen protein tozu alabilirsin. Ortalama 30 gram bi protein alacaksın yediğin 150 gram tavuk veya etten farklı bir şey getirmeyecek.
  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    aslında getirecek. kana daha hızlı karışıyor ve kasların toparlanmasını sağlıyor ayrıca içinde bcaa gibi şeyler de var. ben ürün önerisi istedim kullanma amacım beni bağlar hocam

• İşin sırrı supplementlerde değil

• Hata bende forum dedik sana tavsiye verdik.

• JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    estağfurullah hocam sadece insanlara supplement diyince direkt napcan onu yemek ye yemek demelerine sinir oluyorum yanlış anlamayın

• Butcene gore weider premium veya optimum, özellikle yerlilerden uzak dur, uzun vadeli hepsini denedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OPTİMUM WHEY GOLD PROTEİN TOZU
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nervium N kullanıcısına yanıt
    yok yok hardlinemış bigjoymuş falan kullanmam. scitec düşünüyorum ben, weider optimum alacak para ne gezer

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.