< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
5. Girişte Tıp Kazanmak (4. sayfa)
-
-
Siz ve uruku shipledim hocam. Uyumlu bir çift olursunuz. Tıp aşkınız sizi ortak noktada toplar ve birbirinize karşı bir aşk duymaya başlayabilirsiniz. Tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.
-
Hocam tebrik ederim. Sizin için zor ve geçte olsa bile doğru yolu bulduğunuz için adınıza sevindim. Başarılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yurtdisinda tip okumak icin once 1 tane 4 yillik universite bitirip sonra tip okundugunu bilmiyorsun herhalde
Bu arada yazik kafana diyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de istemezdim böyle olsun ama böyle olması gerekiyormuş,olacak olana engel olamıyoruz hocam
Hocam valla bana kalırsa istemediğiniz bi bölümden mezun olup,sevmediğiniz bi işi yapıp da içinizde ukde kalacağına giden birkaç sene olsun, diğer türlü en az 20 sene mutsuz olma ihtimaliniz de var. Önemli bi karar iyice düşünün taşının ama söyle söyleyeyim ben kırıkla girdiğimde ham17k idi, kırık obp 34k ye atmıştı. Sınavın kolay olacağını-yığılma olacağını ihtimalini de düşünelim, en kötüsüne göre hazırlanalım yine de imkansız değil bence
Teşekkür ederim hocam kesinlikle sizinle aynı fikirdeyim,zamanında doğru yönlendiren insanlar hayatımda olsaydı belki de çok daha erken kazanacaktım ama… Yapacak bişey yok , ben böyle de mutluyum 🙃
Sjdjsjdkjdkfkkdkdf buna hiç güleceğim yoktu ilahi hocam 😂
Tebrik ederim hocam. Eğer gerçekten seviyorsanız doğru yoldasınız. Size nacizane tavsiyem yılların bir önemi yok önemli olan sevdiğiniz yerde olun diyenleri pek kaideye almayın. İster istemez içinizde bir burukluk kalıyor. Bende ilk girdiğimde öyle düşünüyordum fakat şuan üzülüyorum. İnsanın hayata geç yaşta atılması üzücü oluyor. Tüm arkadaşlarınız evleniyor, ev araba sahibi oluyor. Siz daha geç para kazanmaya birşeyleri yönetmeye başlıyorsunuz. Birde buna girdiğiniz bölümü aslında pek de sevmediğinizi fark etmeniz eklenirse içinden çıkılmaz bir hal alıyor(Hele ki girdiğiniz bölüm tıp gibi malum sebeplerden yaşam sürenizi bile kısaltan bir bölüm olunca). Çünkü yıllarınızı sevdiğinizi düşündüğünüz aslında pek de sevmediğiniz bölüm için harcadığınızı görüyorsunuz ve bu yolun artık geri dönüşü olmuyor.
Bu söylediklerime karşı çıkanlar elbette olacaktır. Çevremde çoğu kişide gördüğüm gözlemim böyle. Tekrar söylüyorum eğer GERÇEKTEN sevdiğiniz bir bölüm ise ne mutlu size. Doğru yoldasınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sadece amerikada öyle diye biliyorum
-
Sağ olun hocam gerçekten severek girdim,umarım bu şekilde de mezun olacağım
evet biraz geç kaldım ben de farkındayım maalesef keske şimdiki aklım olaydı da geçmişe dönüp bazı seçimlerimi düzeltebilseydim..
Tamam asko babaayyyyy
Herkes belki senin kadar paraya-kariyere önem bermiyor belki birader
İnsan isterse çok çalışır milyoner olur,isterse dağda 5 parasız yaşar
Herkesin mutlu olacağı şey kendine bağlıdır,15 yılda doktor olmaktan mutlu olacak insanlar da var
Kimseye kötü örnek olduğunu sanmıyorum
Bu düşünce yapısıyla milyarder olsan bile anlayışsız kötü biri olursun ancak
Gençler gerekirse 10 defa girin ama istediginiz meslegi yapin. Bakin para her turlu kazanilir ama sevmediginiz isi yaptiginiz an o kazandığınız para bile zehir oluyor. Hayat okul bitip mesleginize basladiginiz an basliyor. Ondan onceki hayatınız tamamen toz pembe. Ömrünüzün kalan kisminda mutlu olacaginiz is icin cabalayin. Aman bi sekilde bi yere gireyim de ne olursa olsun demeyin. Min 20-25 sene o isi yapacaksiniz ve bu hayatinizin %80'in de olacak.
Kimsenin ne dediğini gram takma. Sevmediğin meslekle 50 yıl geçireceğine aşık olduğun mesleğinle emekli bile olmak isteme. Fakültende başarılar, her şey gönlünce olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim hocam ✨
Tebrik ederim fakat hayatınızdan biraz fazla zaman vermişsiniz diye düşünüyorum :)
Teşekkür ederim maalesef öyle oldu, kabul ediyorum zaten biraz gecikmeli olduğunu, Bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X