beyler merhaba, hali hazırda ünideyim ama say temelim sıfır tıp okumak istiyorum sizden sıfırdan kaç senede kazanılır ilk 20k lik yerler mesela mat temelimde sıfır konu hakkında görüşlerinizi alabilir miyim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sıfırdan tıp kazanmak
-
-
Kazanamazsın
-
Neden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
neden birader?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Milleti boşa gaza getirmeye gerek yok. Hayallerle yaşayanı gerçekler sever.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 15 Kasım 2023; 10:7:42 > -
2024 yks için zor olduğunu düşünüyorum.
-
hocam seneye kazanma hedefim var zaten bu sene olmayacağını biliyorum yani rasyonelim bu konu da
Bence deneyin hocam, en kötü ihtimalle denedim ama olmadı dersiniz. Keşke deneseydim belki yapardım pişmanlığı çekmezsiniz.
-
kazanamazsın bırak üniyi adam gibi günde 10 saat çalış belki o zaman
hocam bence içinizde yıllarca ukte kalacağına 1-2 senenizi verip deneyin. imkansız değil bence. internette tıp için 4 sene mezuna kalanları görmüştüm.
-
hangi bölümdesin
-
Uniyle birlikte biraz zor olabilir , birakirsaniz daha rahat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bey değilim ama yardımcı olabilirim.
öncelikle abi daha kazanmadım ama çevremi, arkadaşlarımı gözlemlediğim kadarıyla şunu söyleyebilirim sen kendini zaten aşağıda görüp kazananlara böyle sanki olimpiyat şampiyonu gibi yıllarca ulaşılamaz emek olarak görmemelisin. Bir sınav var 200 sorusu var konuları belli. Mesela mutlak değer eşitlik halinde belli durumları var sen bunları pratik yapıp iki gözün gibi bilirsen hızlıca çözeceksin süren artacak. O ulaşılamaz 20k bırak ilk 100 derecesine gelen adamların tek yaptığı bu o kadar pratik yapıyorlar ki 2+2 gibi geliyor sorular çünkü daha önce o yorumu isteyen soruyu milyon defa çözmüş mitozun her evresinin detayını aklına kazımış, sayısız kere kendine anlatmış, kimyadaki tüm istisnaları not edip boş vakitlerinde sürekli tekrar etmiş başka yaptığı bir şey yok bu ilk 100e giren kişilerin. Lütfen tavsiye burdan asla rasyonel bir cevap alamayacaksın sen o önlüğü giymek istiyorsan o azimle zaten kendi yolunu hiç zaman kaybetmeden çizmeye başlamalısın kolay gelsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sağol hocam gerekirse üniyi bırakırım pek sorun değil şuan da günde 10 saatın altına düşmüyorum
hocam bırakırsam günde 10 saat ile 2 seneye 20-25k gelir mi
İşin zor tabiri yerindeyse köpek gibi çalışman gerek. Çok istiyorsan ve bu işten eminsen üniyi dondur dene şansını
İmkansız değil ama sabırlı olmak gerek..ben de eczacılık ya da fiziz öğretmenliği düşünen bir eşit ağırlıkçıyım..fen sıfır..
hocam işte 2 sene diyorum kendime ama daha fazlasını istemiyorum cidden tek çekimcem o 2 senemi verdikten sonra kazanamazsam boşuna gidicek emeklerim
sabırdan kastım calısmayı bırakmaman..emeklerın bosa gıtmez olmadı 3.senen de ıstedıgın yerı kazanırsın..tum hayatın boyunca sevmedıgın ve dusuk maaslı ıs yapmak yerıne sevdıgın bır ısı yapmak ıcın 1 sene daha feda edebılırsın..
-
teşekkürler tavsiye için hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Milleti boşa gaza getirmeye gerek yok. Hayallerle yaşayanı gerçekler sever. |
Kazanamazsın |
bey değilim ama yardımcı olabilirim.
öncelikle abi daha kazanmadım ama çevremi, arkadaşlarımı gözlemlediğim kadarıyla şunu söyleyebilirim sen kendini zaten aşağıda görüp kazananlara böyle sanki olimpiyat şampiyonu gibi yıllarca ulaşılamaz emek olarak görmemelisin. Bir sınav var 200 sorusu var konuları belli. Mesela mutlak değer eşitlik halinde belli durumları var sen bunları pratik yapıp iki gözün gibi bilirsen hızlıca çözeceksin süren artacak. O ulaşılamaz 20k bırak ilk 100 derecesine gelen adamların tek yaptığı bu o kadar pratik yapıyorlar ki 2+2 gibi geliyor sorular çünkü daha önce o yorumu isteyen soruyu milyon defa çözmüş mitozun her evresinin detayını aklına kazımış, sayısız kere kendine anlatmış, kimyadaki tüm istisnaları not edip boş vakitlerinde sürekli tekrar etmiş başka yaptığı bir şey yok bu ilk 100e giren kişilerin. Lütfen tavsiye burdan asla rasyonel bir cevap alamayacaksın sen o önlüğü giymek istiyorsan o azimle zaten kendi yolunu hiç zaman kaybetmeden çizmeye başlamalısın kolay gelsin |
Benzer içerikler
- hazırlığı en zor olan üniversiteler
- kitapseç kargo kaç günde gelir
- iktisat-hukuk çift anadal
- inşaat mühendisliğinden hangi bölümlere yatay geçiş yapılabilir
- eczacılık okunur mu 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X