< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
BÖLÜMÜ BIRAKIP TIP KAZANMAK 2025
-
-
İyi calismalar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uğraşma oku geç 20 yaşına gelmişsin hemşirelik de güzel bölüm maaşı da iyi ayrıca o sıralamadan tıp kazanman çok zor ben de 140k yapmıştım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yaşa kadar düzenli ve sistemli bir çalışma düzeni oturtamamış gibi görünüyorsun, bu saatten sonra elbette imkansız değil ama inanılmaz bir özveri göstermen lazım. Bence olmaz. Ama bu bencesi. Sen kendine inanıyorsan bunun önemi yok.
Devamsızlık sıkıntısı yoksa bölümü bırakma,ikisini aynı anda götür kazanamazsan 1 yılın boşa gitmez,devam edersin bölümden
-
Insta'da hemşire iken doktor olmuş kişiler var
20 yaşına gelmişim 30 yaşına mı gelmişim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Staj var hocam haftada 2 gün
Dostum eğer yapabileceğine güveniyorsan dene. Bu yaşları çok takma bir abin olarak söylüyorum. Hayat boyu içinde ukte kalacaksa en azından denedim ve yapamadım dersin başaramazsan, diğer türlü bir noktadan sonra hep aklında kalabilir ve çok ileri yaştan dolayı asla o fırsatı bulamazsın kendinde denemek için.
Aynen öyle bu tarz istekleri olanlar hem okulunu okuyacak hem de istediği bölümü kazanacak bunu yapamam diyen okulu bıraksa da kazanamaz zaten kimse kendini kandırmasın.
-
Çok haklısın hocam ben oldurmaya çalışmak için ne gerekiyorsa yapmak zorundayım
Hocam beni asla kötü niyetli anlama sana gerçekleri söylüyorum evet 20 yaş geç bir yaş değil ama kazanana kadar 21 olacaksın üniye başlayacaksın 22 olacaksın ve ciddi anlamda hayatta geri kalacaksın millet 22-23 yaşında işe girip birikim yapmaya başlıyor sen daha üniye yeni başlayacaksın şu an 20 yaşındasın bu söylediklerim senin için bir anlam ifade etmeyebilir ama birkaç sene sonra beynin aynı olmayacak. Olur da gerçekten tıp kazanırsan çok güzel tamam geç de olsa okuyacaksın ama yine de acayip yıpranacaksın, eğer kazanamazsan bu sefer tamamen boşa giden bir zaman olacak ve daha da fazla yıpranacaksın. Hayat bir gerçektir şu an hiç düzgün bir bölüm okumasan yine tamam diyeceğim en azından bir gelecek inşa edebilmek için geç de olsa gir bu işe diyeceğim ama hemşireliği bitirsen zaten bir hayata sahip olacaksın ve önemli olan da bu zaten. Önemli olan para para para başka bir şey değil bir an önce hayata atılıp kendi ayakların üzerinde durabilmek lazım. Akademisyen olucam, bilim insanı olucam ben bu bilimle kafayı bozdum ille de bunları öğrenicem diyen biri değilsen gerçekler bu şekilde.
-
Evet para bir noktada hayatımızın geri kalanında bizim için önemli bir etken ama böyle bir şeyi deneyip yapmak varken neden ait olmadığımız bir yerde yaşamımızı devam ettirelim hocam geç olmadığını düşünüyorum
Hocam sen her türlü kendi bildiğini yapacaksın zaten ama bir gün makinabey demişti dersin ben de aynı yollardan geçtim.
-
Teşekkür ederim hocam eksik olmayın
Makinebey saçmalamış 23 yaşında insanlar anca mezun oluyor. Ki bölümlere 2 sene geç başlamak artık çok normal genelde insanlar hazırlık falan okuyor. 23 yaşında mezun olan adam asgari ücret hadi bilemedin 2 asgarî ücrete nereye birikim yapacak kiranı ödeyip ay sonunu millet zor getiriyor. Bunlar iş bulanlar tabi bulamayanlar ailesinin yanına memlekete gidip KPSS kasıyor. Ha hemşirelikte iş bulur ama kafaya koymuş bölümü bırakmayı dene dostum pişman olma.
Her kelimesine imza atarım
Bu adam haklı
bölümü bırakma kardeşim başarısız olduğunda çok saç baş yolarsın
-
😎👊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Makinebey saçmalamış 23 yaşında insanlar anca mezun oluyor. Ki bölümlere 2 sene geç başlamak artık çok normal genelde insanlar hazırlık falan okuyor. 23 yaşında mezun olan adam asgari ücret hadi bilemedin 2 asgarî ücrete nereye birikim yapacak kiranı ödeyip ay sonunu millet zor getiriyor. Bunlar iş bulanlar tabi bulamayanlar ailesinin yanına memlekete gidip KPSS kasıyor. Ha hemşirelikte iş bulur ama kafaya koymuş bölümü bırakmayı dene dostum pişman olma.
|
Benzer içerikler
- 60 bin sıralama ile alan bölümler sayısal
- film indirme sitesi
- matematik mühendisliği maaş
- 70 tyt 40 ayt kaç bin sayısal
- atölye eğitim ücret
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X