< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rose 15 -- 30 Temmuz 2020; 16:4:57 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rose 15 -- 30 Temmuz 2020; 16:4:57 > |
Babanızın mekanı cennet olsun , güzel evlat yetiştirmiş.
|
1 senedir forumda misafir olarak okuyorum.Çoğunuzu tanıdım ettim.Bu mesajı gördüğümde hemen bir hesap açıp hissettiklerimi yazmak istedim.2017 Samsun fen lisesi mezunuyum.Lise hayatım çok saçma şekilde boş geçti.Son 12.sınıf matematik sınavında 05 almıştım :D mesela.Neyse 77.24 ortalama ile mezun oldum.Ertesi sene mezuna kaldım zaten kafama koymuştum.LYS'den 2 gün önce apandistim patladı.Ameliyat oldum.Sınava girdim 164 bin gibi bir sıralama yapmıştım.Seneye mezun kaldım dişime taktım herşeyimi ve çalıştım.32 bin sıralama yaptım.Ben moleküler biyoloji ve genetik dışında bir şey düşünmüyordum.Senelerdir Hastanelerde gitmediğim bölüm yaptırmadığım test kalmadı halen devam ediyorum yaklaşık 7 sene oldu.Behçet-Gaucher taşıyıcılığı-Hemokromatozis-Gilbert gibi hastalıklarım ortaya çıktı.Ama asıl gittiğimiz neden halen bulunamadı (CK yüksekliği kreatin fosfattaki fosfatı adp ye ekleyip atp yapan enzim, bu enzim yüksekliği atrofi kalp krizi ve çok daha ciddi hasarları gösterir).Babam da tıp istiyordu haaytı boyunca ama kendisini cehennetlik dedem sağolsun evlenmeye zorlamış.Ankara Hukuk fakültesi mezunu olacaktı şimdi.Neyse herşeyi sağladı benim için.Elinden geleni yaptı dua etti ben onu bildim bileli ben seni okutayım daha fazla bir şey istemiyorum Allah canımı alabilir diye harbiden de öyle oldu üniversiteye başladığım gün kendisi yaşamını yitirdi.O zamandan beri Murphy kanunları asla peşimi bırakmadı ölüm hep peşimi kovaladı.Neyse üniversiteye başladım ingilizce hazırlık açısından Abdullah gül üniversitesi en sağlam üniversitelerdendir.Benim ingilizcem iyi olduğu için zorlanmadım.Nadir hastalık (CRISPR (KONUYU AÇAN ARKADAŞ BU MESAJI GÖRÜRSEN BUNU İYİCE ARAŞTIR LÜTFEN)) laboratuvarında çalıştım.Ertesi sene kız kardeşim ve annemle görüşmüyordum ama kız kardeşim kendi canına kastetti o günden itibaren asla ısınamadım oraya agü ye. 2020 Başında Gazi çocuk metabolizma bölümüne Cpt2 adlı bir genetik test için gittiğimde tıp okumak istediğime karar verdim.Neyse üniversiteyi bıraktım.Hazırlandım ama kaydırma yaptım tyt matematik ve sosyalde kaydırma yaptığımdan 59 bin sıralama geldi.Bursumu kaybedeceğim yılım gitti ailem bilmiyor amcalarım halalarım ama idealist olmak galiba birazda benim lanetim geliba.Artık kendimi bitmiş gibi hissediyordum.Ta kii yalnız olmadığımı görene kadar... Seneye bir daha gireceğim forumuda artık daha aktif kullanırım.(Bir hata yapmışsam affola).ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.Ben kazanana kadar bitmedi...
|
2019 da kırıkla hazırlanırken sizi görmüştüm o zamanlarda aklımda kalmıştınız. Ben o sene başaramadım istediğim yer olmadı. Bu sene oldu. Sizi çok iyi anlıyorum ama sizin emeğiniz çok daha büyük. Azminizin ve emeğinizin karşılığını almışsınız tebrikler.
|
Tekrar hazırlanacak kişilere umut ışığı oluyorsunuz. Bu gerçekten güzel bir şey.
|
Hepinize iyi dilekleriniz çok teşekkür ediyorum, beni çok duygulandırdınız.
|
Hayran kaldim bu azminize hocam. Benim gözümde ilk senesinde kazanmış birinden cok daha iyi bir yerdesiniz. Tebrik ediyorum.
|
hocam 2 kez kirikla hazirlanarak yazik etmissiniz kendinize ona ragmen dik durarak su siralamalari her babayigit yapamaz valla helal olsun
|
Bugün harika olaylar oluyor forumda
Hocam sizin azime şapka çıkartmak gerek |
Hocam bende aynı durumdayım 2017 de 46k ile bilgisayara yerleştim ama 3 senedir mutsuzum,hayalim hep tıp okumaktı,bu sene başlıyorum tıp için allah yardımcımız olsun,başınız sağolsun bu arada,mekanı cennet olsun babanızın.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanıncipsi -- 30 Temmuz 2020; 17:18:15 > |
|
|