Akan Çatı Sorunu
Forumdaşlar damdan balkona su akıyor.Yan komşuyla damı paylaşıyoruz 2 tane de alt komşu var.Ben bunlara söyledim ama işi yokuşa sürüyorlar.Damın tamir edilmesi lazım.Kanuni olarak nasıl bir yol izlemeliyim?Yoksa başka tavsiyeniz var mı?
Şut Meselesi
Son bir kaç aydır şut konusunu kafama çok takıldı.Şutu atarken parmaklar uçlarım la da mı ittirmeliyim yoksa sadece bilek mi? Yoksa ikisinin kombinasyonu mu? Zaten bileği indirmek için parmaklarınında ittirmesi gerekiyor.O zaman işaret, orta parmak veya her ikisinin de olduğu release ler ne fark ediyor.Şunu zihnime oturtsam rahatlayacağim.
MONSTER ABRA 15 V16.4 DRİVE VE YÜKSEK FPSDE YIRTILMA
Arkadaşlar merhaba,monsterın yolladığı usb driverın xml bulunamadı hatası alıyorum çözümü nedir acaba?Bir de +60 fps üzerinde ekranda yırtılmalar oluyor nedeni ekrna yneilme hızının 60 hz olmasından mı ?Değilse nasıl çözebilirm
Kolonları çıkmış yan apartman
Yan taraftaki apartman çok eski ve kolonları görünüyor Yaşadığım bölge deprem bölgesi.Binaya depreme dayanıklı onayı vermişler(nasıl vermişler aklım almıyor.)Şimdi arkadaşlar bu bina cidden risk oluşturuyor.Balkonlari kopacak gibi,kolonlar dediğim görünüyor ve yamulmalar baslamis. Kontrollü bir şekilde yıkılıp yeniden inşa edilmesi gerekiyor.Hangi kuruma şikayet etmeliyim?Allakh korusun bir sarsıntı da çökebilir
|
Laptop Tavsiye
|
Uzaktan Eğitim Sırasında Para Kazanmak
|
SBÜ Tıp Ve Düşünceleriniz
|
|
Rose 15 VE HİKAYESİ
|DeRRicK~RoSe| |
4ada301177786311e8c93978221c4d372.jpg |
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 981
İkinci El Bölümü Mesajları: 24
Konularının görüntülenme sayısı: 50.825 (Bu ay: 231)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 443 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar