Şimdi Ara

BCAA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GameArenaRisc

Hocam katı diyetle bir yere kadar geliniyor ama bir süre sonra inatçı yağları atmak zorlaşıyor belki onun için işe yarıyor olabilir.

He seyden once diyet geliyor. Ama %10-11'e geldim diyorsan inatci yaglar icin haftada 1-2 tane 20-24 saatlik oruclar cok etkili oluyor. Sabah ac karnina 1 kahve ile 1 saatlik yuruyusler. Ac karnina 10gr bcaa ile agirlik antremanlari da son derece etkilidir. Termojenikler vs kafein ile doludur, gunde 50 kalorilik fark yaratiyorlar, mucize bekleme. L-karnitin hikaye. Etkisni gordugum tek madde var - Yohimbine HCL, o da bizde satilmiyor. Ac karnina kahve ile alip yuruyus yapilir.

Elma sirkesi kan sekerini ve insulini disurdugu icin yag yakimini hizlandirir. Gunde 2 yemek kasigi almakta fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alx kullanıcısına yanıt
    Ben hiç kullanmadım ama cla nasıl kullandınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: semavi7

Ben hiç kullanmadım ama cla nasıl kullandınız mı?

Diyet olmadan CLA tek basina bir sey yapamaz.

Benim icin %10'a inmemi saglayanlar:

Kisa oruclar, genellikle kahvalti iptal ederim. Ama olmazsa olmaz degil. Stres seviyesine gore ufak kahvalti olabilir.

Ac karnina yuruyusler

Haftalik 3500-4000 kalori eksigi

Ac karnina 10gr bcaa ile kisa ve agir antremanlar, en fazla kas grubu icin 2 hareket, 2 set, en fazla 4-8 tekrar.

HIIT yapmiyorum, ama haftada 1-2 defa 15-20dk 5 tane up hill sprint olabilir

Calorie cycling (antreman gunlerinde daha yuksek kalori, off gunlerinde dusuk)

Carb cycling (antreman gunlerinde dusuk yag, yuksek karb, off gunlerinde dusuk karb, yuksek yag).

Multivitamin

Vitamin D - 2000-3000 IU

Mumkun oldugu kadar az sivi kaloriler (protein shake, sut vs).

Mumkun oldugu kadar az meyve

Mumkun oldugu kadar az sut urunleri

Mumkun oldugu kadar az basit karbohidrat ve gluten

Hepsi azar azar etki ediyor. Toplamda sonuc veriyor. Tek basina bu supplement alip yagimi eritirim diye dusunmek hayaldir.

Bu yazdıklarını biliyorum zaten dostum %25den %15e indim o dediklerini yaparak. Ben sadece clayı sordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: semavi7

Bu yazdıklarını biliyorum zaten dostum %25den %15e indim o dediklerini yaparak. Ben sadece clayı sordum.

O zaman cla takma fazla. Gozle gorulur bir fark goremezsin.

Off günlerde on günlere göre kaç kalori kısıyorsunuz? 200 kalori iyi midir?

• quote:

Off günlerde on günlere göre kaç kalori kısıyorsunuz? 200 kalori iyi midir?

Antreman gununde TDEE, high carb low fat. Off gununde -875, low carb high fat. Yani 2600 ve 1725. Haftalik -3500 oluyor. Yaklasik -0,5kg haftada gidiyor.

Benim definasyon için almam gereken kalori 2350-2400 civarı çıktı da Off günlerde 2100 e falan indirsem yeter mi? Birde definasyonda , 300 gr karb falan alınması çok mu kötü? Makrolarımı ayarladığım da nedense hep 250-300 gram kadar karb çıkıyor. Ant günleri 200 Off günler 150 ye kadar indirmeyi düşünüyorum ama ne kadar mantıklı bilmiyorum

• quote:

Benim definasyon için almam gereken kalori 2350-2400 civarı çıktı da Off günlerde 2100 e falan indirsem yeter mi? Birde definasyonda , 300 gr karb falan alınması çok mu kötü? Makrolarımı ayarladığım da nedense hep 250-300 gram kadar karb çıkıyor. Ant günleri 200 Off günler 150 ye kadar indirmeyi düşünüyorum ama ne kadar mantıklı bilmiyorum

Vucut agirligi nedir? Ve tahmini yag orani.

• GameArenaRisc G kullanıcısına yanıt
    2400'e gore 2 secenek:

Carb ve kalori cycling ile:

Antreman 2400

Pro: 200

Yag: 45

Carb: 298

Off 1525

Pro: 180

Yag: 67

Carb: 50

Dusuk karb hazirlikli olmayan kisileri zorlar baya.

2. Alternatif, sabit kalori: her gun -500: 1900

Antreman

Yag:50

Carb: 182

Off

Yag: 65

Carb: 148

Yaşın 18, boyum 183 kilom 83-84 yağ oranım ağır Sağlam'da %20-21 çıktı ama hocama söylediğimde imkanı yok dedi. 16-18 civarlarında olabilir diye düşünüyorum

Hocam benim günlük almam kalori 2900-3000 çıkıyor. Yağ yakım başlangıç 2300-2500 xivarı

• quote:

Hocam benim günlük almam kalori 2900-3000 çıkıyor. Yağ yakım başlangıç 2300-2500 xivarı

3000 cok yuksek. Boy kac senin?

Hocam yukarda yazmıştım ama görmemişsiniz sanırım

Boyum 183 , kilom 83-84 arası değişiyor , yaşım 18

Yağ oranımı bazı siteler %20 gösterdi fakat spor hocam vücudumu inceledi de bu kadar fazla yağ oranın yoktur dedi ama tahmini olarak %16-18 arası da olabilir.

• quote:

Hocam yukarda yazmıştım ama görmemişsiniz sanırım

Boyum 183 , kilom 83-84 arası değişiyor , yaşım 18

Yağ oranımı bazı siteler %20 gösterdi fakat spor hocam vücudumu inceledi de bu kadar fazla yağ oranın yoktur dedi ama tahmini olarak %16-18 arası da olabilir.

Dogru ya, pardon. Ayni boydayiz. Hesabima gore en yuksek 2600-2650 cikiyor. 2 hafta boyunca 2600 yiyerek kontrol edebilirsin. Kiloda degisiklik yoksa TDEE dogrudur. Dusme veya artisa gore duzeltme yap. Bence gunde 2100 kalori ile haftada 0,5-0,6kg verirsin. Diger konuda programi da verdim.

2100 icin prot ve yag 1900 ile ayni, kalan kalorileri karb ile doldur.

Hocam anladım. Peki 2600 den başlayayım kilo Değişimi yoksa bi anda 2100 e inmeyeyim değil mi? Yavaş yavaş

• Bel ve boyun ölçün ne? Mezura ile sabah aç karnına ölç 3000 çok. Beli tam göbek deliği altından ölç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semavi7 -- 31 Ağustos 2017; 13:4:13 >
  • quote:

Hocam anladım. Peki 2600 den başlayayım kilo Değişimi yoksa bi anda 2100 e inmeyeyim değil mi? Yavaş yavaş

Tabi, vucut o kadar hizli uyum saglayamaz. Hafta hafta 100er kalori dusur, tepkisine ve kilo dususune bak. 2 haftada bir, 10 gunde bir kaloriyi bir gunlugune 3000 civari yap. Ama yagdan degil, karbdan. Vucut metabolizmayi yavaslatacak ve leptin dusecek, boyle kisa sureli artislar leptin seviyesini kis sureligine arttirir.

Hocam aslında haftada 3-4 gün spora gitmeyi düşünüyorum spora gittiğim günler karb yüksek yağ düşük , gitmediğim günler karb düşük yağ yüksek şeklinde bir cycle yapsam daha iyi olur diye düşündüm ama bakalım

• quote:

Hocam aslında haftada 3-4 gün spora gitmeyi düşünüyorum spora gittiğim günler karb yüksek yağ düşük , gitmediğim günler karb düşük yağ yüksek şeklinde bir cycle yapsam daha iyi olur diye düşündüm ama bakalım

O zaman antreman TDEE-%10, off TDEE-%30 seklinde olabilir. Protein 180, yag ortalama 60-65, kalani karb hesap. Ama tabi once 2 hafta boyunca tdee kontrolu. Sonra yavas yavas once off gunlerinden dusurursun, en sonuda antreman gununden.

Iyi sporlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.