Şimdi Ara

Whey Protein Tozu Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Firefighter06 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selam. 3 yıl önce 85 kiloya kadar çıkmıştım kendimce yeme düzeni oluşturup + yürüyüş ile 78 e kadar geriledim. bi yerden sonra ilerleme durunca diyetisyen + insanity yaparak 3 ayda 70 e geldim ve sabitlendim. yaklaşık 4-5 aylık süreçte kas oranımda bir değişiklik yok ve kilo vermemde sabitlendi. protein tozu takviyeli 1 aylık ağırlık kampına almak istiyorum kendimi biraz olsun kas artışı için. katkısız ve uygun fiyatlı whey tavsiyesi almak istiyorum. benim gözüme takılan ürün HARDLINE Whey 3 Matrix 908 Gr siz ne dersiniz. ayrıca aşağıya günlük yaklaşık protein alımımı yazdım buna göre toz ile ilave 25-30 gram daha protein almak istiyorum hesabım doğrumu?

yaş 33, kilo 70, boy 170, yağ 24
    gün içinde yaklaşık

1 haşlanmış yumurta
    bir avuç ceviz içi
    50 gr beyaz peynir
    400 ml süt
    100-200 ml yoğurt
    200 ml kefir
    toplamda yaklaşık 50-55 gr protein

ana öğünleride ekleyince 80-85 gr civarında protein oluyor.

not: yağlı şekerli yiyecekler, gazlı meşrubatlar vs ve un börek çörek pilav makarna tüketmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasew vasilli -- 2 Temmuz 2014; 11:33:49 >

• yukarı.. yokmu fikri olan
  • haşlanmış yumurtayı 5 e çıkar 4 'ünün beyazını ye.protein tozu olarak eğer sıkı antrenman yapıyorsan kullan yapmıyorsan hiç bulaşma. eğer bu eğlenceyi(spor) hayatın boyunca yapacaksan ve hayat standartı olarak sporu benimseyeceksen önerilerim var.

ben şimdiye kadar hemen hemen her çeşi protein tozu kullandım.
    whey antrenman öncesi ve sonrası kullanılan kana çabuk karışan iyi bi protein tozudur.

Türkiyede genelde optimum gold standart kullanılıyor(tercih)

ben muscletech nitrotech kullanıyordum.(syntrax tan sonra 2. tercihim)

sırasıyla komples protein kullanıyorum.

şu an yeni formül patentli syntrax whey shake kullanıyorum. spordan sonra bsn syntha 6 kullanıyorum..

illa kullanıcam diyorsan sana önerim.

muscletech whet premium+ kullanman verim alırsın... oldukça iyidir.

bununla birlikte bcaa(branched chain amina acid) içindeki amino asitler kas yapmaya yönelik çabuk toparlanırsın kullanman gerekiyor.

ilerlediğinde glutamin kreatin gibi suplementlerde kullanmak gerekiyor.

dediğim gibi amacın fit olmak ben kas istemiyorum gibi şeylerin varsa yada sıkı anrtenman yapmıyorsan bunları kullanman sadace zaman ve para kaybına yol açar. yazık edersin.

• rendezvouss kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.. aslında başlangıçta sadece kilo vermek istiyordum ama malum spor insanı daha da ileri gitmeye zorluyor fakat 2 ay sonra oğlum dünyaya gelicek inşallah bende o zamana kadar yapabildiğim kadar bünyeme kas ekleme amacındayım..açıkcası yemek miktarını daha da arttıramayacağım için ve miktarıda bana anca yeteceği için hardline ın küçük paketini tercih etmiştim. ben göremedim ama tavsiye ettiğin ürünün küçük paketleri mevcutmudur?
  • karasew vasilli kullanıcısına yanıt
    35 yaşındayım.6 yaşında oğlum var 3 yıldır bu sporla uğraşıyorum.ben oldum. konuyu sana bilerek yazdım.kulaktan dolma değil. o yüzden çok iyi düşün protein tozu 2 ay kullanıp sporu bırakacaksan heleki bu şartlarda (Allah tamamını erdirsin) çok zor devam etmen . bence hiç başlama ilk düşündüğün fit olma yolunda devam etmen ... benden sana bir tavsiye. ama eğer çalışacaksan gerçekten birşeyler olsun istiyorsan yol uzun 2 ayda hiç bir şey olmaz.
  • rendezvouss kullanıcısına yanıt
    optimum gold standart hocam bu tozu bende çok araştırdım. yorumlar gayet güzel daha kötü yorum görmedim. ürünü kullanmadım ama dediğim gibi internetteki yorumlar çok iyi. yalnız bugün takviye satan bir mağazaya gittim. dedim işte optimum gold standart var mı? dedi niye istiyorsun bu ürünü diye. dedim fiyata göre kaliteli yorumlar güzel falan. oda şey dedi. senin dediklerin amerikada yapılanlar için geçerli. türkiye'yede gelmiyo onlar. protein7 sitesinden alıyoruz biz. onları arayabilirsin onlar bile söyler. bu optimum gold standart izlanda ya da isveç iskandinav ülkelerindeki fabrikalarında yapılıyormuş. değerleri değişiyormuş. eğer amerika çıkışlı bulsam alırım ben satarım burda dedi.
  • oozen59 kullanıcısına yanıt
    dostum selam.

ben bu üründen hiç bir fayda göremediğim için tavsiye etmiyorum. ayrıca benim gibi düşünen bir çok kişi var. ve bu ürün şu an ingilterede üretiliyor yanlış bilmiyorsam. hatta irlandalılar satın almış diye duymuştum ama yanlış olabilir. kullanmadığım ve sevmediğim bir ürün olunca extradan araştırma gereği duymuyorum bu ürünle alakalı ...soğudum bu üründen ama çok kaliteli protein tozları var optimumdan kat kat iyi......kötü yorumdan ziyade daha iyi kaliteli içeriği daha kapsamlı ürünler seçkin supplement marketlerde bulunuyor.

benim görüşüm bu yönde....
  • ürün temin edilmiştir yardımlarınız için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasew vasilli

Arkadaşlar herkese selam. 3 yıl önce 85 kiloya kadar çıkmıştım kendimce yeme düzeni oluşturup + yürüyüş ile 78 e kadar geriledim. bi yerden sonra ilerleme durunca diyetisyen + insanity yaparak 3 ayda 70 e geldim ve sabitlendim. yaklaşık 4-5 aylık süreçte kas oranımda bir değişiklik yok ve kilo vermemde sabitlendi. protein tozu takviyeli 1 aylık ağırlık kampına almak istiyorum kendimi biraz olsun kas artışı için. katkısız ve uygun fiyatlı whey tavsiyesi almak istiyorum. benim gözüme takılan ürün HARDLINE Whey 3 Matrix 908 Gr siz ne dersiniz. ayrıca aşağıya günlük yaklaşık protein alımımı yazdım buna göre toz ile ilave 25-30 gram daha protein almak istiyorum hesabım doğrumu?

yaş 33, kilo 70, boy 170, yağ 24
    gün içinde yaklaşık

1 haşlanmış yumurta
    bir avuç ceviz içi
    50 gr beyaz peynir
    400 ml süt
    100-200 ml yoğurt
    200 ml kefir
    toplamda yaklaşık 50-55 gr protein

ana öğünleride ekleyince 80-85 gr civarında protein oluyor.

not: yağlı şekerli yiyecekler, gazlı meşrubatlar vs ve un börek çörek pilav makarna tüketmiyorum

50 gr beyaz peynir = 10 gr civarı yağ
    400 ml süt süt = 12 gr civarı yağ
    100-200 ml yoğurt = 8 gr civarı yağ
    200 ml kefir = 6 gr yağ
    TOPLAM = 36 gr yağ

50 gr protein için 36 gr yağ alınmaz. Yağsız veya az yağlı protein kaynaklarına yönelmelisiniz. Yumurta beyazı, lor peynir, yağsız süt kullanın.

• cangk kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.. yazmamışım.. süt ve peyniri yağsız tercih ediyorum fakat kefir doğal olandan ve yoğurt ev yapımı.. cevizede pek yapacak birşey yok.. eğer yumurtayı birden fazla yiyecek olursam sadece ilkinin sarısını tüketmeye dikkat ediyorum.
  • Toplamda 80 gr protein spor yapan 70 kg biri için az. Protein miktarını biraz arttır. Ben 50 gr proteini sadece kahvaltıda alıyorsun sanmıştım:)). Hindi göğüs, ton balığı, kırmızı et yiyin. ( ben tavuğu bıraktım o yüzden başkasına da tavsiye etmiyorum ) Ağır çalış düzgün beslen direk gelişirasin. 80 gr doğal protein alan birisinin protein tozu alması mantıksızlık.
    teşekkürler.. günde toplam 80-85 gr protein alımı oluyor öğünlerden.. 35 gram kadarda ağır antreman sırasında toz ile almayı planladım böylelikle 110-115 gr gibi bi protein miktarına ulaşıyorumki sanırım daha fazlası yağlanmama neden olabilir. aslında wheyi yarım porsiyon bile alabilirim gününe göre diye düşünüyordum
    Bence 130-140 gr protein alabilirsin antreman şiddetine göre. 110 gr doğal protein al. Antreman günlerinde tek ölçek whey ile pekiştir. Olsun sana 135-140 gr protein. Bu kadar protein yağlandırmaz seni, sen basit karbonhidrat ve sağlıksız yağlardan uzak dur yeter
    teşekkürler. fakat miktar biraz fazla değilmi öneriniz, 70 kiloyum ben.. bir çok yerde ağırlığın 1,2-1,5 katı protein öneriyorki, ben çok ağır antreman yapamam sanırım, ayrıca ilaçda kullanmak gibi bir seçeneği hiç düşünmem.
    İlaç öneren oldu mu ki sana

Ağır antreman yapmaktan kasıt mr.olimpialar gibi antremansa bu forumda öyle antreman yapan yoktur merak etme. Zaten prof olmadıktan sonra öyle antreman önerilmez. Eğer ben kendimi zorlamadan rahat rahat antreman yapacağım diyorsan o zaman da gelişim bekleme. Sakın protein miktarını arttırma ve sakın protein tozu alma. Sağlığına ve paran yazık
    ilaç konusunda yanlış anlaşıldıysam kusura bakma.. demek istediğim ilaç kullananlar daha fazla besin desteği kullanabiliyorlar biliyorsunuz, o açıdan demiştim.

ağır antreman konusunda ise evet haklısını mr.olimpia olacak adamın burada işi yok. kendimce çıkarttığım programım göğüs, tüm kol, omuz ve sırt öncelikli.. yani ağır bir antreman sayılmaz şuan bacak ve karın içermiyor ki onlarda büyük kas gruplarını içeriyor bildiğiniz gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.