Şimdi Ara

Kondisyon bisikleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce bir iki kondisyon bisikleti araştırdım da, pek bir kullanıcı yorumu bulamadım. Bu başlığı açma sebebim, hepsiburada da satış listesinde 1. sırada olan ve benim de kullandığım bisiklet hakkında yorum yapmak ve de linklerini vereceğim bisikletler hakkında varsa kullanıcı yorumlarını almak. Hepsiburada daki yorumlar ne yazık ki pek gerçekçi değil. Bazıları daha sipariş esnasında yorum yapmış, bazıları da daha yeni ürünü eline geçmiş olan kimseler. Hani en azından 6 ay ya da 1 yıl kullanımdan sonra yapılmış yorumlar ne yazık ki yok.
    Satış listesinde 1. olarak görünen ürün;

-Dynamic 3.8L Magnetic Dikey Kondisyon Bisikleti

.. bu ürünü ben de sene başında aldım ve 2 ay sonra acayip sesler çıkarmaya başladı, çok rahatsız edici sesler. ve sonrasında sertlik diye bişey kalmadı. fiyatı ucuz ama kullanamadıktan sonra resmen çöpe atılmış oldu. Bu ürünü araştırıp da bu foruma denk gelecek olan arkadaşlara tavsiyem, uzak durmaları yönünde olacak.

Şimde de iki ürün var dikkatimi çeken. Eğer bunlardan birini kullanmış olan arkadaşımız varsa deneyimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

-Dynamic R-102 Belt-Tech Eliptik Kondisyon Bisikleti
    -Voit Lc 310 Eliptik Kondisyon Bisikleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eякαn -- 25 Kasım 2013; 17:05:43 >

• Ben de hepsiburada sitesinde Dynamic 3.8L isimli bisikleti almayı düşünüyordum. Eğer dediğiniz gibiyse boşuna almayalım, teşekkürler. Eliptik bisikletleri ben de merak ediyorum. Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa güzel olur.
  • koşu bandı alın bence daha işlevsel bisiklete göre, bunu spor yapan biri olarak söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xDAGx

koşu bandı alın bence daha işlevsel bisiklete göre, bunu spor yapan biri olarak söylüyorum.

Bazı koşu bantlarında kondisyon bisikleti hediye olarak veriliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Rolling Stones

Apartmanda yaşıyorum ben. Koşu bandını ben de seviyorum ve daha yararlı olacağı düşüncesindeyim ama alt kata fazla ses gider diye almıyorum. Sizler kullanıyorsanız eğer, oturduğunuz yer müstakil mi daire mi? Ses sorununu nasıl hallediyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eякαn

quote:

quote:

Apartmanda yaşıyorum ben. Koşu bandını ben de seviyorum ve daha yararlı olacağı düşüncesindeyim ama alt kata fazla ses gider diye almıyorum. Sizler kullanıyorsanız eğer, oturduğunuz yer müstakil mi daire mi? Ses sorununu nasıl hallediyorsunuz ?

hocam ben spor salonunda spor yapıyorum ancak günün en fazla 1-1.5 saati yapacaksın sporunu gerekirse alt kata in sor en az kullandıgınız oda hangisi diye onun üzerine koy kosu bandını ancak o kadar rahatsız edecek derecede ses olacagını düşünmüyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam ben spor salonunda spor yapıyorum ancak günün en fazla 1-1.5 saati yapacaksın sporunu gerekirse alt kata in sor en az kullandıgınız oda hangisi diye onun üzerine koy kosu bandını ancak o kadar rahatsız edecek derecede ses olacagını düşünmüyorum

Haklısınız aslında. Hiç bir bisiklet koşu bandı kadar uzun ömürlü olmaz üstelik. Zaten günde 30-40 dk koşabilsem yeter bana. Teşekkürler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Az önce bir iki kondisyon bisikleti araştırdım da, pek bir kullanıcı yorumu bulamadım. Bu başlığı açma sebebim, hepsiburada da satış listesinde 1. sırada olan ve benim de kullandığım bisiklet hakkında yorum yapmak ve de linklerini vereceğim bisikletler hakkında varsa kullanıcı yorumlarını almak. Hepsiburada daki yorumlar ne yazık ki pek gerçekçi değil. Bazıları daha sipariş esnasında yorum yapmış, bazıları da daha yeni ürünü eline geçmiş olan kimseler. Hani en azından 6 ay ya da 1 yıl kullanımdan sonra yapılmış yorumlar ne yazık ki yok.
    Satış listesinde 1. olarak görünen ürün;

-Dynamic 3.8L Magnetic Dikey Kondisyon Bisikleti

.. bu ürünü ben de sene başında aldım ve 2 ay sonra acayip sesler çıkarmaya başladı, çok rahatsız edici sesler. ve sonrasında sertlik diye bişey kalmadı. fiyatı ucuz ama kullanamadıktan sonra resmen çöpe atılmış oldu. Bu ürünü araştırıp da bu foruma denk gelecek olan arkadaşlara tavsiyem, uzak durmaları yönünde olacak.

Şimde de iki ürün var dikkatimi çeken. Eğer bunlardan birini kullanmış olan arkadaşımız varsa deneyimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

-Dynamic R-102 Belt-Tech Eliptik Kondisyon Bisikleti
    -Voit Lc 310 Eliptik Kondisyon Bisikleti

Ürünü aldınız mı bilmiyorum fakat ben bir Dynamic R-102 kullanıcısı olarak tavsiyede bulunayım. Kesinlikle Apartmanda oturuyorsanız almayın. Aşırı derece ses yapıyor. Alt ve üst komşu rahatsız oluyor. Bizzat kendim denedim. 1.katta oturmama rağmen ses 3.kata kadar gidiyor. Dynamic'den önce Voit marka eliptik bisikletim vardı. Çok çok daha az ses çıkarıyordu, gayet memnundum ve kimseden şikayet almıyordum. Dipnot olarak Voit marka eliptik bisiklet ile beslenmeme dikkat ederek ve günde 40 dakika sürerek 3 ayda 16 kg verdim. Kesinlikle sessiz, kaliteli bir eliptik bisiklet tavsiye ederim.

• arkadaşlar şu üç ürünü karşılaştırır mısınız, biri yarı fiyatına diğerlerine göre.

Altis Mk500 Manyetik Kondisyon Bisikleti 299 tl

http://www.hepsiburada.com/altis-mk500-manyetik-kondisyon-bisikleti-pilates-bandi-hediye-p-SPORALTIS1124

Altis Club Dikey Manyetik Kondisyon Bisikleti

http://www.hepsiburada.com/altis-club-dikey-manyetik-kondisyon-bisikleti-p-SPORALTIS1061

Altis Bio Manyetik Spin Bike Bisiklet

http://www.hepsiburada.com/altis-bio-manyetik-spin-bike-bisiklet-p-SPORALTIS1067

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.