Şimdi Ara

5. Girişte Tıp Kazanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
5
Favori
5.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi geceler, gecen günlerde de bahsetmiştim az buçuk ama bu konu altında daha detaylı bahsetmek istiyorum özellikle benim durumumda olup karamsarlığa kapılan forumdaslarım varsa diye. 2020 senesinde Yıgılmaya kurban gittim, bu sene şartlarımız gerçekten çok çok kötüydü hersey üst üste gelmişti ve 2019 senesindeki sıralamamın aynısını yaptığım için , ya daha da geriletirsem korkusuyla 2020’de diş hekimliğine yerleştim ama bi yandan aklım hep tıptaydı. 2021 senesinde online eğitimle beraber bi yandan da yks çalıştım ancak kırık obp sağ olsun 34k ya attı. Bu sene tam da umutlarım tükenmişken, noluyosa olsun ya artık kazanamazsam da üzülmem heralde dedigim raddede y-say 9.9k geldi. Neyse meselenin özüne gelecek olursam, biraz klişe olacak ama kalbinizin sesini dinleyin arkadaşlar,eğer gerçekten başaracağınızı düşünüyorsanız,sebatla çalışmaya devam edebilecekseniz deneyin,pes etmeyin,hele ki “22 yaşında üniversiteye mi başlanır …” gibisinden saçmalayan insanlara asla takılmayın, hayat sizin hayatınız ve bu hayata bir kere geliyorsunuz. Hayallerinizin peşinden koşmaktan çekinmeyin✨

2022 sınav sonucum (işlem hatalarımın haddi hesabı yok :/ )

5. Girişte Tıp Kazanmak

Ve bu da 2021 sonucum

5. Girişte Tıp Kazanmak

2018’den beri forumda takılıyorum(ama 21 e kadar hayalet kullanıcıydım orası ayrı.) Forumun çok ekmeğini yedim,bu forum gerçekten çok değerli ve bilinçli insanlarla dolu bu yüzden foruma da çokça teşekkür borçluyum.

foruma göre tabii ki benimki pek bir derece sayılmaz ama önemli olan en nihayetinde hedefime ulaşmış olmak ve bu sevinci sizlerle de paylaşmak istedim. Kendimi tavsiye konusu açacak yetkinlikte görmüyorum ama sorusu olan varsa cevaplamaya çalışırım elimden geldiğince,gerek yks hakkında olsun gerek diş hekimliği hakkında.

İyi forumlar.

Edit: En önemli şeylerden birini unutmuşum konuyu açarken heyecanlandım, başta @AnewAaron ve @Rose 15 hocalarım olmak üzere destek olan arkadaşlara teşekkürü borç bilirim,gerçekten karamsarlığa kapıldığım dönemlerde çok yardımcı oldunuz :) .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1garip_ -- 17 Ağustos 2022; 0:22:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gençler gerekirse 10 defa girin ama istediginiz meslegi yapin. Bakin para her turlu kazanilir ama sevmediginiz isi yaptiginiz an o kazandığınız para bile zehir oluyor. Hayat okul bitip mesleginize basladiginiz an basliyor. Ondan onceki hayatınız tamamen toz pembe. Ömrünüzün kalan kisminda mutlu olacaginiz is icin cabalayin. Aman bi sekilde bi yere gireyim de ne olursa olsun demeyin. Min 20-25 sene o isi yapacaksiniz ve bu hayatinizin %80'in de olacak.

Herkes belki senin kadar paraya-kariyere önem bermiyor belki birader

İnsan isterse çok çalışır milyoner olur,isterse dağda 5 parasız yaşar

Herkesin mutlu olacağı şey kendine bağlıdır,15 yılda doktor olmaktan mutlu olacak insanlar da var

Kimseye kötü örnek olduğunu sanmıyorum

Bu düşünce yapısıyla milyarder olsan bile anlayışsız kötü biri olursun ancak

• hocam ben sizi 12 sanıyordum

• Tebrik ederim hocam hedefinize ulaştığınız için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tebrix başarılar 5. Girişte Tıp Kazanmak 

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

Hocam ben bayağı kıdemli mezunum ya :/ Ve de ünili

• 1garip_ 1 kullanıcısına yanıt

azminiz ve iradeniz için tebrikler

• Uruk sen misin ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.üniversite
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Donsuzlastik kullanıcısına yanıt

Bu sorunun geleceğini biliyordum, hayır uruk değilim, Mersin’de okumuyorum .

• Hepinize teşekkürler :)))

• helal olsun denir başka de bir şey denmez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TEBRİK EDERİM HOCAM

BEYAZ ÖNLÜK SİZE ÇOK YAKIŞACAK

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tebrik ederim sizin adınıza çok mutlu oldum

• Hocam 22'de kaydınızı mı sildirdiniz, kirmamis?

• Hocam öncelikle hayırlı olsun tebrik ederim. Tıp özelinde değil ama bit hedefinizin olması ve onu gerçekleştirinceye kadar çabalamanız taktdire şayan. Umarım herşey istediğiniz gibi güzel olur.

• Leader of Birmingham. kullanıcısına yanıt
    Yerleştikten sonraki ilk yıl kırılır hocam+ yerleştikten sonra kayıt yaptırmasa bile kırılır kayıt sildirmesi kırılmayı engellemez

• Leader of Birmingham. kullanıcısına yanıt
    2021de yerlesmediyse uni okuyor olsa bile kirilmaz

• Tebrikler hocam tekrardan, bir an rose15 zannettim ben de yalan yok

• kırıkobplidhfmacunu kullanıcısına yanıt
    Bunu bildiğim iyi oldu bilmiyordum cahillik :)

• Time Does Not Heal kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bilgilendirdiginiz için.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.