Herkese iyi geceler, gecen günlerde de bahsetmiştim az buçuk ama bu konu altında daha detaylı bahsetmek istiyorum özellikle benim durumumda olup karamsarlığa kapılan forumdaslarım varsa diye. 2020 senesinde Yıgılmaya kurban gittim, bu sene şartlarımız gerçekten çok çok kötüydü hersey üst üste gelmişti ve 2019 senesindeki sıralamamın aynısını yaptığım için , ya daha da geriletirsem korkusuyla 2020’de diş hekimliğine yerleştim ama bi yandan aklım hep tıptaydı. 2021 senesinde online eğitimle beraber bi yandan da yks çalıştım ancak kırık obp sağ olsun 34k ya attı. Bu sene tam da umutlarım tükenmişken, noluyosa olsun ya artık kazanamazsam da üzülmem heralde dedigim raddede y-say 9.9k geldi. Neyse meselenin özüne gelecek olursam, biraz klişe olacak ama kalbinizin sesini dinleyin arkadaşlar,eğer gerçekten başaracağınızı düşünüyorsanız,sebatla çalışmaya devam edebilecekseniz deneyin,pes etmeyin,hele ki “22 yaşında üniversiteye mi başlanır …” gibisinden saçmalayan insanlara asla takılmayın, hayat sizin hayatınız ve bu hayata bir kere geliyorsunuz. Hayallerinizin peşinden koşmaktan çekinmeyin✨ 2022 sınav sonucum (işlem hatalarımın haddi hesabı yok :/ ) Ve bu da 2021 sonucum 2018’den beri forumda takılıyorum(ama 21 e kadar hayalet kullanıcıydım orası ayrı.) Forumun çok ekmeğini yedim,bu forum gerçekten çok değerli ve bilinçli insanlarla dolu bu yüzden foruma da çokça teşekkür borçluyum. foruma göre tabii ki benimki pek bir derece sayılmaz ama önemli olan en nihayetinde hedefime ulaşmış olmak ve bu sevinci sizlerle de paylaşmak istedim. Kendimi tavsiye konusu açacak yetkinlikte görmüyorum ama sorusu olan varsa cevaplamaya çalışırım elimden geldiğince,gerek yks hakkında olsun gerek diş hekimliği hakkında. İyi forumlar. Edit: En önemli şeylerden birini unutmuşum konuyu açarken heyecanlandım, başta @AnewAaron ve @Rose 15 hocalarım olmak üzere destek olan arkadaşlara teşekkürü borç bilirim,gerçekten karamsarlığa kapıldığım dönemlerde çok yardımcı oldunuz :) . < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1garip_ -- 17 Ağustos 2022; 0:22:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim