Şimdi Ara

Normal bisikleti kondisyon bisikletine çevirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
11.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum yaz geldi pc başında otura otura kilo aldım haliyle evde bisiklet var ama buralarda sürecek pek bir alan olmadığı için evde zayıflama için kullanmayı düşünüyorum yani spor salonlarındaki kondisyon bisikletleri gibi normal bisikleti yüksek bir alanda sabitleyip 40 dk pedal çevirmek etkili olurmu dersiniz?

• Bu fikrin aklına s*çarken ya da kaçarken geldiğini itiraf et.
  • Neden olmasın Ama dışarda çıkıp sürersen daha çok kasın çalışır ve için senin için daha iyi olur.
  • trainer alıcaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: s2000

trainer alıcaksın

nerelerde satırılr trainer fiyatı falan ne kadar?
  • Ben bütün gün bilgisayar başında oturmama ragmen kilo alamıyorum cok zayıfım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Metallica!_

Ben bütün gün bilgisayar başında oturmama ragmen kilo alamıyorum cok zayıfım

Al benden de o kadar bileğimin en uzun şekilde bakarsak çapı 5,5 cm düşünsenize ya öleceğim yakında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kondisyon bisikleti sorunum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Trainerla mümkün bu hem seviyeyide ayarlayabiliyorsun sanki yokuşta bisiklet binermiş gibi çalışabiliyorsun tabii bu çok yorucu ama bacak kaslarını muazzam çalıştıtır. Fiyat olarak bana pahalı geldi. Düşünüyorum aslında şöle zihni sinir projesi verebilcek olan var mı ? Trainersız nasıl evde pedal çevirebilriiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Coder85

Trainerla mümkün bu hem seviyeyide ayarlayabiliyorsun sanki yokuşta bisiklet binermiş gibi çalışabiliyorsun tabii bu çok yorucu ama bacak kaslarını muazzam çalıştıtır. Fiyat olarak bana pahalı geldi. Düşünüyorum aslında şöle zihni sinir projesi verebilcek olan var mı ? Trainersız nasıl evde pedal çevirebilriiz.

evet pahalıymış baya aslında başka birşey uydurulabilir
  • git demirciden arka tekerin civatalarına takılacak bir demir yaptır. gidonun milinide iyice sık ki sağa sola dönmesin. hatta öntekere de demir yaptır. ön tekeri söküp yerine onu tak sabitle bisikleti yere sonra arka tekerlin civatalarını söküp demiri tak civataları tekrar sık olsun bitsin. Yada iki adet silindir şeklinde üzeri kauçuk yada benzer bir madde kaplı tekerleği birbirine temas edecek şekilde bir tablaya monte et bisikiletin arka tekerini bu tabladaki silindirlerin birleşim noktasına denk gelecek şekilde sabitle. bu dediklerimi demirci yardımıyla yapabilirsin fakat ikinci yöntem daha karmaşık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Infectus

quote:

Orjinalden alıntı: Metallica!_

Ben bütün gün bilgisayar başında oturmama ragmen kilo alamıyorum cok zayıfım

Al benden de o kadar bileğimin en uzun şekilde bakarsak çapı 5,5 cm düşünsenize ya öleceğim yakında.

çapı 5.5 cm ve zayıflıktan öleceksin?
  • trainer 200 liradan başlar biraz daha gelişmiş bi sistem var roller denilen ama prof. değilseniz gerek yok
    delta bisiklet 'in siteden bakabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.