Şimdi Ara

BÖLÜMÜ BIRAKIP TIP KAZANMAK 2025 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
3.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kanka 140 binden tıp biraz zor gibi duruyor. en zoru çalışma alışkanlığı elde etmek. üni bırakıp eve gelince psikolojik olarak da yıpranacaksın, bunları göze alıyorsan hazırlan tekrar. en kötü eczacılığa gidersin. chp iktidar olacak gibi özgür özel eczacı, meslek bitmez hayatta.

• Aile evinde hazırlanmayacağım hocam okuduğum şehirde hazırlanacağım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İlk sene kimya ve biyolojiye biraz çalışarak 11-1 kimya 11-0 biyoloji yapmıştım çalışmadıklarımdan yapamadım zaten

• ata.1 A kullanıcısına yanıt
    up

• İyi çalışmalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıralama, çalışma durumunu vb pek bilmiyorum - bu işlerden uzak kalalı çok zaman oldu, tıp kaç sıralamayla alıyor onu da bilmiyorum

Yaş olarak bir kere geç falan değil hatta erken, ikisi aynı anda olması pek kolay değil, bir şeye full odaklanmak bu tip sınavlarda en güzeli oluyor.

Hemşirelik ile tıp arasında bir everest var, tıp istiyorsan hemşirelik zaten hayat boyu seni kesmez, yardır çalış girersin bu günleri düşünceleri de gülerek anarsın

• Arkadaşım 140’dan 13’e çekmişti. Yapılamayacak iş değil.

• DanzaKudurooo kullanıcısına yanıt

Helal olsun yapanlar olduğunu da biliyorum ama %99 yapamaz. Onlar istisna.

• Bildiğim kadarıyla hemşirelerin atamada kullanabildikleri kpss puanları çift yıllarda yapılan sınav, yani kpssye iki yılda bir girebiliyorlar. Ayrıca devlete hemşire olarak atanabilmek için 35 yaş sınırı var diye biliyorum. Bu dediklerimi kontrol edin.

Hemşirelikte devlete atanmak bence çok önemli çünkü özelde maaşları max 30 35 bin diye biliyorum.
    Tıp kazanmak için ciddi bir çalışma yapmanız şart. Tıp kazanırsanız gerisi kolay iş bulmakta ya da devlete atanmakta sorun yaşamazsınız. Tus kazanıp Uzmanlık eğitimi alırken maaş da alıyorlar. Pratisyen olarak mezun olunca da hemen çalışmaya başlayabiliyorsunuz maaşları güzel bence. Yani özet olarak tıp kazanırsanız tıpı bitirmeye odanklanmanız yeterli. Ama hemşirelik için kpss sınavına ve 35 yaş sınırına dikkat ederek ilerlemekte fayda var diye düşünüyorum.

• %99 oran neye göre mesela  

• 140 binden 13 e bir senede çekmek bana göre imkansız yüzde doksan dokuz yapamayacaksin keşke yapabilsen hadi ikinci senende kazandın diyelim üniversiteye 23 yaşında girdin bir sene de tıpta kalsan 30 yaşında mezun oldun bu işin okuması çok zor kolay yerler vardır elbette ama yorucu yani 6 sene okul okumak amele işi sen bence hemsirelikte en iyisi olmaya çalış hocam dersleri benzer tıp daha detaylı sadece yani istemedigin bir şey biliyorum ama tiptan aşırı farklı bir meslek de değil ha diyeceksen ben cerrah olacam falan filan tusu ilk senende kazansan bile 35 yaşında gerçekten bir doktor olacaksın 15 sene vereceksin zamanında çalışmak çok önemliydi iş işten geçti bence bir de şunu söyleyeyim,23 yaşında uniye başladığında arkadaşın olmayacak sinifindakiler 18 sen 23 hayatında bundan daha yalnız olan mezun seneni bile ozleyebilirsin kolay gelsin umarım beni dinlemez kafanızdaki uygularsiniz kolay gelsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arka tarafıma göre

• Up

• Uppp

• ata.1 A kullanıcısına yanıt
    Okulu dondurunca yurt sıkıntı olmuyor mu

• boş bence, hemşireler şuan gayet iyi kazanıyor. ekstra aradaki farkın için senelerce okumaya değmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lasse-Matberg kullanıcısına yanıt
    Meslek bana göre değil diye belirttim hocam

• 3.girişim olacak kullanıcısına yanıt
    Dondurmayacaiım hocam vazgeçtim ondan kaydım kalıcak

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.