Şimdi Ara

Kondisyon bisikleti sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hali hazırda bir dağ bisikletim var ve yazın sürmeyi seviyorum,her ne kadar kilo veremesemde.Şimdi yemeğide kısıp o şekilde spor yapmaya devam etmek istiyorum fakat kışın bisiklete binmek pek kolay olmuyor Bu nedenle bir kondisyon bisikleti edinmeye karar verdim.Ama sorun şu ki çoğu bisiklet 80 kilogram taşıyormuş,ben ise 108 kiloyum.80 KG'lık bisiklet alsam dayanamaz mı sizce?110 kilo taşıyanlarıda var fakat onlar gereksiz derecede pahalı.

Bu linkteki ürünü almak istiyorum;
    TIKLA (Link çok uzun olduğu için böyle yaptım)

Ayrıca merak ettiğim diğer konu ise 80 kiloluk bir insan bu bisikleti ne yapsın?Yani anlatmak istediğim konu hedef kitle yanlış seçilmemiş mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 12 Ocak 2013; 11:58:57 >

• Normal bisikletini kullan aynı işi görecektir emin ol, koşu bantları nasıl hevesle alınıp bir süre sonra kenarı atılıyorsa buda aynı şekilde. Yaş boy kilo nedir tam olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enivicivotmi

Normal bisikletini kullan aynı işi görecektir emin ol, koşu bantları nasıl hevesle alınıp bir süre sonra kenarı atılıyorsa buda aynı şekilde. Yaş boy kilo nedir tam olarak?

Kışın sorun oluyor hocam.Yağmur,çamur pek sevmiyorum

Boy: 1.80
    Kilo: 108

Tıbbi destek aldım bir ara hormonlarımda bir anormallik yok Diyetisyenin verdiği listeyi okulda uygulamam mümkün olmadığı için mecburen bırakmak zorunda kaldım

• kendi bisikletini evin içinde bi düzeneğin üstünde kaldırıp kullansan olmaz mı acaba
  • genelde kadınlar kullanıyor 80 kilo çok bile ayrıca senin paran vardı şimdi paran mı bitti hani intihar edecektin saatini bana verecektin
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

kendi bisikletini evin içinde bi düzeneğin üstünde kaldırıp kullansan olmaz mı acaba

Boşa pedal çevirince zevkli olmuyor maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

kendi bisikletini evin içinde bi düzeneğin üstünde kaldırıp kullansan olmaz mı acaba

kondisyon bisikletini alınca boşa pedal çevirmeyecek misin? direnci vitesle sağlayamaz mısın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kondisyon bisikleti
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

kondisyon bisikletini alınca boşa pedal çevirmeyecek misin? direnci vitesle sağlayamaz mısın ?

Yok hocam sağlanmıyor maalesef sürtünme kuvveti olmadığı için belli bir hızdan sonra boşa dönüyor pedallar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.