Şimdi Ara

Spor ve hamlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaslar cuma gunu spor salonuna yazıldım ve spora basladım fakat hamlıktan dolayı cok fena bı agrı var uzerımde pazar gunu olmasına rağmen hala geçmedı bu agrılar yarında spor var ne yapmalıyım sizce beyler

• her yerim ağrıyo diye hepten yatışa geçme. ağrının üstüne git yürü, haraket et falan. ben sürekli spor yapan biri değilim 3 ay yapıyorum 2 ay yokum 6 ay yapıyorum 3 ay yokum falan o yüzden bu hamlıkdan kas ağrısı hep olur bana artık zevk alıyorum ağrıdıkça daha çok koşuyorum değişik bi his oluyo içimde herhalde bu body build bende mazoşistlik yaptı iyice
  • 1 hafta sürer sadece.
  • ya yatış degıl mesela beyler bende cok hırslıyım bu aralar oyle boyle degıl yanı :D ustune gıtmek ıstıyorum fakat bı sakatlık olmasından korkuyorum
  • Bende de tahmini 5 gundur var. Gidiyorum ustune giderek azaldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manu1905

ya yatış degıl mesela beyler bende cok hırslıyım bu aralar oyle boyle degıl yanı :D ustune gıtmek ıstıyorum fakat bı sakatlık olmasından korkuyorum

sakatlık olmaz zannetmiyorum çünkü yaşadığın kas ağırlıklı ağrılar ufak çaplı eklem ağrıları olabilir. zaten senin kapasiten yaptığın hareketi 15 defa zorlanmadan yapabilirsan odur üstüne çıkma şimdilik eklemlerin zarar görür önemli olan o kaslarını yırtman için ısımadan başlamak lazım öylede bi hata yapmazsın heralde
  • Birden yüklendin herhalde,kısa sürede baklavalar çıksın diye Bu kadar tempolu başlama formunu buldukça yüklen ama başlayalı birkaç gün olmuşken abanırsan normaldir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fitness ve hergün kardiyo
    4 ay önce açıldı
    Spor yaparken çabuk yoruluyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynen phaldor bıraz fazla yuklendık galıba neyse devam :)bakalım yarın ki spor nasıl geçicek
  • ağrının üstüne spora devam etmesen o hamlık kalkmaz üzerinden ve hep ağrın olur
  • kas gevşetici kullan
    ağrılar zaten en fazla 1 hafta sürer sonra alışır vücut
  • eyv dostlar cansınız bende sıkıntı var falan sanmıstım ne bılym 2gundur gecmeyınce :)
  • İlk başladığında ki ağrı üzerine gidilicek türden değil, bi gün ara ver sonra zaten bi daha öyle ağrımıyor. En azından bende öyleydi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.